Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

Ryzykuję krytykę, ale cóż, jestem na nią gotowa w razie czego 😉 Bądźcie łagodne  🙂
ostatnio wręcz odechciewa mi się zaglądać do tego wątku...
Facella -  :kwiatek: niech Ci się zechce 😉
nine, jesteś moją nadzieją w tej chwili, cudo  💘
szkoda tylko, że gałęzie mu przysłoniły pysk... ale kojarzy mi się z takim jednorożcem z cudownej krainy  😜
No dokładnie mi też. Taki magiczny rumak, rodem z baśni. 🙂
:kwiatek:
Dzięki, koń uskuteczniał spierdzielanie do stajni więc za dużo czasu na focenie, czy przestawienie jej nie było 😉

edit:  😁 "żegnaj rumaku"

[spoko, w połowie wróciła do nas i dała się złapać 😉 ]
nine, świetne! Niezmiennie jestem pod wrażeniem tego, jak się rozwijasz. 🙂

Tylko popracuj jeszcze nad wymazywaniem. 😉
Dzięki  :kwiatek:

pracuję nad tym... by nie musieć nic wymazywać 😉
Niezmiennie jestem pod wrażeniem tego, jak się rozwijasz

me toooo 🙂

zajebiste 🙂

(a co tam....kara bedzie ;P )
Nie wiem czy się nadaje... robione w KJK Szary
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] rekord wielkosci zdjecia
zmniejsz zdjęcie.
dawno nic nie dodawałam, więc wrzucam kilka 🙂
Mam nadzieje że choć jednej osobie się spodoba  😉 
Może coś takiego? 🙂

ujdzie jako pierwsze tu wstawiane?

Isabelle: jest bardzo ładne, aczkolwiek osobiście widziałabym raczej w jakiejś sepii czy czymś takim 😉
Isabelle: jest bardzo ładne, aczkolwiek osobiście widziałabym raczej w jakiejś sepii czy czymś takim 😉

takie dostałam, nie podoba mi sie jego "ziarnistość" ale z fotografem sie nie dyskutuje 🙂
a ja mam takie, z wakacji u strzeszynopitka 🙂

harja cudowne zdjęcie  💘 
Gillian o matko święta  😍 😍 😍
Gillian nadaje sie idealnie na tapete na kompa 🙂 piękne  😍
A ja mam takie ło cuś... temat powielany  w sumie wielokrotnie... no ale...moze się nada
zabeczka17, winieta niestety zabójcza, widziałabym to może w sepii, ale musiałabym sobie porównać. moment dobry, sama mam zdjęcie tego typu na ścianie, o to:

winieta nie winieta ;] eee tam ;] wazny moment 🙂
wiosna, wiosna, wiosna, naszła mnie wena na nowe zdjęcia, w weekend chyba coś się stworzy  😀
tymczasem kilka staroci

a tu strasznie mnie męczą te rurki tylko z uwagi na mój antytalent PS'owy nawet ich nie dotykam...
Facella - podoba mi się

ententa -  💘 cudowne!!!!
Niestety jakościowo słabiutko, ale "może się nada"  😂

A tak serio (poza powyższym), złapane kilka lat temu w trakcie wakacji, kiedy w trakcie pobytu na zawodach w Strzegomiu, zahaczyłam o Książ.
Przede wszystkim pamiętam kontrast - pomiędzy hałasem na zawodach, masą ludzi, ruchem itd. a tąciszą, spokojem w Książu...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piękne jest!!
to jest dopiero klimatyczna fota, jeszcze jakby ten koń stał w tym świetle to już w ogóle magia!!!  😍
może troszkę za dużo góry co odrywa wzrok, pan z koniem powinni być bardziej w centrum, ale tak to świetne 🙂
Dworcika ale czad ! zdjęcie jak na okładkę  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się