Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

edit: ha, no oczywiscie, ze nie dziala, kiedys myslalam, ze to tylko przez moj szalony komputer, ale siedze teraz w Niemczech i tu tez jakos nie funkcjonuje, a robie dokladnie ze wskazowkami.

mimo wszystko strony są polskie, nie wiem dlaczego tak się dzieje i nie potrafię Ci pomóc...

zoja mimo że nie lubię tego typu zabawy balansem bieli (imho zdjęcia wyglądają wtedy bardzo nienaturalnie), to tutaj autorka posłużyła się nim na tyle umiejętnie, że wyszło bosko!
Facella, przekażę autorce, bo dla mnie to czarna magia  🤣  😁 Ale cieszę się, że sie podobają  :kwiatek:
Katja - http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,21614.0.html tu stworzyłam kiedyś wątek z instrukcjami dokładnymi 🙂
bardzo Wam dziekuje  :kwiatek:

edit: najpierw naucze sie foty wstawiac w odpowiednim watku  :kwiatek:
.
glanek masz racje  😵 o rany przepraszam was najmocniej..
Trochę ciepła 🙂
Ja dodam też coś mojego 😉 Wakacyjne, ale jest 😎

Met, to jest dopiero zdjęcie - siedzę w ciepełku, popijam herbatkę, a pomimo tego czuję mróz płatki śniegu spadające na twarz 👍
1. na tym forum dominika frej nie potrzebuje reklamy.
2. twoj post zawiera rowiniez kryptoreklame.
też dorzucę moje zdjęcie które baardzo lubię 😉

bluegothick śliczne zdjęcia 😉 czy ja dobrze się tam dopatrzyłam jednego z tych fryzkowych cudów z KK czyli Lobkę? ;D
Zgłoszę się na priv :>
bluegothick, bardzo nastrojowo przesunięty nachrapnik 🤣 Dla mnie zdjęcia średnio nastrojowe (przynajmniej większość) a post trochę jakby o reklamę zahaczał? 😎

goldenage, fajne

Met, widziałam to zdjęcie na facebooku, jest SUPER, chyba nawet je udostępniałam u siebie na tablicy 👀 Zdjęcie nie było wtedy dodane przez stronę Naszej Szkapy tylko z prywatnego profilu i jako nieznajomy nie mogłam skomentować 🙁
Met, bomba!  💘

bluegothick, zdjęcia niedopracowane, ale nie będę się nad tym rozwodzić bo to nie wątek od tego. powiem tylko, że do wątku pasują średnio.
a Dominikę znajdziesz tutaj jako MsCarmen.

goldenage inspirowane twórczością Jessy? chyba podobne robiła (nie, nie mam nic przeciwko inspiracjom!)
Zobaczyłam wątek i akurat znalazłam takie letnie foto, może niedopracowane, ale mnie się podoba - oceńcie sami 🙂
Jeśli jest coś warte, mogę pokazać więcej (totalna amatorszczyzna, no ale lubię, lubię, to co poradzę 😀)

pokazuj wiecej  🙂
Katja mówisz? A więc proszę - nie jest to nic wielkiego, ale... 🙂 Może się spodobają (mam taką nieśmiałą nadzieję).

Na razie takie 4, wyciągnięte z archiwum pod tytułem "2011"...
Czekam na jakieś opinie 😀
xxmalinaxx
bardzo ładne zdjęcia ;-))
bardzo pomysłowe, poprostu cud, miód, malina  💘
xxmalinaxx no widzisz, juz masz pochwale  😉
Facella szczerze mówiąc nie inspirowane 😉 była okazja, piękne światło to pstryknęłam.
goldenage spytałam bo podobieństwo zauważyłam w kadrowaniu, dość nietypowym jak na tego rodzaju ujęcia.

xxmalinaxx, boskie! masz tzw. "oko", widzisz więcej niż przeciętni ludzie.
w zdjęciu z dziewczyną leżącą na końskim zadzie przymknęłabym przysłonę, żeby głowa konia też była ostra.
zdjęcie jak mniemam ślubne jest genialne !
Domi18422 bardzo dziękuję, pomysły staram się mieć w miarę oryginalne, bo nie lubię bezsensownego powtarzania czegoś, co już dawno było 😉
Katja  :kwiatek:
Facella ojej, aż się zarumieniłam! 😀 Co do zdjęcia dziewczyny, w przyszłości wykorzystam radę. A 3 zdjęcie oczywiście ślubne 😉 Znajomych - też koniarzy, prosili, więc zrobiłam, amatorsko, ale chyba się spodobało 😀
Facella spoko 😉 a co do zdjęć xxmalinaxx to baardzo fajne, strasznie podoba mi się pierwsze i drugie, wg mnie lepiej jest jak głowa konia jest zamazana 😉 ale to moja opinia ;D
i jeszcze dwa moje zdjęcia, nie wiem czy szczególnie klimatyczne ale je lubię :

xxmalinaxx spodobały się!
goldenage drugie trochę mocno szumi (-;
goldenage drugie trochę mocno szumi (-;

szumy ładnie wyglądałyby po przekonwertowaniu do b&w. a przynajmniej ja lubię takie zdjęcia 😉
🚫
bluegothic do ilu wątków wrzucisz jeszcze te reklamę? 😵
w dodatku masz paskudnie niedopasowanego meksykańca na tej klaczy
Epikea, już zgłosiłam kryptoreklamę i dublowanie a w zasadzie spamowanie ale akurat chyba modów nie ma na forum 😉 Dziś jakiś wysyp ogłoszeń w nieodpowiednich wątkach 🙄
goldenage dzięki, Twoje zdjęcia również bardzo ładne  :kwiatek: , na drugim faktycznie trochę "szumi", ale sam zamysł mi się podoba, więcej techniki i dopracowania, a "samo wyjdzie" - bo pomysł dobry 😉
Facella cieszę się bardzo. To takie budujące, kiedy robię coś czysto amatorsko, dla siebie, i komuś jeszcze mogę wywołać tym uśmiech na twarzy - wszystkie moje minisesje były "na zlecenie" koleżanek, które ewidentnie miały radochę ze zdjęć. A ja razem z nimi!
możę się nada .. ;D
mało ostre jest to zdjęcie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się