Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

ten kucyk to samo złoOoO.
gryzie przy wsiadaniu.
kopie przy czyszczeniu tylnych nóg i kopyt.
przy zakładaniu ogłowia ( trzeba zakładać klęcząc ) nie daje łba, a klęcząc nie za wygodne jest szarpanie się z konikiem.
bryka , dęby staje.
ann, oj wiem co mówisz ostatnio ten sam kucyk nie dał mi się złapać a ann na jeździe ledwo skakała :lol2:
😉

Czternastocentymetrowy płód źrebaka wygląda niczym porcelanowa figurka. Został zakonserwowany w szklanym pojemniku po tym jak jego matka- klacz pełnej krwi- zginęła w 85.dniu ciąży. Zdjęcie:Tim Flach
zdjęcie nie jest "brzydkie"* ale przedstawia płód więc w linku 🙂

*nie jest brzydkie- nie jest drastyczne, brudne, ma wręcz walory artystyczne
Aaa jakie myci pyci 'kopytka'..  i ten pyszczek 😜
Te uszka, jak u małego hipcia 😜
O rety, faktycznie jak figurka!
Ale jakoś tak... smutno jak się patrzy na to zdjęcie.
Tez mamy w stajni takiego kuca. Nawet mniejszego 🙂 Strasznie charakterne i silne stworzenia to sa, mimo ze jak go prowadze na uwiazie to wydaje mi sie ze prowadze psa 🙂

a brykanie i stwanie debów to chyba u nich misja zycia 😉
Tez mamy w stajni takiego kuca. Nawet mniejszego 🙂 Strasznie charakterne i silne stworzenia to sa, mimo ze jak go prowadze na uwiazie to wydaje mi sie ze prowadze psa 🙂

a brykanie i stwanie debów to chyba u nich misja zycia 😉

czytałam 3 razy zanim zrozumiałam, że to do kucyka z poprzedniej strony a nie do tego płodu  :oczopląs:
Chyba nastrojowe 😀 Nie ma to jak pełny relaks na słoneczku 😉
ann jak Alicja w krainie czarów

Jejku, ten płód konika jest taki trochę rozczulający... takie malutkie uszka, nosek, kopytka! I pomyśleć, że każdy, nawet największy cwaniak i inteligent z naszych koni kiedyś tak wyglądał. 😉
to ja kilka wrzucę może się nadadzą i spodobają 🙂

ujawnie sie po 'chwili' nieobecnosci 😉

Jessy  👍 cudownie.  🙂 🙂

Mogłabym patrzeć godzinami. 
Watrusia, wiesz, że nie powinno przywiązywać się konia na kantarku sznurkowym? Tak, bezpieczny węzeł, ale jednak 😉.

Jessy, przestań! Jak dostanę się na studia we Wrocławiu i przeniosę konia, to chętnie Cię ugoszczę 🙂.
Sugerowałam kiedyś Jessy wydanie kalendarza, ale zmieniła zdanie. Przecież w kalendarzu byłoby tylko 12 zdjęć. Tu jest cały gruby album potrzebny  💘
wow Jessy ... zdjęcia powalające i nawet ulica kasztanowa w Borowej taka nastrojowa 🙂

każdemu się marzy taka sesja
Charllote3  :kwiatek:
Aquarius - ja bardzo chetnie 😎
Lotnaa :kwiatek: 😡 dzis bylam w sklepie fotograficznym i widzialam przefajne ksiazki, w ktorych mozna miec swoje zdjecia, kiedys takowa sobie zrobie, fajna rzecz 🙂
Ruda_H - no alejka nastrojowa bardzo, teraz czekam na jesien, bedzie piekniejsza 😜
Jessy, Piękne zdjęcia, piękni modele 🙂
Aquarius dlaczego nie powinno się? kobyła mi sie nie odsadza, nawet jak się przestraszy (o to chodzi?) a uwiązałam ją tak po spacerku i nie chciało mi sie już  zmieniać kantarka  który zaraz i tak ściągnełam bo konie chodzą po padoku bez kantarów. Rany! to widać tylko kantar a mnie uwalonej na niej to nie?  🤣
wyłamię się z tłumu, dla mnie te zdjęcia są przesłodzone i przestylizowane, ale trzecie od dołu podoba mi się 😉
Watrusia, tak, o to chodziło. Bo ten kantar nie puści, a jak koniowiąz nie puści, to koń puści 😉. I podobno nie ważne, że się nie odsadza - może akurat tego dnia ;p. Wiesz, jak to z końmi.
Jessy Twoje fotki są wspaniałe !
Ostatnie jest cudowne! Jessy nie wybierasz się przypadkiem na wakacje nad morze ?  😁
Jessy po prostu  👍 nic dodac nic ująć.. cudownie  😍
Nie wiem czy zostanie ogólnie uznane za 'klimatyczne', ale ja uwielbiam na nie patrzeć... Zdjęcie autorstwa udorki.
(jakość się trochę posypała przez zmniejszanie...)
Jessy ślub z koniem czy uciekająca panna młoda? 😉
Zdjęcie z zawodów w kkjk
Jessy, twoich zdjęć NIGDY dość.. Nie mogę się na nie napatrzeć..   😜 👍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się