Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Czy możliwość zwrotu na stronie eobuwie.pl obowiązuje też buty przecenione?
Wedle przepisów powinna jako że kupujesz przez internet.
Ktoś kiedyś pytał o buty w typie Timberlandów - myślę, że fajną alternatywą są CATy 🙂

Czy ktoś kupował na e-markowi.pl?
jakiejś jakości i jak na żywo wyglądają buty z Deezee? Nigdy nie miałam ale boje się że mogą wyglądać tandetnie  🙁 pomóżcie 😉
ja mam a'la timberlandy i szału nie ma, ale za 50zł ujdą  🤣
Ja mam te:
https://deezee.pl/botki/czarne-botki-suede-z-elastycznymi-wstawkami-suzanne
i są naprawdę fajne, dobrej jakości i wygodne. Wyglądają dokładnie jak na zdjęciu.
Od 13 do 29 stycznia dla klubowiczów timberland i tych którzy się zapiszą jest promo na wszystkie buty z serii 6 Premium "-200pln". Nie obejmuje juniorskich i chyba dziecięcych🙂 ale dobre promo🙂
co to za buty?
Adidas Yeezy Boost 350 V2
jakiejś jakości i jak na żywo wyglądają buty z Deezee? Nigdy nie miałam ale boje się że mogą wyglądać tandetnie  🙁 pomóżcie 😉

Ja mam jedne buty, są całkiem w porządku 😉 Zapłaciłam chyba 90zł, nie wyglądają, jakby kosztowały 300zł, ale też nie wyglądają tandetnie. Całkiem dobrze zrobione.
Mam pytanie odnośnie Emu. Jak był podział na Emu wool i stinger to orientowałam się w rozmiarówce. Stingery były z wyższej półki i futro się nie uklepywało więc kupowało się rozmiar jaki się normalnie nosi, a nie mniejszy jak to było w wool. Jak jest z modelem Emu denman? Ktoś wie?
radzę odpuścić sobie e-markowych. stanowczo.
ma ktoś te reeboki, albo chociaż je mierzył?
https://www.xtremeshop.pl/p/buty-reebok-cl-nylon-wr-navy-slate-chalk-purple?gclid=CP6i48yw29ECFUcQ0wodTpsMsA#66334
bo mam pytanie 😉 nie ma już ich u mnie stacjonarnie a jedna rzecz mnie zastanawia 😉
Dziewczyny :kwiatek: potrzebuje zwykłych, czerwonych szpilek na platformie, ale nie jestem w stanie przeżyć trójkątnego czubka - musza byc ładne , zaokrąglone 🙂 przeszukałam ccc, deichmanna, zalando, showroom, deezee i nic 🙁 wpadli wam moze cos w oczy? 🙂
Panie drogie, jak z rozmiarówką szpilek Melissa/ Mel? Baleriny mam 39 i część jest na styk, a cześć przyluźna. Buty innych firm raczej 38. I nie wiem, co brać, a poluję na olx, nie w sklepie, gdzie można sobie powymieniać...
maleństwo, zmierz stopę i dobieraj po długości wkładki.
JARA, to oczywiste, niestety na to się nacięłm w balerinkach, dlatego pytam, jak w praktyce 😉
Gdyby ktoś poszukiwał EMU w dobrej cenie, są spore obniżki w internetowym heavy duty.
Dziewczyny macie pomysł ma jakieś ładne, płaskie, dość eleganckie buty na tę pogodę? 😉 tak żeby nadawały się i do sukienki i do jeansów. Niestety mam same obcasy a potrzebuję czegoś uniwersalnego  😡
maleństwo, ja nosze standardowo39-40 a baleriny melissy 39 są na mnie za ciasne a 40 kłapią :/
Szpilki brałam 40 i są ok, ale mam z odkrytą piętą
Czyli najlepiej byłoby zmierzyć :/
Czy ktoś widział gdzieś poza Badurą takie kozaczki, skórzane, muszkieterki, w kolorze bordo/śliwka? Mogą być nawet na wyższym obcasie. Te z badury są tak szerokie, że jak podniosłam nogę, to but został na ziemi, a nie chcą mi z głowy wyjść 🙁

[img]https://badura.pl/!data/gallery/s_9fb8cf300eec425b238a967482807fbff23838f6.JPG[/img]
Zobacz w sklepie skora24.pl. Na pewno mieli taki model w kilku kolorach.
Kaarina, - dziękować pięknie! Są 🙂 Szkoda, że mają przeszytą cholewkę i eko-skóra, ale chyba dam im szanse 😀
Jakby co to sklep mogę polecić. Kupiłam u nich 3 pary i jest bardzo zadowolona z obsługi jak i towaru.
Zwracał ktoś buty z eobuwie.pl przez paczkomat? Buty zapakowałam do kartonu z eobuwie, zwrot wybrałam paczkomatowy. Nie wiem tylko co z adresem odbiorcy? Nigdy nie krzystałam z paczkomatów, tam się gdzieś wpisuje adres? Czy po prostu jeśli mam nr zwrotu, to dane odbiorcy są gdzieś automatycznie wpisane/zapisane?
Ja chyba dla formalności napisałam adres i numer zwrotu na kartonie, ale to wszystko w systemie jest jeśli zrobiłaś zwrot przez formularz na stronie.
Altiria dokładnie, wygenerowałam nr zwrotu i wpisałam do formularza, który był razem z butami. Ale chyba zrobię jak Ty i napiszę dla pewności na kartonie. 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się