[quote author=hanexxx link=topic=8215.msg2055188#msg2055188 date=1396293472] smarcik o przepraszam, mi się buty tak szybko nie rozpadają 😉 fakt, że mam ich sporo i nie chodzę w jednych na okrągło ale na 2-3 sezony spokojnie mi starczają i przeważnie są to Conversy i Nike 😉
To ja nie wiem czy trafiają mi się porządne egzemplarze czy jestem tak mało niszczycielska i dbam o swoje rzeczy, ale wszystkie moje buty służyły (i służą) mi latami. 😉 [/quote]
Mi też służą latami, ale buty typu converse czy nike (capri 💘 ) zakładam baaardzo, bardzo rzadko. Te, w których chodzę na co dzień - baletki, sportowe merrelle, umierają szybciej 😉
Heval ja żadnych moich nie kupiłam po cenie pierwotnej 600 zł. Mimo, że chodzę głównie w maxach, conversach i w zimie w timberlandach, a więc nie są to buty z tych co leżą na dnie szafy. Za wygodę noszenia, fajny wygląd i ogólne wrażenie jestem w stanie bez płaczu wydać na takie skoki do 450zł. Na Twoim miejscu poczekałabym na obniżkę i wtedy kupiła 🙂
Mam pytanko do posiadaczek Conversów. 👀 Od kilku tygodni mam białe conversy i zaczęłam zastanawiać się w jaki sposób je czyścic aby pozostały względnie białe? Macie jakieś sposoby żeby je wyczyścić i jednocześnie nie zniszczyć? :kwiatek:
Ja moje convers wrzucałam normalnie do pralki i żyły po kilka lat, chociaż najnowsze różowe straciły kolor po pierwszym praniu:/ Ale myślę że jak wypierzesz ręcznie to nic im się nie stanie.
to jak tyle tu conversowych fanek, to może któraś mi powie, czy znajdę jeszcze gdzieś moje buty życia ?? mam już kilka lat, zrobiły mi się dziury w piętach, ale dalej nie chcę się z nimi rozstawać... 🙁
Wichurkowa, moja mama oglądając je na internecie była zakochana, ale gdy miała okazję widzieć je na żywo i przymierzyć, od razu zrezygnowała. Mierzyłaś, dotykałaś, widziałaś? Jak tak i dalej Ci się podobają to brać, czemu nie, ale jeśli nie miałaś okazji widzieć ich na żywo, to może lepiej się wstrzymać i wybrać do Nike czy innego sklepu, w którym są? 😉 Mi osobiście na żywo również podobały się o wiele wiele mniej (pomijając to, że w ogóle niczym mnie nie urzekły), jeśli chodzi o wygląd.
Wichurkowa, mama dzisiaj przymierzyła na spokojnie i są już w domu 😀 Też przymierzałam, mega wygodne i bardzo fajnie się w nich chodzi, także wszystko na plus raczej. Zobaczymy za jakiś czas.
Faith, zazdroszcze, ze Ci podpasowaly. Dla mnie byly fatalne pod wzgledem tego jak sie w nich czulam na nogach 🙁 po prostu jakos tak dziwnie mi bylo 🙁 aczkolwiek to fakt, sa przepiekne!