Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Dziewczyny pomocy!
Kupiłam wymarzone buty jednak są za duże o rozmiar albo nawet trochę więcej.
Macie jakieś sposoby na dopasowanie za dużych butów?
Gruba wkładka do środka?

Niestety praktycznie nie ma szans na dostanie tych butów w moim rozmiarze, więc albo poradzę sobie jakoś z tymi co mam albo będę musiała się z nimi pożegnać  🙁
Ada, probowalas z wkladka zelowa?
Przed chwilą przyszła paczka z butami  😉
Włożyłam na próbę jedyne wkładki jakie mam w domu ale są mniejsze niż buty 🤣
Tylko jak tak patrzę to sama wkładka chyba mi niewiele da.
Może jakieś zapiętki jeszcze czy podpiętki.

Wkładka żelowa zapewni większe wypełnienie niż "piankowa"?
piankowa się chyba może zdeptać. co to za buty? bo jeśli np. szpilki i będą za szerokie, to chyba nic nie pomoże...
Nie, nie, buty płaskie, bez obcasa.

Takie:
takie to ja nawet lubię, jak są za duże nieco (-; myślę, że jakąś wkładkę zamontujesz i po problemie.
Troche waty w palce wloz😉 Ja tak czasem robię z za duzymi baletkami.
Ja włożyłam watę w za duże trampki. Nawet już jej nie czuję, a trampki pasują idealnie. 🙂
Facella, lekko luźne mogą być ale jak stopa mi lata w bucie przy każdym kroku to już niekoniecznie 😉

Nesca92, flygirl, ooo mamo, w takim razie muszę kupić watę. Już widzę jak zdejmuje buty u znajomych i ciągnie mi się za skarpetką kawałek waty, znając moje szczęście tak właśnie będzie  😁
Ada, no tak, zależy jak duże są. a takie sytuacje zawsze można obrócić w żart (-;
'o znowu sloma....to jest wata mi z butow wychodzi' 😀
Przed chwilą przyszła paczka z butami  😉
Włożyłam na próbę jedyne wkładki jakie mam w domu ale są mniejsze niż buty 🤣
Tylko jak tak patrzę to sama wkładka chyba mi niewiele da.
Może jakieś zapiętki jeszcze czy podpiętki.

Wkładka żelowa zapewni większe wypełnienie niż "piankowa"?

Wymien na mńiejsze i po balu
A czytać osoba potrafi?
Niestety praktycznie nie ma szans na dostanie tych butów w moim rozmiarze, więc albo poradzę sobie jakoś z tymi co mam albo będę musiała się z nimi pożegnać  🙁
Ja bym poszla raczej w cala wkladke do buta, a nie tylko zelowy element, calosc powinna bardziej zmniejszy buta i ew za piete nakleic zelowke
Pursat,  :kwiatek:

crazy, tak, tak chce całą wkładkę, taką która wypełni jak najwięcej miejsca. Właśnie się zastanawiam co mogę jeszcze tam upchać żeby przestrzeń w bucie się jak najbardziej zmniejszyła  😁
Babeczki czy któraś z Was natknęła się na takie buty ( ale nie dokładnie te bo Loubutiny póki co są poza moim zasięgiem  🤣 ) . Nie muszą być lakierowane, może być zamsz, ale musi być ten kolor, fason, obcas i naturalna skóra. Będę bardzo wdzięczna !  :kwiatek:

Byly w nine west, w wojasie , w wiekszosci sklepow takie sa, na roznych obcasach ale mozna takie spotkac.

http://www.baldowski.pl/pl/szpilki-65/
http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-621-136.p.html
eobuwie
Ada, dwie wkładki? 😉

Hexa, może Zara?

Hexa, w baldowskim jest/ był duży wybór takich, we Wrocławiu możesz na żywo pomacać w tej hali handlowej przy Komandorskiej
  crazy, pursat, edyta
:kwiatek: :kwiatek:

No własnie każde mają jakieś "ale" - te z ZARY najbardziej zbliżone do tego co bym chciała 🙂
W Nine west takie tez byly, ale co sklep to inny asortyment wiec nigdy nie ma pewnosci.
crazy, skróć proszę linka, rozjechał mi forum.
Hexa, kupilam wlasnie takie czarne 🙂
zobacz na deezee.pl (byly w roznych kolorach) i ostatnio trafilam sliczne na allegro - kilka stron temu wklejalam link 🙂
Ale one mają być skórzane, nie plastikowe. 😉
są moje  😍 😍 😍

wilczyk, skąd one? 🙂
Heval pull&bear klik tylko w Wawci już są tylko w Arkadii i chyba tylko 38 (hehe)
Ja nie moge 😵

Są piękne i cudownie przecenione i nie w moim rozmiarze? Może złamię swoją zasadę, że nie kupuję butów w internecie
są idealne, kocham moje 38  😍 też chciałam przez internet, ale jakiś bład mi wyskakiwał :/ może dlatego, że mam młodzieżowe konto, oby Ci się udało po są przepiękne, przecudowne i ogółem idealne (i tanie  😁 )
wilczyk a jak z rozmiarówką?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się