grrrr nic nie pogarsza humoru, tak jak para butów, której nie możesz kupić. Znalazłam dzisiaj cudowne buty, przecenione z 200 na 70zł.. i oczywiście 39 za małe, a 40 nie było.. 🙁
Dworcika na allegro😉 Calkiem spory wobor na allegro butow z czerwona podeszwa i kilka modeli mi sie podobalo ale wiekszosc to skora eko ktorej moje stopy i ja nie tolerujemy😉 Te niby sa z naturalnej takze czekam az wpynie mi kaska i zamawiam😉
Dworcika na allegro😉 Calkiem spory wobor na allegro butow z czerwona podeszwa i kilka modeli mi sie podobalo ale wiekszosc to skora eko ktorej moje stopy i ja nie tolerujemy😉 Te niby sa z naturalnej takze czekam az wpynie mi kaska i zamawiam😉
tak, ale z czerwoną podeszwą tylko nosi się oryginalne Laubutiny... inne to obciach i niestety wieśniactwo ;-)
Dodofon, masz u mnie dozgonną wdzęczność portfela ^^ Chociaż te ostatnie do mnie mimo wszystko mówią... Jedna para mogłaby wcale nie zaszkodzić... Z drugiej str... kieckę mam... RÓŻOWĄ, więc ta czerwień taka ni w **** ni w oko ;] Ale są inne ciuchy... czarnych mam multum... eh... wrr... Dobrze, że mnie dziś Mama za rachunek tel. ochrzaniła i muszę wybulić - chwilowo jestem na finansowej kresce.
[quote author=Julita link=topic=8215.msg506720#msg506720 date=1267561552] Dworcika na allegro😉 Calkiem spory wobor na allegro butow z czerwona podeszwa i kilka modeli mi sie podobalo ale wiekszosc to skora eko ktorej moje stopy i ja nie tolerujemy😉 Te niby sa z naturalnej takze czekam az wpynie mi kaska i zamawiam😉
tak, ale z czerwoną podeszwą tylko nosi się oryginalne Laubutiny... inne to obciach i niestety wieśniactwo ;-)
a oryginały ceny mają zabójcze ;-) [/quote]
Louboutiny jak juz cos😉 I jakos czerwona podeszwa w innych butach nie jest dla mnie wyznacznikiem wiesniactwa ani obciachu. Bo w przeciwienstwie do podrob, ktore sa sygnowane jakims logiem czy udaja jakis model to czerwona podeszwa nie jest 'zarezerwowana' dla Louboutinow😉
Dodofon, e... jakoś nie ^^ Ponieważ kiecka jest na cieniutkich, odpinanych ramiączkach (bez których trzyma się równie dobrze), dobrałam sobie do niej czarną koszulę z długim rękawem. Więc i szpilki czarne. Ale takie wysokie jak te różowe powyżej :P A takie cudowne różowo-fioletowe widziałam... ale kosztowały 40 funtów już po przecenie i uznałam, że nie mam tyle. A później pojechałam do domu i... eh... a takie były piękne... *.*
Dworcika jak jestes na Wyspach to moze znajdziesz cos w Pied a terre. Ja mam kilka par mega wysokich i wszystkie sa na tyle wygodne ze cale imprezy moge w nich przetanczyc;P Tanie nie sa ale maja niezle wyprzedaze, wiec jak akurat trafisz to moze cos wyrwiesz😉
nie dość że znalazłam, to jeszcze kupiłam... na allegro... ale miały cenę niezłą, wiec po zakończeniu aukcji napisałam do gościa za ile mi je opchnie bez allegro i spuścił o 50 zł ;-) jutro je dostanę
karolinaa ja mam manie od kiedy mi adidasa originalsa w mieście otworzyli. Już sporą kolekcję uzbierałam. Zresztą Nike, Vans i Lacoste to u mnie 'przodownicy' 😁
u mnie jest podobnie ;d otworzyli sklep adidasa, nie wszystkie buty mi się tam podobają, ale najczęściej jest jedna para, która mi się spodoba i takim oto sposobem coś czuję, że moja kolekcja będzie się rozrastać (póki nie zbankrutuję 😁 )
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Na obcasach się nie znam, butów takich nie noszę ale z powodów pewnych muszę zacząć. Powiedzcie mi jaki typ obcasa będzie na początek dobry, ale żeby był zgrabny w miarę, nie jakiś koturn czy inny palik. No i muszą być niestety od razu z tych wyższych
Poradźcie sierocie co w adidasach całe życie przechodziła 😁 :kwiatek:
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Na obcasach się nie znam, butów takich nie noszę ale z powodów pewnych muszę zacząć. Powiedzcie mi jaki typ obcasa będzie na początek dobry, ale żeby był zgrabny w miarę, nie jakiś koturn czy inny palik. No i muszą być niestety od razu z tych wyższych
Poradźcie sierocie co w adidasach całe życie przechodziła 😁 :kwiatek:
nic myślę, że nie poradzimy... po prostu idź do sklepu i przymierzaj, przymierzaj...
ja mam kilka mega wysokich szpilek i są niesamowicie wygodne i rewelacyjne... i mam też kilka średnich obcasów beznadziejnie niewygodnych... teraz taki wybór, ze tylko kupować ;-)
Moze cos z martensów na obcasie. Edytka wstawiala strone wczesniej,mierzylam własnie takie i byly wygodne. Napewno stabilne i elastyczne,a to wazne,zeby but w śródstopiu byl elastyczny,wiec na pierwsze buty super.