Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

dzięki Ash  :kwiatek:
kumpel mnie prosił żebym się dowiedziała, bo przeszukał allegro ale chyba niezbyt dokładnie dlatego też tam nie zaglądałam,skoro przeszukał 😉 wiadomo jak to facet- na babskich butach się nie zna  😁
Sisisa, ten obcas jest tragiczny. 😉 Fajne, wielokolorowe i zgrabne są teraz w Bershce. 🙂

[i]edit: lit[/i]
Pursat, właśnie weszłam na stronę Bershki, te które pokazałam kosztują 60 zł, te z B. co najmniej 3 razy tyle 🙂. A właśnie - co do takich kolorowych butów - do czego one pasują? Do takich kolorów to chyba już nie bardzo kolorowe spodnie czy coś  👀?

BTW. wyszłam dzisiaj z ciuchlandu z obcasikami 13 cm 🤔wirek: za całe 2,5 zł i espadrylami na koturnie chyba za 1,5 zł. Espadryle są równie wygodne jak moje Crocsy, chociaż początkowo wydawały się dosyć ciężkie... Chociaż noszeniem tych butów to i tak zajmie się mama, a ja pozostanę przy moich trampkach.
Cena przyjemna, ale nawet to nie przekonałoby mnie do kupna ze względu na ten obcas - ni to szpilka, ni to słupek - za bardzo klockowaty i dziwny w kształcie. 😉 Ale buty same w sobie fajne. Do czego nosić? Niektórzy mają taki zmysł i wyczucie (oraz odwagę), że zmiksują kolorowe buty z różnymi printami i będzie to wyglądało jak milion dolarów. Na pewno bezpiecznie będzie założyć np. dżinsowe rurki przed kostkę i jednokolorowy, luźny t-shirt albo jednolitą sukienkę w blokującym kolorze. 😉
wiem, ze juz po sezonie, ale moze ktos jeszcze marznie w domu to moze sobie kozaki papcie kupic  😜

[url=http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_b?ie=UTF8&node=344075031&onsale=1&pf_rd_r=0MQBJWAF9XZQ7JK1XRSM&pf_rd_m=A2ZHHDKH4QKFAV&pf_rd_t=101&pf_rd_i=sale&pf_rd_p=288568587&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB0051272C6%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D2-9%26qid%3D1339769353676%26asinTitle%3DGiesswein~~20Hopsten~~2056-10-40650~~20Damen~~20Hausschuhe%26contextTitle%3DSuchergebnisse%26clientPageSize%3D100%26node%3D547219031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26onsale%3D1%26page%3D2%26nodes%3D547219031%26asin%3DB005124P0S%26ref%3Dsr_2_9%26pageCode%3Dd]klik[/url]

faktycznie cie ponioslo 😉
Gienia-Pigwa, jaka cena o_O.  Skróć link 🙂.
Bianca, jak Twoje koturny? nosiłaś już?  👀
Tylko w domu. Szkoda mi ich brudzić.  😀
moje miały dziś swój debiut, jak na 3 h chodzenia są całkiem wygodne  🙂
Ludzie się za Tobą nie oglądali? Ja, powiem szczerze, muszę się przyzwyczaić do nich, bo troszkę jak na szczudłach sie czuję. 😀
szczerze mówiąc nie wiem  😁 nie zwracałam na to uwagi
ale ostatnio kupiłam sobie szpilki 14stki i to dopiero szczudła 😀  z tym, że ja typowo trampkowa, obcasy zakładam od wielkiego świeta  😉
Najnowsze Air Maxy 😉

Aidas Orion  😍

szukam fajnych, niewysokich CZARNYCH koturnów z zakrytą piętą, otwartym palcem i bez żadnych ozdób. ktoś coś widział?
Moje  😍
[url=[[a]]http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivarius/209509/1080008/Koturny%2Bz%2Bjuty%2Bi%2Bmateria%E2%80%8E%C5%82%E2%80%8Eu%2Bz%2Bpaskami[[a]]

[[a]]http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivarius/255501/1391008/P%C5%82askie%2Bsanda%C5%82y%2Bz%2Bpaskami%2Bna%2Bkrzy%C5%BC[[a]]]klik[/url]

Za tego linka to  🤬
Frania, pierwsze sa piekne, ale te linki... zabojstwo. skroc prosze.
No właśnie nie mogę edytować  🙄
yy a czemu?
Miały być jakieś lekko eleganckie sandały, ale zniechęcona poszukiwaniami postanowiłam darować sobie elegancję 😁
Mam tylko problem, bo wszystko byłoby pięknie, gdyby nie wrzynający się między paluchami pasek :/ ktoś ma pomysły jak temu zaradzić? Gdyby nie to, buty byłyby superwygodne..oddać już nie mogę, bo w nich chodziłam.
kasska, piękności! gdzie i za ile takie dostanę?
to Crocs'y 🙂 trochę mnie poniosło, jeszcze wczoraj nie przypuszczałam, że wydam 139zł na kawałek plastiku  😡
Próbowałaś plasterkiem okleić ten kawałek między palcami?
Ja zamiast plasterków używam sztyftu Compeed http://polki.pl/uroda_kosmetycznenowosci_artykul,10013698.html
Pomaga. 🙂
Są specjalne silikonowe nakładki na ten pasek między palce firmy Sholl.
dzięki dziewczyny 🙂 będę próbować ratować sytuację na różne sposoby, jako że na ułożenie/rozciągnięcie się buta nie ma nadziei  🙄 obawiam się, że to nie jest takie typowe obcieranie, tylko taki jakby ucisk, jakby ten pasek był za krótki..
Moje nowe piękności na lato
A ja ostatnio kupiłam sandałki z Baty, są mega wygodne, polecam  😍

Teraz czaję się na różowe błyszczące baleriny z H&M, takie bez palców- Ktoś oglądał lub ma i może powiedzieć coś na ich temat?  😉 Nie wiem czy warto wydawać nawet te 50zł na buty tej firmy, chyba nie są wysokiej jakości  😉
smarcik , wklej zdjecie tych balerin to powiem czy takie mam , bo ostatnio kupowalam
smarcik, śliczne! 😀
kurcze, kassska, przez Ciebie bedac w galerii 'tak tylko' zajrzalam je przymierzyc....i popelnilam 😍 . Btw schaffashoes ma przecenione - ale akurat nie ma mojego rozmiaru. Mnie pasek nie uciska, chociaz zobaczymy jak bedzie przy dluzszym chodzeniu. Moze pol rozmiaru za male wzielas?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się