jak to wyglada z rozmiarem air maxow meskich i zenskich? Jezeli mam 40,5 w zenskich to bede miala tez 40,5 w meskich? Wzory meskie sa duzo fajniejsza, dlatego pytam 😉
noen - damskie są do rozmiaru 42. Jest różnica 0,5 cm w długości wkładki między damskimi a męskimi. Damski rozmiar 40 ma wkładkę 25,5, a męski rozmiar 40 ma wkładkę 25 cm. Także tak jak mówi JARA, trzeba kupować po długości wkładki, a nie po rozmiarze 😉
Mnie się podobają, ale trochę przeraża mnie wysokość i cena, ale wizualnie - super. Zwłaszcza taki róż 💘 Moja mama za to uważa, że są jak buty ortopedyczne jakie dawniej nosili ludzie z problemami na tym tle 😁
Ja ostatnio na mieście widziałąm dziewczynę w tych butach w amerykańska flage i musze przyzanć ze ten typ butów fajnie wygląda na zdjeciach, ale wg. mnie w realu dużo tracą...
jak dla mnie to moga byc fajne lub koszmarne. koszmarne sa do lekkich, zwiewnych spodnic/sukienek. fajne moga byc do np. legginsow czy waskich dzinsow. wszystko zalezy. ale ja bym takich nie ubrala. nawet nie ze wzgledu na wysokosc.
a ja własnie odebrałam paczkę od kuriera i trochę sie wkurzyąłm na sklep bao.pl.
Mianowicie koturna które wstawiłam powyżej (zdjecie z sklepu) to nie jest ten sam model co otrzymałam. ;/ Na szczęscie buty które mi wysłali( tez koturna i taka kolorystyka) tez mi sie podobają więc reklamacji pewnie robic nie będę, ale wysmaruje im maila co do całej sytuacji...
koszmarne sa do lekkich, zwiewnych spodnic/sukienek.
Ja z kolei uważam, że ciężkie buty fajnie równoważą lekkie, delikatne ciuchy. 😉 Lity na początku nie podobały mi się wcale. W ogóle nie rozumiałam jak można założyć takie kopyta i jeszcze pokazywać się w nich ludziom. 😉 Teraz zmieniłam zdanie, fajnie zestawione, robią pozytywne wrażenie. 😉
ja zwykle nosze 40/41 (raczej z przewagą 41) a conversy mam 40, więc bierz raczej mniejsze, 40 ma teoretycznie długość wkładki 25,5 cm, przynajmniej tak jest napisane na metce 😉 a nie możesz przymierzyć? czy zamawiasz z neta?
wg. mnie conversy mają bardzo zawyżoną rozmiarówkę. ja normalnie nosze 37,5, w conversach 37 jest na mnie o wieeeele za duże i wszystkie 4 pary mam 36,5
izkadul ja bym brala 39 i najwyzej pozniej odeslala, bo to chyba nie problem? a jesli masz gdzies sklep stacjonarny ale nie ma wybranego przez Ciebie modelu/koloru, to wybierz sie tam, przymierz i wybierz najlepszy rozmiar, ktory pozniej zamowisz w necie.
izkadul,mam dokładnie to samo 😁 39-40 🙂 i Conversy mam 40,niektóre są ciut ciut za duże,ale to przecież trampki,wiec mogą być lekko większe,a nic nie obcierają,za to niektóre 39 przymierzałam i było okej, a jak troche pochodziłam,to mnie palce bolały :/ bierz 40!