Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

kasska, wstaw zdjęcia na żywo jak przyjdą 🙂
Zwariuję!
Nowości :P

Adidas zx 700

Air Max 90

Adidas Grand Prix
jak to wyglada z rozmiarem air maxow meskich i zenskich? Jezeli mam 40,5 w zenskich to bede miala tez 40,5 w meskich? Wzory meskie sa duzo fajniejsza, dlatego pytam 😉
Damskie sa chyba tylko do rozmiaru 40. Ja buty nie kupuje na rozmiar, ale na dlugosc wkladki.
noen - damskie są do rozmiaru 42. Jest różnica 0,5 cm w długości wkładki między damskimi a męskimi. Damski rozmiar 40 ma wkładkę 25,5, a męski rozmiar 40 ma wkładkę 25 cm. Także tak jak mówi JARA, trzeba kupować po długości wkładki, a nie po rozmiarze  😉
tulipan, okej, dziekuje! 🙂
A ja ostatnio popełniłam takie:
http://www.deezee.pl/product_picture/fit_in_1000x1000/5ceed2701e103f419c77a731a74bab7d.jpg  😍
Nie było mnie stać, a tu nagle promocja 50%.  😀iabeł:

Jak Wam się w ogóle podobają lity? Bo zauważyłam, że albo są ludzie w nich zakochani, albo uważają, że są okropne. 😉
Mnie się podobają, ale trochę przeraża mnie wysokość i cena, ale wizualnie - super. Zwłaszcza taki róż  💘
Moja mama za to uważa, że są jak buty ortopedyczne jakie dawniej nosili ludzie z problemami na tym tle  😁
MAMOOOOOOOOO! Zakochalam się w tej oczojebnej zieleni  😍
Co do promocji deezee, zastanawiam się nad tymi:

Ja ostatnio na mieście widziałąm dziewczynę w tych butach w amerykańska flage i musze przyzanć ze ten typ butów fajnie wygląda na zdjeciach, ale wg. mnie w realu dużo tracą...
jak dla mnie to moga byc fajne lub koszmarne. koszmarne sa do lekkich, zwiewnych spodnic/sukienek. fajne moga byc do np. legginsow czy waskich dzinsow. wszystko zalezy. ale ja bym takich nie ubrala. nawet nie ze wzgledu na wysokosc.
To ja się pochwalę ostatnimi zakupami 🙂

klapki:

buty:

[img]http://www.bao.pl/imageServer/fixed;h;460/image/product/14576_82bbdeb56ca7d77b803862-012.jpg.file[/img]
Miętowe Air Maxy  😍
a ja własnie odebrałam paczkę od kuriera i trochę sie wkurzyąłm na sklep bao.pl.

Mianowicie koturna które wstawiłam powyżej (zdjecie z sklepu) to nie jest ten sam model co otrzymałam. ;/ Na szczęscie buty które mi wysłali( tez koturna i taka kolorystyka) tez mi sie podobają więc reklamacji pewnie robic nie będę, ale wysmaruje im maila co do całej sytuacji...
koszmarne sa do lekkich, zwiewnych spodnic/sukienek.

Ja z kolei uważam, że ciężkie buty fajnie równoważą lekkie, delikatne ciuchy. 😉 Lity na początku nie podobały mi się wcale. W ogóle nie rozumiałam jak można założyć takie kopyta i jeszcze pokazywać się w nich ludziom. 😉 Teraz zmieniłam zdanie, fajnie zestawione, robią pozytywne wrażenie. 😉
Ktos z was miał moze buty firmy Hetty Holly projektu Sylwii Pogorzelskiej?
do posiadaczek conversów:

jak z rozmiarówką? byłby ktos tak miły i zmierzył mi dł wkładki w 39 i 40 ( albo 39,5 jeśli ktoś posiada ) 🙇

sklep mnie olewa a jak chcę trampki 🙂

zwylke nosze 39/40 jak myślicie który rozmiar brac?  😉

ja zwykle nosze 40/41 (raczej z przewagą 41) a conversy mam 40, więc bierz raczej mniejsze, 40 ma teoretycznie długość wkładki 25,5 cm, przynajmniej tak jest napisane na metce  😉  a nie możesz przymierzyć? czy zamawiasz z neta?
ja nosze 38/39 i 39 byly za duze, zamowilam 38 - powinny byc u mnie na dniach 😉

EDIT: doszly 😀 mam noge 24,5 i 38 to tez 24,5 a moglyby byc troche mniejsze :|
chce zamówić przez internet i własnie sie waham

25,5 to moja długość wkładki więc wychodzi ze jednak 40 powinnam brać  🤔
conversy mają normalną rozmiarówkę i trzeba posługiwać się długością wkładki. Ja mam 24,5 i jest to 38 zawsze w conversach  😀
wg. mnie conversy mają bardzo zawyżoną rozmiarówkę. ja normalnie nosze 37,5, w conversach 37 jest na mnie o wieeeele za duże i wszystkie 4 pary mam 36,5
izkadul ja bym brala 39 i najwyzej pozniej odeslala, bo to chyba nie problem?
a jesli masz gdzies sklep stacjonarny ale nie ma wybranego przez Ciebie modelu/koloru, to wybierz sie tam, przymierz i wybierz najlepszy rozmiar, ktory pozniej zamowisz w necie.
izkadul,mam dokładnie to samo  😁 39-40  🙂  i Conversy mam 40,niektóre są ciut ciut za duże,ale to przecież trampki,wiec mogą być lekko większe,a nic nie obcierają,za to niektóre 39 przymierzałam i było okej,  a jak troche pochodziłam,to mnie palce bolały :/  bierz 40!
dzięki dziewczyny 🙂  :kwiatek:

chyba wezmę 39,5 i mam nadzieje ze bedzie ok a jak nie to bede wymieniać
Dotarły dziś do mnie te 'kalosze'. Sa takie masywne, ze kojarzą mi się z jakimiś butami do łażenia po księżycu  😁

izkadul, niezmiennie jestem dumna jak patrze na Twój avatar  :kwiatek:
Widzialyscie moze jakies mokasyny? fajne, naturalne takie? i nie za 700zl?
Ma może któraś tenisówki atmosphere?  👀  Jak z trwałością? Pochodzą w nich jakiś czas czy się rozpadną po dwóch dniach?

izkadul, niezmiennie jestem dumna jak patrze na Twój avatar  :kwiatek:

masz powód  👍

zeby nie było offa to rozmiar juz mniej wiecej ustalony teraz najtrudniejszy wybor... kolor 😡
izkadul, bierz 39,5. Ja nosze rozmiar 40 i sa na mnie idealne 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się