Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Sankaritarina- nie.  🙂 To są damskie buty wyjściowe na miasto.  😍 Albo do pracy na przykład. Albo do cioci na imieniny.
smarcik, ja bym wzięła nawet gdyby nie były warte. Są piękne. 🙂
śliczne  😜 jak byś kupowała to się pochwal, bo chętnie zobaczę jak wyglądają na nodze 😉
tunrida, Ni, ni, chodziło mi o to czy to firma produkująca motocyklowe rzeczy i stamtąd wybrałaś buty wyjściowe czy to zupełnie inna firma. 🙂 Nie miałam na myśli, że to buty na motór. 😉
(ja długo chodziłam na co dzień w tych takich czarnych krótkich kowbojkach na motor... choć wstyd się przyznać, nawet na motorze nie siedziałam).
Nie..motocyklowych bym tu nie wklejała. To zwykła firma dla ogółu, że tak powiem.
Jak sobie wpiszesz "Fly London" w grafikę, to różne buty tej firmy się pokazują. Jakieś szpilki w kwiatki, czy balerinki w kółka.
Ale to chyba stare kolekcje jakieś.

Sankaritarina- nie.  🙂 To są damskie buty wyjściowe na miasto.  😍 Albo do pracy na przykład. Albo do cioci na imieniny.

albo wszędzie 🙂 przepiękne są. im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają  😜
tunrida, A widzisz. Nawet nie wpadłam na to, żeby w google wpisać. 😡
Szkoda, że starsza, może mieli jeszcze kilka modeli. Butów na zimę szukam i szukam..... i na pewno w kwiatki butów nie kupię.
asds
Mozna prosić linka to tych butów co wstawiłas?
sankaritarina- nie,nie. Ten mój model, to świeży. Te w kwiatki to stare.
Jak wpiszesz "Fly London"na allegro, to się bardzo dużo butów pojawi. A mój model to "stif"
Dzisiaj zamówione moje cudeńka na lato, musiałam je mieć. Teraz czekać, aż wyślą je i dotrą do mnie  😍
Doszły moje trepy.
Okazało się, że są dużo mniej wytarte niż na zdjęciu ze sklepu.  🙁
Ale poza tym...chyba zostawię. Są na pewno oryginalne i raczej nikt takich mieć nie będzie. A ciężko mi kupić coś takiego w swoim mieście. Ale ...jakoś liczyłam, że będą w realu ładniejsze. Po raz kolejny nie jestem zachwycona zakupem przez net. Guwnianie mieszać w dziurze.  🤔

dla mnie rewelka 😀
A do mnie dzisiaj doszły moje cudności 😅
Kozaki są lekko hardkorowe, ale za to botki pokochałam miłością ogromną. I co zaskakujące - są bardzo wygodne, przynajmniej po domu 😁
zima, zrobilabys fotki? 😀 A tak btw, ile masz wzrostu? 😉
Zrobię, jak tylko dorwę jakiś aparat, bo mój jest kaputt, a lampy w telefonie nie mam niestety i będzie kiszka.
A wzrostu mam 164 cm, więc optymalnie pod taki obcas  😁
ostatnio nabyłam botki, które oczarowały mnie w sklepie, ale nie sądziłam, że będa tak wygodne. Mogę w nich chodzić nawet 10godzin i nogi mam całe.

tu nie wyszły najlepiej, ale nie mam lepszych zdjęć
http://allegro.pl/arka-botki-ocieplane-r-38-skora-i1991396462.html

na nodze wyglądają bardzo fajnie i są mega wygodne. Mimo że sa wysokie- dla mnie- to baaardzo wygodne. Ani razy mnie nie obtarły, co jest ewenementem. 
zima- widać mamy bardzo podobny gust, są cudowne !  😜
zima, ehh, jak ja bym chciala byc nizsza (175-6...) 🙁 😀
yga na to wygląda  😁

Noen szczerze?? Ja bym na to miała wyj... Jak Ci się coś podoba to dlaczego do jasnej anielki sobie tego odmawiać???
zima, też się na nie czaję, ale chyba odpuszczę, bo boję się, że będą wyglądać trochę groteskowo., i że nie ujdę w tym obcasie, pomimo, że to platforma. (Także koniecznie pokaż zdjęcie🙂 )
Mam na oku takie oto:
Wybrałam sobie dzisiaj na taką pogodę, jaka jest teraz - mokro, zimno, nieprzyjemnie... Zwykłe, traperki z Campusa. 😁
zima, bardzo fajne, chociaż mi przeszkadza trochę kryta platforma. 😉
Thymos ciekawe 🙂 podobają mi się wizualnie 🙂
3 nowe pary Lacoste  😵 a kolejne juz upatrzone...  🤔wirek:
tunrida, Fly London to całkiem niezła firma i ma generalnie bardzo oryginalne (i dość drogie) buty 😉 Te Twoje śmieszne, mają coś w sobie 😉

A ja oczywiście przez Edytkę i ska zachorowałam totalnie na Baldowskiego...
Poza tym poszukuję ładnych sztybletów do dżinsów i nic nie mogę znaleźć 🙁
[s]rtk gdzie mozna kupic te Merelle? albo moglabys podac ich nazwe? [/s] juz mam

orientujecie sie czy gdzies mozna kupic skorzane czarne szpilki, z metalowym obcasem? swietnie by bylo, gdyby mialy jeszcze dodatki w okol tej czesci na piecie. Moja mama ma takie szpile juz chyba z lat 30 i sa absolutnie obledne, ja juz kilka lat takich szukam i znalezc nie moge.. moze Wy cos w tym typie gdzies widzialyscie?
coś na metalowej szpili mignęło mi ost. w Zarze. Na pewno były szarobeżowe, ale ciemne chyba też...
Anaa , były były , wydaje mi się ,ze na finale TOP MODEL , laski je miały
jest na forum jaka? posiadaczka Ugg Classic Cardy? 😉 takich o:
http://www.hotpinkuggs.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=39
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się