tunrida, Ni, ni, chodziło mi o to czy to firma produkująca motocyklowe rzeczy i stamtąd wybrałaś buty wyjściowe czy to zupełnie inna firma. 🙂 Nie miałam na myśli, że to buty na motór. 😉 (ja długo chodziłam na co dzień w tych takich czarnych krótkich kowbojkach na motor... choć wstyd się przyznać, nawet na motorze nie siedziałam).
Nie..motocyklowych bym tu nie wklejała. To zwykła firma dla ogółu, że tak powiem. Jak sobie wpiszesz "Fly London" w grafikę, to różne buty tej firmy się pokazują. Jakieś szpilki w kwiatki, czy balerinki w kółka. Ale to chyba stare kolekcje jakieś.
tunrida, A widzisz. Nawet nie wpadłam na to, żeby w google wpisać. 😡 Szkoda, że starsza, może mieli jeszcze kilka modeli. Butów na zimę szukam i szukam..... i na pewno w kwiatki butów nie kupię.
sankaritarina- nie,nie. Ten mój model, to świeży. Te w kwiatki to stare. Jak wpiszesz "Fly London"na allegro, to się bardzo dużo butów pojawi. A mój model to "stif"
Doszły moje trepy. Okazało się, że są dużo mniej wytarte niż na zdjęciu ze sklepu. 🙁 Ale poza tym...chyba zostawię. Są na pewno oryginalne i raczej nikt takich mieć nie będzie. A ciężko mi kupić coś takiego w swoim mieście. Ale ...jakoś liczyłam, że będą w realu ładniejsze. Po raz kolejny nie jestem zachwycona zakupem przez net. Guwnianie mieszać w dziurze. 🤔
A do mnie dzisiaj doszły moje cudności 😅 Kozaki są lekko hardkorowe, ale za to botki pokochałam miłością ogromną. I co zaskakujące - są bardzo wygodne, przynajmniej po domu 😁
Zrobię, jak tylko dorwę jakiś aparat, bo mój jest kaputt, a lampy w telefonie nie mam niestety i będzie kiszka. A wzrostu mam 164 cm, więc optymalnie pod taki obcas 😁
zima, też się na nie czaję, ale chyba odpuszczę, bo boję się, że będą wyglądać trochę groteskowo., i że nie ujdę w tym obcasie, pomimo, że to platforma. (Także koniecznie pokaż zdjęcie🙂 ) Mam na oku takie oto:
[s]rtk gdzie mozna kupic te Merelle? albo moglabys podac ich nazwe? [/s] juz mam
orientujecie sie czy gdzies mozna kupic skorzane czarne szpilki, z metalowym obcasem? swietnie by bylo, gdyby mialy jeszcze dodatki w okol tej czesci na piecie. Moja mama ma takie szpile juz chyba z lat 30 i sa absolutnie obledne, ja juz kilka lat takich szukam i znalezc nie moge.. moze Wy cos w tym typie gdzies widzialyscie?