Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

a mi nie , co chwile widze na ulicach kożuszek , w wersji krotkiej jak i dlugiej  🙄
http://moda.allegro.pl/krakowianki-skora-nat-3-kolory-38-i1895695381.html

co sądzicie??
Potrzebuje kozaków elegantszych na lekkim obcasiku własnie
wszędzie tylko botki z futrem 🙁

Chciałam czarne ale te brązowe z linku sa super  😵
Epikea, Dla mnie bomba! 😍
Tylko brązowych bym nie brała, bo to ciężko dopasować później. Tzn, ja miałabym ciężko, bo zawartość mojej szafy jest czarno-szaro-biała z elementami granatów. Czarne buty do wszystkiego pasują. 🙂
Kampari  w CCC  😀
w Heavy Duty mają coś w tym stylu jeśli dobrze kojarzę
a ja się wczoraj wzbogaciłam o nowe maxyy!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-hzNnVEzQB4Kx5FL70yrOQsB8AiUqT1WM_CbveCTV3BawBct3RZ_ijD-jdQ[/img]
taakie. są o pół centymetra mniejsze niż moje 37, a rozmiar mają 38. ja już nie wiem ocb z tymi rozmiarami, ale 23,5 cm jest dla mnie jak ta lala 🙂
dla mnie są bombowe  😁
Dla mnie też, ale zastanawiam się czy warto? 😎
Dla mnie są ohydne..

Kupiłam dziś kozaki w CCC, takie na jeden sezon za 130zł a pani w kasie zaproponowała mi do nich tłuszcz do skór  🙄  😁
exploited OOOOOMG!! 😜 jak nigdy nie pałałam miłością do maxów, tak te są obłędne! 😵
Skąd i za ile? :kwiatek:
Chodzi mi o jakość, wykonanie itd. To czy się komuś podobają niewiele mnie interesuje. 😀
Z pewnością każdy wyrazi opinię na temat wykonania i jakości patrząc na zdjęcie  🙄 Może akurat kogoś zainteresuje również opinia o wyglądzie, nie trzeba być od razu opryskliwym.
Strucelka hihihi jestem mistrzynią polowań. chcoiaż w tym przypadku to one upolowały raczej mnie  😁 mamy taki szmateks/outlet u nas w mieście, przechodziłam obok i mignęły mi maxiki. wdepłam, patrzę no są, rozmiarowo chyba będą dobre, patrzę na cenę, 15zł. patrzę na moje maxy, które miałam wtedy na nogach i myślę sobie, no holerka moje 2-3 miesięczne są w gorszym stanie niż te  😁 no i wzięłam 🙂
exploited zgiń, przepadnij! 🍴
15zl? szczerze zazdraszczam!  🍴
a wiesz jaka uhahana chodzę od wczoraj 😉?

a na freriach jadę do uk i planuję zrobić napad na ten sklep
exploited jakie cudeńka są w tym sklepie !  😜
Z pewnością każdy wyrazi opinię na temat wykonania i jakości patrząc na zdjęcie  🙄 Może akurat kogoś zainteresuje również opinia o wyglądzie, nie trzeba być od razu opryskliwym.

smarcik, myśl trochę - wrzuciłam link, żeby można było zobaczyć o co pytam. Nie uważam nikogo za jasnowidza, który mi wywnioskuje z fotki jaki jest but w użytkowaniu. Pytanie skierowane do osób, które się może zetknęły z nimi na żywo. 😉 Napisałam jakich informacji szukam, żebym nie musiała później przebijać się przez posty, które w niczym mi nie pomogą. 😉

I nie, nie jestem opryskliwa. 😎
Pursat miałam , sprzedałam , bo były za małe 🙁

ale sa kultowe , mina ludzie bezcenna

aha , czlowiek sie poddtykal przez te skrzydla , serio  🤣
A gdzie kupowałaś? 🙂 I jak ogólne wrażenia pomijając zły rozmiar? 😉
a wiesz jaka uhahana chodzę od wczoraj 😉?

a na freriach jadę do uk i planuję zrobić napad na ten sklep

Jezusie exploited jak będziesz jechać to BŁAGAM daj znać, przeleję ci forsę i kupisz mi choć jedną parę?
hanoverka w okolicach ferii, czyli gdzieś ok. 30 stycznia dopiero jadę, ale ok przypomnę się  😁 😉
Potrzebuje pomocy!
Wysiadałam dziś z tramwaju i prawie umarłam. Zobaczyłam, że dziewczyna miała buty, które muszę mieć!
I zamiast do niej podbić i zapytać gdzie kupiła lub jaki to model to ... zrobiłam jej zdjęcie z daleka przez szybę  😵
Normalnie w takich sytuacjach mózg mi się wyłącza  😁

Niestety zdjęcie byle jakie, ale może któraś z was rozpozna jaki to model.
Buty są firmy Adidas.
JARA, haha, zabiłaś mnie tym! 😁
hanoverka, dzięki Ci dobra kobieto  :kwiatek:
to chyba te, chociaż nie wiem czemu wydawało mi się, że miały paski po bokach.
Teraz muszę zlokalizować jakiś ludzku numer tego buta  😁

edit:
Wychodzi na to, że to Adidas Uptown TD i to do tego męski i numery zaczynają się od 41 🙁
JARA, ostatnio przegladałam strony z hasłem adidas originals i one wpadły mi w oko dlatego zapamiętałam. No i fakt to jest męski model, więc mogą być problemy z rozmiarem, ale poszukaj, może jednak znajdziesz 😉

edit: Jeśli wierzyć temu co tu jest napisane w rozmiarówce http://www.but1.pl/adidas-uptown-td to jest 40 z długością wkładki 25 cm. Ja noszę ogólnie 24,5 cm wkładkę i odpowiada to rozmiarowi 38, natomiast w originalsach muszę mieć pół rozmiara lub rozmiar więcej, bo jakieś małe wypadają.
Ja noszę rozmiar 39 czyli 25cm (chociaż niektóre buty mam 24,5cm i też są dobre). Ale właśnie rozmiarówka Adidasa wypada większa, bo mam już jedne  i też w rozmiarze 40.
No własnie w tym jednym sklepie, który podałaś znalazłam właśnie 40stkę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się