sanna - emuczłapaki zdały test powrotu z imprezy. Nie przemokły, nie było mi zimno i nie widać po nich, że wczoraj chodziłam zygzakiem od głębokich zasp przez błoto pośniegowe aż do domu 🙂
edit: jednak miałam solny zaciek na pięcie, przetarłam szmatką, wyschło i już nie widać 🙂
A ja dzis kupiłam buty z nowej kolekcji ecco do pracy. Stare musze oddac im do naprawy a więc akurat się wymienią. I w końcu szał- obcas 7,5cm! kocham moją kartę VIP-a u nich na zakupy 🙂😉
a mnie dzisiaj strasznie wkurzyły emukapcie.. przemokły mi 2x, schną bardzo długo, sól która się osadza wygląda strasznie, chodziłam i z każdym krokiem słyszałam tylko 'ciap, ciap' ale i tak je kocham 😁 strasznie podobają mi się nowe emu, model barossa i jeszcze jeden- nie pamiętam nazwy obmacałam sobie dzisiaj te nowe wersje i wyglądają bardzo fajnie: usztywniana pięta i boki, lepsza podeszwa, fajny wierzch i futerko- szkoda, że takie dorgie 🙁
A ja dzisiaj przymierzyłam Emu i stwierdziłam, że to jednak nie buty dla mnie. Szkoda mi 7 stów na te prawdziwe z merynosa, a ten najbardziej popularny model mi zupełnie nie leży. A już liczyłam, że będę mieć ciepłe kapcie na spacery z psem. 🙄
karolinaaa, http://www.emu-shop.pl/index.php?action=szczeg_osz&id_kat=002&id_asort=72 o te (stinger hi). Jak założyłam te zwykłe bronte z serii wool, to czułam się w nich gorzej niż w podróbach z Dajszmaty za 50 złotych. 😵 choliba, jakbym je zmierzyła wcześniej i zobaczyła, że mi nie pasują, to bym kupiła na targach termobuty. Bo to i na konia, i na spacer z psem się nada i nie szkoda.
karolinaaa, wiadomo, że chodziłabym w nich też normalnie, do szkoły, do miasta i tak dalej, ale jeszcze aż tak bardzo nie zwariowałam, żeby kupić buty za 700 zł, w których połowa ceny to fakt, że mają metkę z napisem EMU. 😜 może jak będę już sobie mieszkała z moim bogatym amerykańskim mężem w Beverly Hills, to sobie kupię całą szafę takich butów, ale póki co, to wolę mieć 4 pary najek za te pieniądze. 😜
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu na necie butów takich jak te jeździeckie buty do czapsów (sztyblety?) zakochałam się w nich i śnią mi się po nocach,wczoraj przeszłam cały pasaż grunwaldzki i nie widziałam takich damskich nigdzie.Jedynie na nogach pewnej kobiety ale był taki tłok ,że nawet nie było sposobnosci,aby się bezczelnie dopytac gdzie je nabyła 😀iabeł:
Ja wczoraj w Magnolii widzialam gwiazde, ktora poginala w gumowych oficerkach z decathlonu... I ze zdziwieniem stwierdzam, ze nawet to jakos wygladalo.
A do mnie o dziwo dzisiaj (kurier w niedzielę?) doszły moje emubutki. Szare, bronte lo. I cóż mogę powiedzieć. Pierwszy spacer mają za sobą, zaimpregnowane, ciepłe, wygodne ale... jak na fotkach w necie mi się podobały to na nodze... chyba musze przywyknąć 🤔wirek: 😁
Dziewczyny ratujcie! Szukam CIEPŁYCH butów na zimę i w rzadnym wypadku nie emu bo dla mnie wyglądają jak kampcie i jeszcze nie na obcasie. Przeszukałam wszystkie sklepy w Szczecinie i nie znalazłam nic co by mi się podobało 🙄
Frania-a w Ryłku patrzyłas? tam zawsze maja cos fajnego i w rozsadnych cenach, albo Ecco, tylko tam sa bardziej sportowe
wlasnie przymierzam sie do zakupu gumowych oficerek-jako kalosze, bo w stajni mozna zamarznac. wszystkie kalosze pekaja mi w tempie blyskawicznym, mam nadzieje, ze oficerki beda trwalsze 😀iabeł:
Nie omieszkam! 💃 Mam nadzieję, że od 25.12 do 04.01 w Polsce będzie sypać śnieg, a temperatura będzie grubo poniżej 0. w końcu muszę przetestować je w prawdziwie zimowych warunkach 😀