Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Ninevet, dzieki  :kwiatek:  chyba sie na nie przyczaje..
sanna - emuczłapaki zdały test powrotu z imprezy. Nie przemokły, nie było mi zimno i nie widać po nich, że wczoraj chodziłam zygzakiem od głębokich zasp przez błoto pośniegowe aż do domu 🙂

edit: jednak miałam solny zaciek na pięcie, przetarłam szmatką, wyschło i już nie widać 🙂
A ja dzis kupiłam buty z nowej kolekcji ecco do pracy. Stare musze oddac im do naprawy a więc akurat się wymienią. I w końcu szał- obcas 7,5cm! kocham moją kartę VIP-a u nich na zakupy 🙂😉
Ninevet, solnyego zacieku nie unikoniesz, ale super, ze zszedl bez problemu  😀
asds, pochwal sie zdjeciami  😎
a ja zamowiłam Kamiki  💃
czekam aż Kapri przywiezi mi je ze Stanów i w końcu będę mogła powiedzieć 'mrozy -40 mi nie straszne'
a mnie dzisiaj strasznie wkurzyły emukapcie.. przemokły mi 2x, schną bardzo długo, sól która się osadza wygląda strasznie, chodziłam i z każdym krokiem słyszałam tylko 'ciap, ciap'
ale i tak je kocham  😁
strasznie podobają mi się nowe emu, model barossa i jeszcze jeden- nie pamiętam nazwy
obmacałam  sobie dzisiaj te nowe wersje i wyglądają bardzo fajnie: usztywniana pięta i boki, lepsza podeszwa, fajny wierzch i futerko- szkoda, że takie dorgie 🙁
A ja dzisiaj przymierzyłam Emu i stwierdziłam, że to jednak nie buty dla mnie. Szkoda mi 7 stów na te prawdziwe z merynosa, a ten najbardziej popularny model mi zupełnie nie leży. A już liczyłam, że będę mieć ciepłe kapcie na spacery z psem.  🙄
Altiria 700? ja kupiłam swoje ponad stówę taniej 😉
no chyba, że masz na myśli ten dłuższy model.
karolinaaa, http://www.emu-shop.pl/index.php?action=szczeg_osz&id_kat=002&id_asort=72 o te (stinger hi). Jak założyłam te zwykłe bronte z serii wool, to czułam się w nich gorzej niż w podróbach z Dajszmaty za 50 złotych.  😵 choliba, jakbym je zmierzyła wcześniej i zobaczyła, że mi nie pasują, to bym kupiła na targach termobuty. Bo to i na konia, i na spacer z psem się nada i nie szkoda.
http://www.emu-shop.pl/index.php?action=szczeg_osz&id_kat=002001&id_asort=14 ja mam te, ale powiem Ci że nie kupiłabym ich tylko na wieczorne spacery z psem i do stajni 😉 więc jak tylko do tego Ci potrzebne to IMO najlepsze będą właśnie termo albo jakieś trapery 😉
karolinaaa, wiadomo, że chodziłabym w nich też normalnie, do szkoły, do miasta i tak dalej, ale jeszcze aż tak bardzo nie zwariowałam, żeby kupić buty za 700 zł, w których połowa ceny to fakt, że mają metkę z napisem EMU.  😜 może jak będę już sobie mieszkała z moim bogatym amerykańskim mężem w Beverly Hills, to sobie kupię całą szafę takich butów, ale póki co, to wolę mieć 4 pary najek za te pieniądze.  😜
Edytka, pochwal sie jak dotra!
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu na necie butów takich jak te jeździeckie buty do czapsów (sztyblety?) zakochałam się w nich i śnią mi się po nocach,wczoraj przeszłam cały pasaż grunwaldzki i nie widziałam takich damskich nigdzie.Jedynie na nogach pewnej kobiety ale był taki tłok ,że nawet nie było sposobnosci,aby się bezczelnie dopytac gdzie je nabyła 😀iabeł:
Ja wczoraj w Magnolii widzialam gwiazde, ktora poginala w gumowych oficerkach z decathlonu... I ze zdziwieniem stwierdzam, ze nawet to jakos wygladalo.
incognito, kup jeździeckie. 😉

zima, ja też tak czasem chodzę i dość często widuję coś takiego na ulicach. Tylko ja przy swoich zainstalowałam jeszcze czarne kokardki z tyłu. 😁
A do mnie o dziwo dzisiaj (kurier w niedzielę?) doszły moje emubutki. Szare, bronte lo. I cóż mogę powiedzieć. Pierwszy spacer mają za sobą, zaimpregnowane, ciepłe, wygodne ale... jak na fotkach w necie mi się podobały to na nodze... chyba musze przywyknąć  🤔wirek:  😁
Dziewczyny, potrzebuję strony-sklepu internetowego, z prawdziwymi butami Emu znajdującego się na terenie Nowego Jorku, znacie coś takiego?
uwaga uwaga! w Quazi jest cudowna kolekcja butów !  😜 nie zebym namawiała, ale dzisiaj nie moglam wyjśc ze sklepu  🍴
Dziewczyny ratujcie!
Szukam CIEPŁYCH butów na zimę i w rzadnym wypadku nie emu bo dla mnie wyglądają jak kampcie i jeszcze nie na obcasie. Przeszukałam wszystkie sklepy w Szczecinie i nie znalazłam nic co by mi się podobało  🙄
Ale mi chodzi o takie w których do szkoły też bym wmogła pójść bo te raczej odpadają...
ja w nich chodze, sa unikatowe i fajne i idealne na teraz
Raczej se odpusze 😉
Chyba jednak będę musiała się przemóc do emu. Mam dwie opcje: albo kupie emu, albo dalej będe chodziła w addidasach
Narazie kupiłam takie tylko czanr i uważam że są tragiczne  😵
http://www.bazarek.pl/produkt/87979/1756351/buty-kozaki-puma-kami-wn-s-349908-07.html
incognito, kup jeździeckie. 😉

zima, ja też tak czasem chodzę i dość często widuję coś takiego na ulicach. Tylko ja przy swoich zainstalowałam jeszcze czarne kokardki z tyłu. 😁

eh, zacznę żałować że swoje gumowe wywaliłam na śmietnik  🤔
ja chciałam pochwalić moje Roadsigny - ciepłe, nie przemakają (zaimpregnowałam spray'em do nubuku), nie brudzą się
Frania-a w Ryłku patrzyłas? tam zawsze maja cos fajnego i w rozsadnych cenach, albo Ecco, tylko tam sa bardziej sportowe

wlasnie przymierzam sie do zakupu gumowych oficerek-jako kalosze, bo w stajni mozna zamarznac. wszystkie kalosze pekaja mi w tempie blyskawicznym, mam nadzieje, ze oficerki beda trwalsze 😀iabeł:
Frania a North Face Chilkats? Ja nie mam, ale słyszałam, że ciepłe. Zresztą sama się do nich przymierzam...

http://www.trekkersport.com.pl/sklep-turystyczny-gorski/tnf/the-north-face/111-buty-zimowe-i-sniegowce/8739-buty-damskie-chilkats
Edytka, pochwal sie jak dotra!

Nie omieszkam!  💃
Mam nadzieję, że od 25.12 do 04.01 w Polsce będzie sypać śnieg, a temperatura będzie grubo poniżej 0. w końcu muszę przetestować je w prawdziwie zimowych warunkach  😀
Gdzie kupię szpilki (tak ok 8cm) czarne ale LAKIEROWANE ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się