Forum konie »

Kącik WKKW

Ja mam taką segmentową z HORZE i jest rewelacyjna 🙂 Pisałam o niej i wstawiałam zdjęcia w wątku o kamizelkach.
ja bardzo polecam kamizelke z USG ,sam startuje w niej na zawodach jak i na treningach i jestem bardzo zadowolony
Link:http://www.sprzetjezdziecki.com/usg-kamizelka-ochronna-dla-doroslych-practico-black-suwakiem-krotki-tyl-p-1952.html?manufacturers_id=6
zobacz www.eq-eq.pl
armara, jak byś miała zdjęcia konia Łotysz, to ja bardzo poproszę 🙂
A ja liczę na zdjęcia Majora i Amurata  :kwiatek:
Dziekuje bardzo za pomoc i opinie na temat kamizelek  :kwiatek:
Kilka zdjęć z wczorajszego krosu
Salazar

Bora

Amurat
Co za wypadek zdarzył się dziś w Strzegomiu? Czy ktoś obecny mógłby dać znać choćby na PW?
pzdr
Armara, jak wrażenia?  🙂
Jesli ktos ma foty z krosu z *, to prosze o nr 34 na koszulce  :kwiatek:
Wojenka
Mam trochę zarzutów, co do sędziowania mpmk, ale generalnie organizacja fajna, atmosfera sympatyczna, pogoda piękna. Dibo pokazał klasę  😍
Lista zgloszonych koni w Boekelo :
[[a]]http://www.military-boekelo.nl/LinkClick.aspx?fileticket=%2fEnmX1OQptk%3d&tabid=145[[a]]
Koko - ładnie obsadzone, trzymam za Ciebie kciuki!
Zaczyna mnie lapac stresik...Nie lubie przerw dluzszych niz 3-4 tyg.. a tu juz 2 miesiac🙂 Jutro wyjazd.
Dasz radę, mieliście świetny sezon, ostatnie zawody i laba ;D
reklama zawodów w Boekelo  😀

Mam pytanie dotyczące programu LL. Napisane jest, że w kłusie dosiad dowolny. Czy jeśli zdecyduję się jechać ćwiczebnym to muszę się konsekwentnie tego trzymać czy mogę w dodaniu i żuciu z ręki anglezować?
możesz anglezować... 🙂
Dzięki :kwiatek:
był ktoś dzisiaj w Jaroszówce bądź wybiera się jutro?
wyjątkowo dużo nieukończonych przejazdów było dzisiaj na crossie...
Facella - a bedzie mozna gdzies zobaczyc wyniki dzisiejszego dnia? Nie wiesz?
Pada deszcz 😀 ?
padało jak pojechałam do domu, nieskromnie - przynoszę im szczęście pogodowe  😁 nigdy mi się jeszcze ulewa nie zdarzyła, chyba że w przerwie  😁
wyniki pewnie będą ogólne dopiero w poniedziałek, wczoraj nawet list startowych nie było  😤 ale jak coś to klik edit: ale dużo osób było po crossie zdyskwalifikowanych...
Jak wrażenia po zawodach w Starej Miłosnej? Jakieś zmiany?
crazy
Ekstra wynik - moje gratulacje  :kwiatek:
Dziekuje bardzo, zaluje tych 3 sec na parkurze... ale coz.
Ogromne gratulacje! wynik wspanialy  🙂
crazy wielkie  gratulacje  za ten start i świetny wynik,  jak też za cały sezon!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się