Siwy byl zbyt wesoly na krosie, brykal, tracilam duzo czasu na hamowanie, na wskoku na bankiet sie potknal, ja prawie spadlam i musialam krecic wolte na czlon B, dlatego mamy 20pkt plus chyba minute spoznienia 😉 Ale wszystko skakal super.
ja ogladalam - nie byla to relacja jak na euro szporcie i jakiestam niedociagniecia byly, ale szczerze mowiac to lepiej mi sie przed kompem ogladalo niz na zywo! wiecej przeszkod mozna ogarnac i prawie caly czas jakis kon przed oczami! no i podpisani zawodnicy 🙂 takze super super super ze zrobili. a ze to pierwszy raz na krosie to tylko lepiej moze byc w przyszlosci hehe
Następnym razem na pewno będzie komentator i będą umiejscowieni lepiej, bo będą na wieżach, więc ogarną cały teren, teraz były z tym problemy.
Magdzior,ciekawska, dziękuję =) Trochę kiepsko, że leciały równocześnie 2 czworoboki i 2 parkury, nie było jak ogarnąć, ja tam na rowerku zaiwaniałam. Zrobię moją fotorealcję, to jeszcze parę fotek wrzucę =)
crazy, zrobię tylko sponsorskie bannerki i zabiorę się za te fotki, bo są bardzo ciepłe =)
Super, szkoda ze nie bylo nikogo na rozprezalni, haha miny ludzi bezcenne , zamiast do start boxu jechac konia przesiodlywalismy, w 6 osob, hahaha a Czarek pelen spokoj 🙂
Bardzo szkoda, że nie mogłam obejrzeć na żywo, ale mam nadzieję poprawić się w BB. Czarny wygląda rewelacyjnie ( fota z czworoboku 🙇 ) Gratulacje wszystkich udanych występów.
Witaj Lena, bardzo się cieszę, że jesteś znowu na re-volcie 😀, Długo Cię nie było? 🙄 Co do zawodów, to niestety nic nie wystawiałam. Nevadę udało mi się w końcu zaźrebić. Chucham ,dmucham, by nie zresorbowała, jak dwa lata temu. W zeszłym roku w ogóle nie zaskoczyła 🙁. Mam od niej młodego, i chyba zrobię przymiarkię na zwody u Burakowskiego, tam pan F.S. stawia cross, podobno 18.06 mają inaugurację. 😎
titina, widzę,że swój wpis zmieniłaś,....wcześniej było coś o szukaniu nowego rajtra zdaje się...to Jacek już za cienki w uszach na Twoje championy jest?
KtośNo coś Ty, Jacek ma pierwszeństwo 👍 nigdy bym tak nawet nie pomyślała 😲, tylko jest mały problem, zagrzebał się w boxach, i nie bardzo mu się opłaca z jednym koniem jeździć. Myślałam też o Katce, ale ona mieszka strasznie daleko,a ja mam jeszcze klacze w kryciu,i wolała bym mieć go trochę bliżej. Jest pewien pomysł, ale jeszcze ten tydzień muszę poczekać z decyzją. 🙁
Nie ma wolnych w samym Racocie. Jak dzwoniłam się dowiadywać 2 tygodnie temu to pani w agroturystyce mówiła coś o jakimś koledze który mnie może przenocować 9 km od Racotu, ale też nie była pewna czy ma wolne miejsca.