Forum konie »

Kącik WKKW

pytanko: ma ktoś może jakiś tani bardzo (wręcz darmowy nawet) nocleg w sopocie?😉
Patrzę na listy zawodników na Sopot i ponad 200 ich jest. To chyba jakaś rekordowa ilośc czy co?
titina, ja się bardzo cieszę. W ogóle w tym roku jest bardzo pozytywnie zaskoczona wydarzeniami w Sopocie. Oby już zawsze tak było.

ELa - 200 to sporo, do tego bardzo(!) silna obsada z zagramanicy, do tego 37(!) przejazdów w 3*. Nawet na MP tak nie było.
ELa - 200 to sporo, do tego bardzo(!) silna obsada z zagramanicy, do tego 37(!) przejazdów w 3*. Nawet na MP tak nie było.

no własnie, sporo ich się nazjeżdża z tej zagramanicy.

Ale i Polska jest niesamowicie ilościowo obstawiona. Jakieś pospolite ruszenie czy jak.  😉
ElaPe, 3* 😀 jak pisała Asior, wszyscy chcą kwalifikacje robić, MP  😵 za pasem, wypada obskakać kros.
pytanko: ma ktoś może jakiś tani bardzo (wręcz darmowy nawet) nocleg w sopocie?😉
darmowy to pod molo 😉 a z tanich to schroniska mlodziezowe, hostele rozne, moze kwatery prywatne?
Plotka glosi  😉 ze mozna znalezc tani pokoj u osob prywatnych, w okolicach Hipo 🙂
Ja tak z innej beczki, na początku czerwca w terminarzu PZJ, są ujęte zawody WKKW w Michałowie. Czy może mi ktoś powiedzieć, gdzie to jest? Bo na mapie jest ich kilka.
jesli kj pieńki to jest to podlasie - ok 40km na wschod od bialegostoku
Daleko.
Ktoś się wybiera w tym roku na PŚ w Malmo? Kupując bilet teraz, kosztuje 158 zł w dwie strony. Chętnie bym się przeleciała, ale samej kiepsko...
Kupując bilet teraz, kosztuje 158 zł w dwie strony.

naprawdę  ❓ czad!
ach ta praca w weekendy w sezonie  😤 🤔 - słabe szanse
Strzyga własne towarzystwo to gwarancja wysokiego poziomu 😉  😁
według tanie-latanie.com.pl, bez opłat transakcyjnych, z opłatami 218zł.
z wizzaira 206 zł.
https://www.biletylotnicze.tanie-latanie.net/loty/opcje/U3uc50uZevBrbKLgHwUpin7-SYIcBB3PgPDnu7KG3v0
dzięki za link  :kwiatek:
dzisiejszy sopocki czworobok od biedy da sie ogladac: http://www.hipodrom.sopot.pl/index.php?id=4
jutro kros?
dzis wieczorem pony i LL chyba a jutro od switu cala reszta
działa Wam ta relacja z linku, który wstawiła powyżej magda? bo mi nie...;/
teraz nie, wczesniej byl ladny widok na czworobok
titina, poznajesz?

Mam z dziś niezbite dowody iż Strzyga i Asior ciężko pracowały  😎

Ależ ze mnie twarzowiec  😵
Od której warto się jutro na kros wybrać, żeby "niekońskiego" towarzystwa nie zanudzić doszczętnie - i jednocześnie żeby samemu ciekawe przejazdy obejrzeć?
(pytanie z tych z serii: chcę mieć cukierek - i zjeść cukierek  😡 )
zapewne na *** czyli wg wstepnego programu od 10:30. czy godzina sie zmienila moze?
Już widzę ten bunt na pokładzie -> 10:30 to środek nocy  😂 
Alvika, no to zaprowadź ich na którąkolwiek godzinę. Kros jest kros =) Do 17 masz czas.
OK, będziemy straszyć na hajpo tak ok. 12😲0 - 12:30. Jak dojedziemy - będę was ścigała SMSowo 🙂
titina, poznajesz?

Adampol?

Cuda się dzisiaj dzieją na 2*, mam wrażenie, że sa trudniejsze od 3*, czy to tylko internetowe przekłamanie?
wiecie moze kto sedziował czworoboki L i CIC* ?
,,Rzeź niewiniątek" w 2*, 16 el.i rez. 😲?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się