Forum konie »

Kącik WKKW

Ktoś, piękne foty!
kotbury - to na prawdę przypadek 🙂 swoją drogą cieszę się,że Centek wreszcie uspokoił się,nawet krosówki udało się poskakać na zwykłym wędzidle...(przyznaje bez bicia,że "winda" czekała w pogotowiu w aucie 😉 ).

zmieniając temat - widzieliście nowe licencje?nie ma już na nich klas sportowych i Iksińska i Społowicz mają po prostu licencję "W"...śmiesznie to wygląda,ale cóż,takie przepisy 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg551534#msg551534 date=1271085866]

?nie ma już na nich klas sportowych  🙂
[/quote]

A kiedys na tych plastikach byly klasy sportowe? Nie przypominam sobie.. zawsze tylko licencja.
Ktoś, coś Ty mi najlepszego tymi fotkami zrobiła!  🤬 Wiesz, jak tęsknię?  😕
crazy, oczywiście że masz rację 🙂 taki duzy skrót myślowy mi wyszedł 🙂

halo, pakuj manatki i na krosówki jazda 🙂
Ale ja tęsknię i do krosówek (to już chyba niedługo) i do miejsca - a na to na razie szans nie ma.
halo, dlaczego? przecież boks się w Starogardzie znajdzie 🙂 a krosówki doprowadziliśmy do stanu uzywalności i nie wykluczam,że pojawią się nowe,bo trochę ich mało 🙂 zepnij się halo,i przyjeżdżaj  😅 chcieć to móc  😉
Czy są gdzieś propozycje zawodów w Drzonkowie 2-3maj ?
Nie mogę znaleźć
Widocznie zmienili te zawody na jednodniowe. http://lzj.pl/index.html Pierwsza pozycja w aktualnosciach.
znalazłam - faktycznie jednodniowe - dzięki  :kwiatek:
I jak tam, przyjeżdża ktoś do nas? Będę miała kogo focić?
a nie wolałabyś pozaplatać, zamiast dźwigać ten fotoaparat? 😎
Od nas 6 koni. Wszystkie na Lke  😁
wrotki,  a obu rzeczy zrobić nie mogę? ;d

Asior, ojej. Ale list startowych jeszcze nie ma? Ty mi dokładnie powiedz, co ja mam focić.
wrotki,  a obu rzeczy zrobić nie mogę? ;d 
i wyszło ,że strach powiedzieć co by się wolało, żeby młodzież nie fochowała 👀
List startowych jako takich nie,ale jest [url=http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2449:-zr-c-cic--sopot-24-25042010-&catid=68:listy-startowe&Itemid=71]LISTA ZGŁOSZONYCH KONI[/url]

jeszcze wkkw w Polsce nie umiera,22 konie w dwóch gwiazdkach  🏇

i są propozycje L klasy z BB, i propozycje L,P i CNC* z Racotu.
I nawet 2 konie na 3* są  😉
W BB poszaleli. Na volcie ktos slusznie napisal, ze dzisiaj wrzucone propozycje na L a zgloszenia i kasa za boksy do jutra  🤔wirek:
8.00? Oni chyba oszaleli, że ja wstanę na tą godzinę...

Na szczęście konie, które chcę obfocić jakoś masakrycznie mi się nie pokrywają, ale nabiegać się będę musiała.
Strzyga, a pomyśl ile te biedne konisie się nabiegaja...nie wspominając o luzakach 😉
Ale one nie muszą biegać od czworoboku do czworoboku >__> Może rower wezmę?
Strzyga, pożycz od pani Zosi 😉
musisz oszczędzać te swoje cenne nogi,bo przecież ** konie tylko 4,5 km w niedziele sobie przebiegną
Ktoś, a Ty myślisz, że ile ja przebiegnę od przeszkody do przeszkody x 4 konkursy? No bo nikt nie chce oglądać fot z jednej przeszkody...
mam nadzieję,że przebiegniesz jak najwięcej 🙂 Twoje zdjęcia są tego warte  :kwiatek:

p.s. pms'a masz?  przecież jawnie sobie żartuję 😅
Ktoś, ja nie miewam pms'ów, ja z natury zgorzkniała jestem.
Też sobie żartuję, tylko poczucie humoru mam specyficzne.
Strzyga, jakoś dziwnie mi znajomo to poczucie humoru wygląda...niestety 😉
idę spać,rano Centka muszę zakorkować,a potem Żmije i Dodę zapleść pozostanie :/
Ktosina, nie ma jutro przegladu. Jest w niedziele o 8.00 rano.
asior, a skąd to info?w propozycjach stoi jak byk 🙁
Jeśli mnie rozpoznacie, to się nie bójcie podejść. Bo ja, znając życie, rozpoznam tylko Strzygę 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się