Forum konie »

Kącik WKKW

alaa_kala, dzieki,cos mi się kojarzy,że kolega ma jakies Twoje fotki z okolic podkowy i murka...sprawdzę jutro,jakby coś,to wrzucę.
Ktos dziekuje i gratuluje debiutu 🙂 Mój debiut był dużo gorszy bo z 3 wylamaniami więc nie masz się czego wstydzić. a co do okularów i laski to dorzuce się, tylko nie wiem czy to nie efekt zeza wiec z tym byloby gorzej 😀
NatLat, ale startujesz za miesiąc? 😎
Raczej Nie  😉 A moich zdjęć jakiś nie masz??? 😀
niestety nie 🙁

a co do startu - oj tam,oj tam :P
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1799844#msg1799844 date=1370937158]

Gratulacje dla ridera za fantastyczną jazdę córki w CNC* - super są!

zdjęć nie będę wrzucać,bo i tak już facebooka zaśmieciłam  🏇
[/quote]

Dzieki bardzo, to był jej debiut w 1 *, chyba udany...
Mi sie tam podobało, no i te emocje, nie do opisania.
Trzymajcie za tę pare kciuki za miesiąc. Jedziemy na ME do Włoch.

Jakbyś miała natomiast jakies fotki - to sie polecam 🙂
trzymamy  👍 😅 🏇

duma Cie rozpierała  🏇 i słusznie  👍

popytam klub kibica,ale wszyscy tak na nią czekaliśmy i zzapartym tchem śledziliśy jej przejazd,że nie wiem,czy ktoś coś złapał  🙁
Fajne jest to , że emocje na takich startach sa większe niż sie jedzie samemu.
Swoja drogą też chciałbym mieć 14 lat , tak jak ona i jeździc  już 1 *.
no własnie o tym rozmawialiśmy 🙂 za kolejne 14 lat to na Igrzyskach albo w Wielkim Szlemie będziemy ją podziwiać  🙂 i tego Wam życzę 🙂
Jak sie jej coś nie odmieni....
Wchodzi cholera w trudny wiek 🙂
Ale jeszcze raz dzieki za miłe słowa, zawsze to motywuje do dalszej pracy "na roli". 🙂
na www.sportykonne.pl jest mała galeria 😉
rider1 gratuluję córka naprawdę ma dobre wyczucie, dodatkowo bardzo zdecydowanie pojechała kros, nie było skoków z przypadku, naprawdę bardzo dobra jazda 🙂 powodzenie we Włoszech !!! 🙂
Kogo spotkam w Jaroszówce na MPJ i eliminacjach OOM?
1szy start cross CIC** o 9, pierwszy start CCI*(MPJ) o 13, cały dzień będę tam siedzieć  😵
Mnie na dwoch koniach i 2jke moich dzieci na elim OOM
I mnie w roli luzaka 😀
Ja też jadę do Jaroszówki z dwoma końmi.
Co prawda ani eliminacje OOM ani MPJ (ale szczęśliwie nie ma konkursu dla oldboyów  :hihi🙂
ja też będę jako luzak 🙂
crazy, no nareszcie, czekałam trochę na Ciebie  🤣
Tylko chyba nie dostarczę Twoim dzieciaczkom zdjęć z OOM, bo zdecydowałam jednak nie robić, akumulatora mi nie starczy.

fabapi, P klasa? Czy coś wyżej?

Tak się teraz cieszę, że tylu re-voltowiczów poznam, a skończy się na tym, że pooglądam was z daleka, bo będę się wstydziła podejść  😂
Ja od razy mowie ,ze nigdy nikogo nie poznaje 🙂 Wiec podchodzic , mowic i sie nie bac, tylko groznie wygladam🙂
Bede jechac chyba ** i P
Ja jadę LL i P.
Potwierdzam że Crazy nie gryzie. Też ją poznałam najpierw w necie a dopiero potem na żywo 🙂
a wiadomo to czy nie gryzie 🙂
Ja od razy mowie ,ze nigdy nikogo nie poznaje 🙂 Wiec podchodzic , mowic i sie nie bac, tylko groznie wygladam🙂
Bede jechac chyba ** i P

i zwykle jesteś w biegu i nie masz czasu 🙂
Po wypadku średnio biegam ;-) da się mnie złapać
crazy, ale masz długie nogi :P
Jak jakaś dziwna dziewczynka w okularach z torbą z mnóstwem przypinek i aparatem w łapie będzie się na was gapić, to się nie bójcie, mój wzrok nie zabija  😁
Wybiera się ktoś może do Szwadronu w Starej Miłośnie pod koniec czerwca?  👀
ech a ja tak żałuje, że mi termin Jaroszówki nie pasuje, bo strasznie miałam ochotę tam pojechać...

Cookie ja się zastanawiam, ale jeżeli uda się zrobić eliminacje OOM w Facimiechu jeszcze w czerwcu to wolałabym tam nawet coś niższego treningowo pojechać, zaś jeśli połączą regiony i Facimiecha nie będzie to chyba pojadę do SM.
dużo nie tracicie nie jadąc do Starej Miłosnej... podłoże kiepskie, przeszkody niebezpieczne, na zeskokach doły, wszedzie krzaki. Ja się ostatnio mało co nie zabiłam na kłodzie jak spadła bo koń przychaczył.. Miejsce i ośrodek ma ogromny potencjał, ale wszystko to strasznie zaniedbane...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200191343287828&set=vb.1279186450&type=3&theater
alaa_kala, o matko, strasznie to wyglądało  😲 Wyratowaliście się czy była wywrotka?
Wrzucilabys screena? Z tableta nie obejze bez flasha a nie moge cie lokalizowac prez aplikacje...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się