Na facebooku [s]pisze[/s] jest napisane 😉, że odwołali Puchar Narodów z racji pogody... faktycznie od rana lało z tego co widziałam na relacji online, więc nieciekawe warunki...
zrobiłam sobie wycieczkę jedyne 1100 km 😉 miałam zostać do dzisiaj ale z racji pogody zrezygnowałam, niestety, deszcz i wszechobecne błoto były górą... a miały byc takie super zdjęcia ....
byłam,przeżyłam,dałam radę nie zejść na zawał,wynikiem nie ma co się chwalić,ale przez przypadek udało się nawet RK zrobić 😁
jakby crazy z Natlat chciały kupowac pewnemu panu okulary bądź tez biała laskę,to chętnie się dorzucę (ale ja z wdzięczności akurat :hihi🙂
fantastyczne uczucie taki krosik...chociaż wydawało mi się,że strasznie szybko galopuję,to zegarek praktycznie pikał mi tam,gdzie miał pikać,a na mete przyjechałam 4 czy 5 sekund przed normą 🤣
Gratulacje dla ridera za fantastyczną jazdę córki w CNC* - super są! Gratulacje dla crazy 🙂 dla NatLat 🙂 i do zobaczenia za niecały miesiąc 🙂
zdjęć nie będę wrzucać,bo i tak już facebooka zaśmieciłam 🏇
Ktoś tak jak mówiłam gratulacje i super, debiut to debiut więć nie ma się co wynikiem stresować, teraz 'tylko' czworobok szlifować i będzie super 😍
a my w końcu w weekend startujemy po prawie 2 meisiacach przerwy bo tak wyszło, że tam gdzie chciałam jechać odwołali, potem przesunęli nam Facimiech z powodu deszczów, więc mam nadzieję, ze teraz już się wszystko uda i nie zaleje nas ani inne niesprzyjajace okoliczności się nie pojawią 🤔wirek: choć i tak tyle czasu minęło od ostatnich zawodów a jeszcze tyyyle rzeczy szczególnie na tymże czworoboku do dopracowania, że szok...
Ktoś dobrze wyglądają te Twoje debiutujące koniska 🙂 Ja jechałam drugą swoją P-tkę też mam przyjemne odczucia z zawodów w Kwiekach, kros dobry dla młodych koni i zawodników debiutujących. W tam tym roku P-tka była na poziomie tego rocznej 1* a L-ka na poziomie teraz P-tki