Forum konie »

Kącik WKKW

mała zmiana tematu

Kogo spotkam na zawodach w Sopocie?
Ja bede w roli luzaka,obserwatora i widza  😉

mnie mozesz spotkac ! 🙂 na krosie napewno, reszta sie zobaczy 🙂
Misia, mnie tez, ale to juz wiesz  😉
Ja na pewno bede sie gdzies tam krecic na hipo.
i ja! i ja! okok mnie będzie T. z aparatem- zadeklarował swoją obecność na krosie, ale może na parkur też przyjdzie. Co do ujezdzenia- hmmm... nie sądzę.
wszyscy to wszyscy, magda tez.
sobota-niedziela. na ujezdzenie bym przyszla ale pracowac trzeba czasem 🙂
Ja też będę jak nie umrę po drodze. 12 godzin za kierownicą (jak będzie dobra droga a jak korki to dłużej) to horror. Trzymajcie proszę kciuki za moją podróż  🙇
Czy ktoś może widział listę zgłoszeń na MPS/MPMJ?
też byłam ciekawa,ale nie znalazłam...chyba po prostu nie ma  🙁
Ja bede na crosie of course😀😀 i tez sie pobawie w fotografa ale pewnie za duzo z tego nie wyjdzie:P
Brawo Asior! Brawo! Brawo! Brawo! 💃 🏇 😅 😅 😅 😅 👍 👍 👍 👍 👍

http://www.voltahorse.pl/images/stories/2009/06/WYNIKI_MPMJ.pdf
Gratulacje  👍  💃  🏇  😅  😜

PS. Nie chcę psuć chwili, ale tylko 6 osób startowało w MJ?
z tego co pamiętam,to 9,były eliminacje na krosie.

w seniorskich też coś koło tego.
Asior Megazuch!!!
Gratulejszyn!
Asior gratuluje. widziałam CIe chyba, ale w nowej fryzurze nie poznałam tylko mój TŻ krzyczal że nas mijałaś.staliśmy z dzieciakiem koło balonów...

kros arcytrudny, nie dziwię się żę wiele koni nie ukończyło. w pewnym momencie zastanawiałam się czy będzie kim obłożyć 3 miejsca na pudle w MPS..

trasę 3* oglądałam z przerażeniem. korner na którym wypadek miała crazy i domki w lasku byly przerażające...
Asior, jeszcze raz WIELKIE gratulacje.
świetna mina!!
Mina pt. chyba sama w to nie wierzę  😉
Lotnaa, startowalo 9 koni, 6ciu zawodnikow, ale mysle, ze obsada i tak byla niezla.

Ktosina, dziekuje  :kwiatek: I pomyslec, ze bylam bliska rezygnacji ze startu w MP jeszcze tydzien przed wyjazdem...

Strzyga, aj ty Najlepszy Fotoreporterze Pod Sloncem  😜

Deb, widzialam cala Twoja rodzinke, ale nie poznalas mnie w ogole, wiec was nie zaczepialam  😉
asior wielkie gratulacje dla Ciebie i Hili 😅 cieszę się, że wykorzystałaś ten czas 🏇
To jeszcze jedno:

Asior WIELKIE GRATULACJE!  😅 😀
asior  :winko:
GRATULACJE  🏇
Asior - do twarzy Ci z tą biżuterią  😁
Sanna, Ada - dziekuje 🙂 🙂

Ktosina - szkoda, ze tak pozno udalo sie cos ugrac  😉 To byly osme MP na Glucie.
Asior,jakiś geriavit w Ciebie chyba wstąpił 🤣 dokonałaś tego,co dokonałaś,w bardzo ładnym stylu 😅 miałam do tej pory okazję tylko kilka razy widzieć was w akcji na żywo i to co widzę,bardzo mi się podoba 😜 i wielki  👍 dla Ciebie,bo chociażby to,że to 8 MP na Hili bardzo dobrze o Tobie świadczą,sama zapracowałaś sobie na to co masz i pewnie to nie jest koniec waszej kariery! 👍
asior,  sama najlepiej wiesz, że WKKW to sport jedynie dla cierpliwych i jak ktoś liczy na szybkie wyniki, to nie ma szans się utrzymać.
Robisz bardzo ładne czworoboki, bardzo miło jest na was patrzyć, a kros... przejechanie krosu na czysto to wypadkowa, umiejętności, przygotowania, stanu fizycznego, psychicznego i SZCZĘŚCIA. Nie zawsze można je mieć.
Ja Ci życzę, żeby od teraz było tylko lepiej  💃
Dziewczyny...  😡
asior, spoznione, acz serdeczne GRATULACJE !!
Pieknie sobie poczynalyscie z Hila !!
asior, GRATULACJE 😅 👍 👍 👍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się