i ja! i ja! okok mnie będzie T. z aparatem- zadeklarował swoją obecność na krosie, ale może na parkur też przyjdzie. Co do ujezdzenia- hmmm... nie sądzę.
Ja też będę jak nie umrę po drodze. 12 godzin za kierownicą (jak będzie dobra droga a jak korki to dłużej) to horror. Trzymajcie proszę kciuki za moją podróż 🙇
Asior,jakiś geriavit w Ciebie chyba wstąpił 🤣 dokonałaś tego,co dokonałaś,w bardzo ładnym stylu 😅 miałam do tej pory okazję tylko kilka razy widzieć was w akcji na żywo i to co widzę,bardzo mi się podoba 😜 i wielki 👍 dla Ciebie,bo chociażby to,że to 8 MP na Hili bardzo dobrze o Tobie świadczą,sama zapracowałaś sobie na to co masz i pewnie to nie jest koniec waszej kariery! 👍
asior, sama najlepiej wiesz, że WKKW to sport jedynie dla cierpliwych i jak ktoś liczy na szybkie wyniki, to nie ma szans się utrzymać. Robisz bardzo ładne czworoboki, bardzo miło jest na was patrzyć, a kros... przejechanie krosu na czysto to wypadkowa, umiejętności, przygotowania, stanu fizycznego, psychicznego i SZCZĘŚCIA. Nie zawsze można je mieć. Ja Ci życzę, żeby od teraz było tylko lepiej 💃