Forum konie »

Produkty Villahorse

pokora93 przeciwdeszczówki mają numeracje mocno zaniżoną  😉 - przynajmniej te brązowe tak miały - nie wiem jak teraz z nowej kolekcji , ale wiem, że niektórzy kupowali 155 cm na mega wielkie konie  😉
najmniejsze są polarówki są od rozmiaru 125 cm a cała reszta zaczyna się od 135 a kończy na 155 cm.

edit - błąd  😁
pokora93, nie znajdziesz i nie uszyją. Niszowe rozmiary zarówno te mało (95, 105, 115) jak i te powyżej 155cm ciężko dostać. Najszybciej będzie w Jarpolu czy innych szyjących na zamówienie w Polsce.
Jeśli interesuje Cię inna niż VH przeciwdeszczowa zapraszam na PW podam Ci jakie firmy mają.
mam od nich kurtkę
i poki co jest całkiem ok
kupiłam do cywila 😉 i czołgam ile się da
[quote author=zduśka link=topic=813.msg1150023#msg1150023 date=1317886993]
pokora93 przeciwdeszczówki mają numeracje mocno zaniżoną  😉 - przynajmniej te brązowe tak miały - nie wiem jak teraz z nowej kolekcji , ale wiem, że niektórzy kupowali 155 cm na mega wielkie konie  😉
najmniejsze są polarówki są od rozmiaru 125 cm a cała reszta zaczyna się od 135 a kończy na 155 cm.

edit - błąd  😁
[/quote]

o to moze jest cien szansy, ze moje konisko sie zmiesci. czy ktos z posiadaczy tych padokowek vh rozm 155 moglby dla mnie zmierzyc jej dlugosc?  👀  :kwiatek: ( chcialabym wiedziec, czy maja 155cm czy moze faktycznie wiecej).

jarpol- nie dziekuje  😎 .
Katja może jutro uda mi się załatwić rozmiary  😉

a tutaj mój Rudzielec w nowym ogłowiu Vilki - jestem na prawdę zadowolona, skórka mięciutka i w ogóle wygląda spoko  😀
zduśka, ślicznie!!
zduśka, ślicznie!!

dziękujemy  :kwiatek:
haha ciekawe co sądzi Callisto o lakierowanym nachrapniku ?  😁
Ja posiadam te oto futerkowe ochraniacze skórzane

Ochraniacze super , ale po jakimś czasie skóra ze strony wewnętrznej nóg konia jest trochę pozdzierana a futerko się przeciera na brzegach
Jak za cenę 450 zł za komplet to muszę przyznać że zasługują na mały minus, ale  pięknie się prezentują i je kocham mimo wszystko 🙂  😍 😍
mam jeszcze kamizelkę zamszową , fajna 🙂

Bryczesy Covalliero kiedyś uratowały mi tyłek od całkowitego zdarcia ( ciągnięcie po żwirze) i wyszły z tego bez żadnych uszkodzeń; Użytkowałam je do wyrośnięcia 🙂
Ogólnie mam dobre zdanie na temat tej firmy i myślę,że można ją polecić.
angie560, te ochraniacze mozna kupic teraz za ok 290-300zl a covaliero to nie jest villa horse.
zduśka, oglowie revel. im dluzej na nie patrze, tym bardziej mi sie podoba 😉
faktycznie ochraniacze skórzane z futrem wyglądają bardzo elegancko. ja osobiście wolę Memory Foam 🤣  niebieski kolor pasuje mi do czapraka Villa Horse Futuro  🤣
zduśka, Rudy wygląda cudnie w tym ogłowiu. chyba się przyczaję do niego przy najbliższej okazji  😜

muszę zakupić nową derkę polarową i mam teraz dylemat, czy wybrać ze starej kolekcji VH niebiesko - błękitną, czy z nowej granatową z tym fajnym kremowym kołnierzem  🤣
ktoś już widział tą nową?  🏇
zduśka, oglowie revel. im dluzej na nie patrze, tym bardziej mi sie podoba 😉

haha ja miałam tak samo - aż sobie je kupiłam  😁
zmierzyłam derkę - ale tą z nowej kolekcji, długość od lamówki do lamówki jest idealna.. więc w nowej partii przeciwdeszczówek rozmiarówka jest normalna.

angie560 ochraniacze wyglądają naprawdę elegancko na rudzielcu !!!  😍
Emma zależy co masz na myśli pisząc "przyczaję"  😎 a Rudy to wiesz... model pierwsza klasa a jakie strzela miny  😂
zduśka, taaa najlepsza strzelil do zdjecia w prezenterce 😂
te derki z nowej kolekcji maja porzadny polar. mialam w rekach.
katija On taką minę ma na co dzień  😎
a polarówki naprawdę są super, grube i porządne ale ja jak na razie zbieram dla Rudego na padokówkę tylko jeszcze nie wiem czy z wypełnieniem 300 g czy tylko z polarem  🤔
sluchajcie kochani,jak jest z rozmiarowka tych futrzakow vh? czy kon z L veredusa wejdzie w fulle vh z futrem?
kurde no, wszystkie  ochraniacze sa za krotkie na tego mojego pajaka🙁
Karla🙂, one wypadaja tak samo duze jak memory form. duze. nie sadze, zeby byly za krotkie. zaraz ci zmierze tylna wysokosc.
edit: po tyle, tam gdzie wyciecie na skladanie nogi, maja 25cm wysokosci, po bokach 28,5 cm.
memorki  mam i sa na Pole w sam raz🙂 czyli teraz tylko polowanko na futerka,aa to futro sie  odpina? jak z praniem,wymiana itp.?
Futerko jest wymienne. Można dokupić jako oddzielny produkt. Nie wiem jak z praniem, pewnie tak jak inne sztuczne miśki na 30 bez wirowania.
bera dzieki :kwiatek:
gdzie znajde najtaniej? bo widze ceny baaardzo rozne.
Emma zależy co masz na myśli pisząc "przyczaję"  😎

przy najblizszej okazji imieninowej, poproszę o nie- lub sama sobie kupię ( a co tam  🏇 )
.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] co to jest? jesli zdublowalas wiadomosci nalezy zgosic do moderacji. nie robimy w ten sposob.
Ja mam taki sposób na to futerko , że składam je tak parami ,,pleckami " czyli rzepami razem , dzięki temu się futro nie przykleja do środka 😉
Gdzie teraz dostane ochraniacze memory najtaniej  :kwiatek:
Gdzie teraz dostane ochraniacze👀  :kwiatek:

zależy których szukasz..
skórzane widziałam jakiś czas temu w sklepie LUNA w Warszawie, ale nie wiem czy nadal są ...
Mialam na mysli memory  😡
Mialam na mysli memory  😡

a już widzę  😎
też są w LUNIE ale tylko brązowe  😉
Ja mam czapraczek z tej firmy... http://www.sklep-grene.pl/product_info.php/products_id/23204

Jak dla mnie- Z.A.J.E.B.I.S.T.Y  ❗ Pięknie wygląda na gniadym koniu, a jak jeszcze dodać czekoladowe owijki...  💘

Materiał milutki (zamszowaty), pod spodem czarny polar- milusi. Aż szkoda pod siodło zakładać- tylko na sesje zdjęciowe, bo mi go szkoda 😀

POLECAM
a ja uwazam, ze cena czaprakow heritage i futuro jest mocno nie wspolmierna do jakosci. czaraki sa ok. ale za ta kase wole kupic eskadrona.
a ja uwazam, ze cena czaprakow heritage i futuro jest mocno nie wspolmierna do jakosci. czaraki sa ok. ale za ta kase wole kupic eskadrona.

absolutnie się z tobą katija nie zgodzę

czapraki futuro są super jakości a cena ok 110 zł, wcale nie wydaje się być wygórowana  😲

dyskusji można jedynie pozostawić kolorystykę i fason, ale wiadomo jak to z gustami jest - każdy ma swój i wybiera, co mu pasi  🏇
czy ktoś z posiadaczy przeciwdeszczówek VH mógłby mi zmierzyć długość grzbietu derki w rozm 135?  :kwiatek:
Ja mam koszule konkursową z Villa horse i jestem bardzo zadowolona 😉 Jest ładna wytrzymała ;D (wytrzymała  3 upadki na jednych zawodach haha)  I ogólnie komfortowa 😉 ze sprzętu dla mojego konia mam  chyba owijki 😉 Które bardzo lubię . Teraz zamawiam ochraniacze z Villa horse 😉  Ogólnie to bardzo polecam tą firmę !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się