Forum konie »

sklepy internetowe

Libella Horse Trade, Dlakonia.pl, Apollosa, sprzetjeździecki.com (Mustang znaczy 😉 ), Pasi-konik. Więcej nie pamiętam.....
Eltan też ma jakieś egzemplarze.
Hidalgo-wielki plus !
Kupiłam Winteca.  😅
Bardzo dobry kontakt, miły sprzedawca 😉, błyskawiczna przesyłka. Wszystko co sobie klient zażyczy do dogadania i ustalenia.  POLECAM

a jak tam sprawa u innych z hipikar??
Bo ja wciąz nie dostałam paczki ;/;/ :P
Alleluja - ja właśnie swoją odebrałam z poczty!

Libella Horse Trade ściągnie Ci co będziesz chciała z magazynów w Niemczech jesli chodzi o EuroStara, zresztą oni się chyba w tym specjalizują.
+ dla El-tan

W sobotę zamówiłam, w niedzielę przyszło potwierdzenie wysłania, we wtorek była paczka 😉
wielki plus dla equi-shopa, wczoraj wpłaciłam kase, a dzisiaj juz był u mnie kurier  😉
duży plus dla www.konskisklep.pl nie było problemu ze ściągnięciem produktu, a do tego przesyłka gratis  😀
equi-shop ponownie bezproblemowo. Paczka na drugi dzień była u mnie. Małe nieporozumienie z kosztem wysyłki, w aukcji podane 15 zł, a kurier zażyczył sobie 19,50.

Plus również dla sklep.horses.pl, kontakt super, paczka wysłana zgodnie z terminem na stronie. Szkoda tylko, że już nie ma żadnych drobiazgów w środku, ale w sumie to nie jest najważniejsze.
+ dla animalia.pl! wprawdzie jeszcze paczki nie mam ale kontakt mailowy jest CAŁY CZAS!
Lena, już ktoś pisał o tej dorższej przesyłce z equi-shop niż w opisi aukcji.
Oddali Ci tę różnice czy jak ?
Nie, przecież nie będę robić afery o 4,50, tylko wyraziłam swój delikatny niesmak z powodu zaistniałej sytuacji.
xxagaxx,  i jak???? dostałaś paczke??
+ dla equi-shopu, paczka przyszła szybciutko, w środku miłe dodatki... za przesyłkę płaciłam 15zł...

Lena, może miałaś po prostu przesyłkę pobraniową, która zwykle jest droższa?
Dokładnie tak, tylko na aukcji było napisane wyraźnie: przesyłka kurierska pobraniowa - 15zł.
Ktoś się pomylił, nic się nie stało.
Hmm... dziwne. Ja płaciłam za przesyłkę normalną 15zł i to się wydawało dużo... Co dopiero prawie 20zł... racja- musiał się ktoś pomylić przy wystawianiu aukcji (bo z tego co rozumiem zamawiałaś przez allegro?)
Sznurka ost opisywala dokladnie ta sama sytuacje.. ze nie zaplacila 15 zl... a 20z.

Mi jak zamawialam od nich kurtke, powiedzieli ze jesli zapalce przy odbiroze to wysylke mam gratis.. dziwne to bylo ale dla mnie super.
crazy, moja koleżanka kupowała u nich czaprak to nie dość, że po ogromnej przecenie to jeszcze przesyłkę miała gratis... ja kupowałam też po przecenie, a przesyłkę miałam wg mnie zabójczą (chociaż z tego co widzę są gorsze..)
Mnie to wogole zdziwilo... Naogol, ja nie zawsze przesylki za pobraniem sa o wiele drozsze.. a tu panie dzwonia do mnie  zpanika w glosie czy juz dokonalam przelewu, ja ze za chwile robie, a one to nie nie. jak pani wezmie za pobraniem to wysylka gratis.. to tylko glupi by sie nie zgodzil
Dokładnie... Dziwna sprawa, ale myślę, że ma związek ze sprawami urzędowymi🙂
Lena, nie no w sumie jasne. Tyle że to sie u nich powtarza, powinny zmienić błąd w danych aukcji.

crazy, rzeczywiście dziwne, pewno jakiś układ mają.
nie pomyłka w aukcji a czyste zywe naciągactwo

przelewy muszą księgować.. pobrania niekoniecznie 😉
[quote author=bursztyn_ka link=topic=81.msg158295#msg158295 date=1233082200]
Libella Horse Trade ściągnie Ci co będziesz chciała z magazynów w Niemczech jesli chodzi o EuroStara, zresztą oni się chyba w tym specjalizują.
[/quote]

zresztą zawsze trzeba pytać o to co mają, bo zauważyłam, że w stacjonarnym mają np więcej kolorów różnych rzeczy niż jest opisanych na stronie, nie wiem, jak ogólnie z modelami, bo nie wszystko przecież przeglądam i analizuje =P ale poprostu trzeba pytać =) 
mimo szczerych chęci, wielki minus dla GNL.
mają w ofercie artykuły których nie są w stanie sprowadzić, co wyszło dopiero kiedy po kilku tygodniach oczekiwania zaczęłam się upominać o własne zamówienie. Zupełnie nieprofesjonalny sklep, nie polecam nikomu.
[quote author=m0niSka link=topic=81.msg165127#msg165127 date=1233695066]

[/quote]

Otóż to🙂

A z pobrania to jak rozumiem pieniądze do firmy wracają gołębiem pocztowym? Bo raczej firma kurierska przesyła je na konto, firmowe konto nadawcy. Życzę powodzenia w kreatywnej księgowości pobrań zatem 😉

Co nie zmienia faktu, że mają chyba nowych pracowników i bałagan, i zdecydowanie powinni sugerować się polityką "klient ma zawsze rację" - nawet jeśli dołożą do kilku sprzedanych produktów, to po kontakcie z firmą nie zostanie niesmak, a takie wrażenie odniosło tu kilka osób na forum...
A ja mam problem z GNL. Kupowałam już u nich i było ok. A teraz:

1. 11 stycznia złożyłam zamówienie i od razu poszedł przelew (został zaksięgowany)
2. po tygodniu patrzę w historii zamówień - zamówienie anulowane
3. wysyłam maila - ponoć przelew nie doszedł
4. wysłałam kopię potwierdzenia przelewu i od tego czasu brak odpowiedzi.

Ktoś ma jakiś pomysł?
Zadzwoń i wyjaśnij sprawę. najpierw upewnij się u siebie na koncie, czy przelew nie wrócił, a jeśli nie wrócił, wyjaśniaj ze sklepem.
Z GNL zawsze są jakieś problemy 🙄
Ale za za to ogromny + dla msklep.pl super kontakt, pełen profesjonalizm 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się