to ja chyba będę musiała anulować moje ostatnie zamówienie xD
Bo czekam aż coś mają ściągnąć od producenta... ale w takim wypadku chyba się nie doczekam.
to samo chciałam napisać - wcale się nie dziwię ze inne sklepy ich wygryzły z rynku, z taką obsługą...
+ pierwszy lepszy produkt, w który weszłam - śmiechłam gronko:
Duży plus dla Horseware, nie dość że derki z kapturem padokowe po 64€ to jeszcze zamówione we wtorek popołudniu i dzisiaj już odbierałam paczkę od kuriera 😎 zero problemu z płatnością i powiadomieniem o wysyłce
Klasycznie minus dla Equishop za sprzedawanie rzeczy których nie mają.
Plus dla Horse - feed po małych przebojach ostatnio ale tez zamówienie dostarczone z opóźnieniem o którym zostałam poinformowana ( tym razem) i miłe gratisy w środku.
Czy ktoś może mi wyjaśnić jak funkcjonuje sklep internetowy od Sklep Cwał? Bo na cavaliadach stoisko się ugina, a na stronie dostępny cały jeden czaprak 😅 Trzeba do nich pisać w sprawie asortymentu prywatnie?
xymena, - tak, dokładnie. Oni "od zawsze" jeżdżą po zawodach, targach itd, w ogóle nie stawiają na handel w internecie czy wysyłkowo - ale jak zadzwonisz bez problemu obsłużą 🙂 Jakaś połowa mojego sprzętu jest od nich i mają top sztyblety i czapsy własnej marki.
To taki trochę relikt z czasów, gdzie jeździło się na zawody pooglądać i na zakupy 😁 osobiście mam trochę sentyment do tej formy - choć jestem leniwa i oczywiście kupuję w internetach 😂
keirashara, a jateś wierną klientką tego sklepu?
Mam takie sztyblety, które kupiłam na cavaliadzie jakieś...10 lat temu!!
Kupiłam je do chodzeniaw cywilu, bo są w brązowym zamszu, wiele zniosły ale już nie wyglądają dobrze. Marzyła mi się kolejna para, ale za cholere nie znam ich marki...potrafiłabyś zgadnąć po zdjęciu czy są od nich? 😂
Alaska, - pewnie, że zgadnę 😉 Jak jasny brązowy zamszyk to na 100% ich produkcja, też je mam do chodzenia w cywilu. Do stajni kupowałam czarne zwykle, bo łatwiej wyczyścić, albo brałam takie już schodzone najpierw w cywilu.
Robią też wersję zimową z futerkiem. Jedne zimowe też miałam jakieś 12 czy 13 lat - tylko pod koniec tego futra jakby mało było już i biło od nich bidą 😂
Także wierną klientką jestem od bardzo dawna i na prawdę polecam. To jest już nietypowy model biznesowy na te czasy, że w internecie ich mało, ale chyba też nie muszą wcale w nim być 🙂
Oni taki model biznesowy prowadzą od początku, akurat tak się złożyło, że mieszkam po sąsiedzku. Nie potrzebują zmian, bo mają wystarczająco roboty i dużą rzeszę klientów. Tak jak Perlica napisała sprzęt naprawiają rewelacyjnie.
Co ciekawe, nigdy nie mieli jakichś super okazyjnych cen, ot standard.