Zaryzykowałam zamówienie derki ze sklepu, którego nie znam, bo mieli tę, co chciałam. EquusVitalis. Derka do jazdy, na muchy, więc stricte letnia. Termin realizacji długi, ale a nuż będzie coś wcześniej.
Re-volta made me buy it.
Jak tylko zamówiłam, to w czasie realizacji było już zaznaczone, że dostawa "na" 14 sierpnia, nie "do". No trudno, najwyżej będę lać Deeta, pokorzystam 3 tygodnie i będzie na przyszły rok. Wszystko grejt, pisałam się przecież na 5 tygodni czasu realizacji, poczekam. No ładny kolor ma, tę chcę, trudno.
To, na co się nie pisałam natomiast, to wysłanie mi maila po 4 z tych 5 tygodni, że producent nie ma jednak tej derki i że opóźnienie jest do... 5 MARCA. Zamówienie złożone 12 lipca, czas realizacji do 14 sierpnia, a sklep JUŻ 7 SIERPNIA wysyłka mi maila, że mają opóźnienie SIEDMIU MIESIĘCY. Już by serio napisali, że jednak nie mają po tygodniu... I naprawdę, ale to NAPRAWDĘ już by nie proponowali 5 marca 2024 z pytaniem, czy chcę czekać. Niczego więcej nie pragnę, tylko 8 miesięcy czekać na zamówienie.
Nawet nie pierwsze, a już ostatnie zamówienie, po ch... było mi kombinować...
Niby wszystko miło i grzecznie, po prostu nie mają, a jednak powinno to wyglądać inaczej.
Sivrite, Ja robiłam u nich 2 razy zakupy i 2 razy bezproblemowo. Raz mi napisali(po 2 dniach-czas oczekiwania miałam do 2 tygodni), że wysyłka może opóźnić o 3 tygodnie i czy chcę czekać.
Zgodziłam się na czekanie i poślizg był tylko tygodniowy.
Jak dobrze kojarzę z horze też miałaś przeboje?
Chyba zakupowe prawo Murphiego działa w Twoim przypadku.
Gillian, myślałam, że to jakiś błąd, że system źle podpowiedział, a potem automat wysłał, bo za duży absurd i odpisałam im żartem, że, przepraszam, którego roku. No 2024. 😆 Więc nie, nie żart ani ukryta kamera, potwierdzone. 🤣
Mam. Bezpośrednio nie ma opcji pobrania, ale udało mi się zamówić za pobraniem przez starą stronę. Wiele lat jako dystrybutor Eggersmanna działali błyskawicznie. Ostatnio cholera wie... dlatego nie chciałam ryzykować...
_Gaga, akcje z Animalo opisywałam kilka stron temu. Niby się wyprzedają ale gdzieś mi na fb mignęło, że ktoś zamówił, zapłacił i paczki brak, kontaktu również
zembria, ja z parkura zamawiałam łęk i po 2 miesiacach czekania zrezygnowałam. Natomiast zamawiając u nich po rezygnacji, ale przez allegro zamowienie dostalam w ciągu 48h.
equprincess, serio? Gratis z Equishopu? Niebywałe. Ostatnio czekałam na swoje zamówienie 12 tygodni, po upływie terminu musiałam się o nie sama przypomnieć. Może byłabym mniej wkurzona gdyby mi chociaż lizak z paczki wypadł albo napisali e-maila pn. ‚sorry, już wysyłamy’…
Ogromny - dla happy horses.
Skuszona promocją zamówiłam 12.07 bryczesy z informacja, że będą zamawiane od producenta. Wielokrotne pytania bez odpowiedzi, wybiórczy kontakt, a przesyłki do dziś nie ma
Co do Animalo - moje zamówienie, zgodnie z moimi przypuszczeniami - nie jest realizowane. Kontaktu brak. Za to... dostałam newsletter - to mnie dziś serio rozbawiło 😉
siwaaa jeżeli chodzi o agrovital to oni często robią" paszę po zamówieniu więc długość czasu do wysyłki zależy od tego co zamówisz i czy mają akurat na stanie. Karmię tymi paszami już parę lat.
Ja zamówiłam pół paletę chyba we wtorek, z prośbą aby wysłali jeśli to oczywiście możliwe najwcześniej w piątek, bo od poniedziałku mam urlop i bez problemu odbiorę. I w pt była wysłana. Jak narazie jedzonko bardzo pasuje. A dziadyga lubi być wybrednym koniem... Szkoda tylko, że nie mają sieczek. No ale za te cenę pasz to i tak warto zamówić.
slaskisalonjezdziecki.pl - rzeczy niemożliwe wykonują od ręki. Serio. Ściągnęli mi suplement w Polsce niedostępny. Jeden, bez problemu i dodatkowych uwag wszelkich. Mega polecam do załatwiania spraw beznadziejnych 🙂
No i wyszło taniej, niż ściąganie z Wysp bezpośrenio od producenta 🙂 co jest jakby nie bez znaczenia.
Dodam stały - serio stały kontakt, szybką wysyłkę (nie od ręki oczywiście, ale prawieże) i mamy sklep idealny
Czy macie jakieś opinie na temat sklepu Arcus? mają fajną promkę na ochraniacze które chcę ale nie ma opcji płatności przy odbiorze. Nigdy tam nie zamawiałam i trochę się obawiam.