Forum konie »

sklepy internetowe

Wielki plus dla www.konik.com.pl . Bardzo szybka wysyłka, miły i łatwy kontakt. Polecam  🏇.
Jeśli chodzi o suplementy - bezapelacyjnie www.mksklep.pl, jeśli chodzi o nafa i sprzęt www.horsecare.pl 🙂
czy ktos chcialby kupic cos w okserze...? jesli tak prosze o kontakt
Apropo. Czy wam ta nowa strona oksera rowniez dziala jakby chciala a nie mogla ?? ??
No trochę tak... oni modernizowali stronę, może coś nie wyszło  🙄
Czyli nie tylko ja mam taki problem. Juz sie balam, ze to cos z netem u mnie.
Wychodzi na to, ze chyba troche bardzo nie wyszlo.
No raczej tak, bo nie przypuszczam aby serwery były przeładowane przez przedświąteczny okres. To nie jest nasza klasa :-)
czy wie ktos co się dzieje z Amigo? Ostatnimi czasy dostaję maile pt 'New offers' albo 'You need it'
Szefostwo napisało, że sklep został shackowany (ale ile w tym prawdy, nie wiem) i sytuacja powinna się już nie powtórzyć.\\

Jednak jak weszłam na stronę sklepu to coś pociurało się z językiem i coś chyba w skryptach php.
Od amigo to ja regularnie dostaje dziwne maile. Zreszta dokladnie te o jakich piszesz.
Ogromny plus dla ELTANU! bardzo szybka wysyłka, bardzo miły kontakt, a kantar zapakowany był w pudełko z postaciami z kreskówek  😜
czy wie ktos co się dzieje z Amigo? Ostatnimi czasy dostaję maile pt 'New offers' albo 'You need it'
Szefostwo napisało, że sklep został shackowany (ale ile w tym prawdy, nie wiem) i sytuacja powinna się już nie powtórzyć.\\

Jednak jak weszłam na stronę sklepu to coś pociurało się z językiem i coś chyba w skryptach php.

ja tez dostaję dziwne maile z Amigo i jakiś czas temu dostałam takiego meila:
"W ostatnim czasie być może otrzymali Państwo wiadomość z adresu e-mail naszego sklepu o temacie "NEW OFFER".
Została ona wygenerowana bez naszej wiedzy i zgody dlatego prosimy nie otwierać załączonego w niej linku.
Problem został już usunięty przez naszych informatyków.
Za utrudnienia przepraszamy. Dołożymy wszelkich starań, aby problem się nie powtórzył.

Administrator Sklepu Jeździeckiego Amigo
www.amigo-konie.pl "

poza tym,wielki plus dla sklepu horses, dostałam brakująca część zamówienia 😉
Dopiero teraz piszę.... Znowu wystawiam GNL jednak tego plusa 😉 Zamówienie doszło jakieś 5-7 dni temu, kontakt mailowy był... jeszcze gratisa dostałam. Także ja tam jak na razie pozostaję wierna gnl.
Działa wam strona Lamri ?
Ada - mi nie  😉
Bo już myślałam że mój komputer coś fiksuje 😉
Okser też mi nie działa  👿

PS. już zaczął  😁
Sklephorses - ogromne dwa minusy
Animalia - plus
ogromny + dla www.konskisklep.pl bardzo szybka przesyłka(2 dni) pozatym dodali gratisy  😁 bardzo polecam ten sklep 
Duży plus dla oksera. SPrawnie szybko i suuper kontakt  :kwiatek:
Ogromy + dla www.allesiodla.pl
duży plus dla animali 🙂

jeszcze tylko czekam na przesyłkę z horses.pl. zamówienie zlozylam tego samego dnia co w eltanie, produkt dostępny od ręki. paczka z eltanu (eltana?) przyszła w zeszłym tygodniu, a na tę z horses.pl dalej czekam 🤔
Edytka - jeśli zamawiałaś wysyłkę pocztową (nie kurierską) to możesz jeszcze i ze 2 tygodnie poczekać niestety...

Wielki plus dla www.kegle.pl - super kontakt, szybka dostawa, rewelacyjne ceny. To chyba nowy sklep, ale początek mają na prawdę dobry - oby tak dalej :-)
WIELKI + dla sklepu KONIK!! W poniedzialek po poludniu zadzwonilam i powiedzialam ze bardzo pilnie potrzebuje derki, obiecali wyslac kurierem jak najszybciej i staneli na wysokosci zadania! doszla przed chwila (a to przeciez tuz przed swietami). super kontakt, przemila obsluga (zamawialam przez telefon dla pewnosci 🙂 )
- dla okser.pl
Zamówiłam termooficerki, potwiedzenie zamówienie itp. wszystko ok.  po kilku dniach spytałam się czy zostały wysłane, odpisano mi że dopiero na dniach mają być na magazynie. No to cóż pozostało mi dalej czekać, zniecierpliwiona spytałam się czy już dotarły na magazyn, odpisano mi że "koleżanka w sobotę miała powiadomić że nie dotarły na magazyn, więc ja byłam pewna że informacja do pani dotarła"  😤 
Teraz nie mogę dogadać się z nimi w kwestii oddania mi pieniędzy.

Grafitkowa zamawiałas u nich HKMy? Bo ja też czekam na termooficerki, wiem że nie dotarły jeszcze, bo pytałam się na gg
Juz mnie mocno irytuja ciagle problemy ze strona oksera... grrr...
Pomijam juz, ze po raz pierwszy (a wydalam juz u nich mnostwo kasy, bo wlasciwie caly sprzet mam albo od nich albo z equishopu) juz mam troche niesmak. Rozumiem, ze sa problemy z dostawami / dostepnoscia towaru itp., ale niech ktos mi odpowiada na maile !! Ciekawe czy teraz po swietach bedzie odzew czy nie.
z Amigo również dostaje często dziwne maile...
okser od kiedy ma nowa odsłonę nie działa u mnie poprawnie, a czasem nawet wcale, mam nadzieje ze zlikwidują ten problem.....

edit : literówki...

Tez mam nadzieje, ze to naprawia. Obok equishopu okser to moj ulubiony sklep.
Chcialam skompletowac rzeczy do koszyka zeby po Nowym Roku zamowic, ale jak po raz piaty musialam wchodzic/wychodzic, logowac sie/wylogowywac itp. itd. i i tak g z tego wyszlo to mi sie odechcialo.
A jadam + dla Oksera właśnie. Miałam czekać na zamówienie do 3 tyg., przyszło dużo szybciej. I strona mi działa normalnie. Zobaczymy jak będzie z następnym zamówieniem.
Dada, no ja wlasnie sie az dziwie.
Zawsze wszytsko bylo super (a skladalam u nich juz wiele zamowien) a tu nagle taki zonk. ??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się