Forum konie »

sklepy internetowe

Ogromny "-" dla sklepu DLA-KONIA
Czekałam na realizacje zamówienia ponad półtora miesiąca. Brak odpowiedzi na maile. Nie odbieranie telefonu. 0 kontaktu!
Anulowałam e-mailowo, ale na to również nie dostałam odpowiedzi.

No proszę! Właśnie też się na nich nacięłam. Zamówienie złożóne 5.11., opłacone 6.11, na maila nie mam odpowiedzi, co prawda jeszcze nie próbowałam dzwonić, ale dzis spróbuję. Co się robi w takim wypadku?
Przynajmniej częsciowo muszę zwrócić honor. Prawda, że dopiero po telefonicznym monicie, ale oddzwonili, że niestety nie moga zrealizować zamówienia z powodu trudności w sprowadzeniu produktów Yorka i zwrócili mi pieniądze co do grosza!  🤣
A czy ktoś kupował z www.capriola.pl ?
Wysłałam do nich maila z zapytaniem o pewien czaprak którego aukcja na allegro zakończyła się jakieś dwa miesiące temu (nikt nie kupił) czy jest dostępny w ofercie bo na stronie go nie widzę a strasznie wpadł mi w oko juz dawno temu ale dopiero teraz zdecydowalam sie go kupic bo w koncu jestem troszke przy kasie  🙂 no i póki co cichosza z ich strony.
plus dla animalii- super kontakt i szybciej niz zwykle🙂
i kolejny + dla Animalii - oni są po prostu ... błyskawiczni! Błyskawiczna odpowiedź na pytanie o rzecz, błyskawiczna wysyłka, no, rewelacja!
I.... uwaga, uwaga.... czekam na przesyłkę z GNL 😉

amazonka*, ja kupowałam kiedyś tam kilka rzeczy, obsługa i kontakt bardzo w porządku.🙂 Rzeczy takie jak na zdjęciach, żadnych szemranych akcji. Polecam zadzwonić albo napisać/poczekać na gg, panie [albo pani, nie wiem jak to tam jest dokładnie] mają własny pensjonat na głowie.
amazonka*, - kupowałam, wszystko sprawnie szło.
amazonka* ja również, wszystko jak najbardziej okej . ( ;
A ja pochwalę Eltan, za dobry kontakt, szybką przesyłkę i niskie ceny 😉
jeżeli można, to prosiłabym o dodanie do listy sklepów internetowych, w pierwszym poście, sklepu www.horseway.pl

Sklep działa około roku, poszerza swoją ofertę, w każdym razie największy nacisk kładziony jest na odpowiedni dobór sprzętu i uczciwy dobry kontakt 🙂
ELTAN  🙇

Niskie ceny, miła Pani i błyskawiczna wysyłka.  :kwiatek:
Plus dla AMIGO - w trzy dni otrzymałam wszystko, co zamówiłam i takie, jakie zamówiłam  😀
Wielki plus dla oksera.
Wczoraj zamówienie, dzisiaj paczka.
po raz kolejny zdecydowanie odradzam usługi świadczone przez firmę kurierską GLS
jesli nie chcecie stracic nerwów, paczki i dostac to co zamawialiście na czas to pytajcie sprzedawce przez jakiego kuriera bedzie wysyłała i jesli powie ze GLS to proscie o inna formę
ja nie mam na tych debili juz sił - po raz enty
dziwne...ja dostalam z amigo i z mattesa glsem bez problemu wczoraj i dzis🙂
wielki plus dla amigo🙂
paczka zamowiona w srode - wlasnie dzis ja odebralam🙂 a ceny..mrau🙂
Na chwilę obecną minus dla okser.pl od trzech dni nie odpisują mi na maile ...

Oczywiście wielki plus dla amigo 🙂
A ja tym razem plus dla sklepu horses:-)
Czy ktoś ma może numer gg do sklepu Mustang z Warszawy?

Znalazłam  😀
Numer GG jest na ich stronie : www.sprzetjezdziecki.com w opcji kontakt
Mam nadzieje ze pomoglam  🤣
czy zamawiając coś w sklepie ELTAN dostaje sie potwierdzenie na maila? wczoraj zamowilam kantar anky, zaplacilam kartą, a na skrzynkę zaden mail nie przyszedl  👀
+ dla Amigo. blyskawiczna przesylka 🙂
czy zamawiając coś w sklepie ELTAN dostaje sie potwierdzenie na maila? wczoraj zamowilam kantar anky, zaplacilam kartą, a na skrzynkę zaden mail nie przyszedl  👀

Skontaktuj się ze sklepem.
DotPay czasem tak ma, że jeśli nie wylogujesz się porządnie ze strony przelewów to zamówienie nie spływa do sklepu.
Powinno się wylogować ze strony banku i ze strony sklepu inaczej potrafią dziać się cuda.
Wiele osób po prostu zamyka okno przeglądarki zamiast się wylogować.

Sklep ma dostęp do transakcji i jeśli nie dostałas powierdzenia z automatu to powinni Ci napisać, że kaska spłynęła a oni wiedzą ze takie zamówienie zostało złożone.
Po prostu zadzwoń do nich lub napisz
to napiszę 🙂
po transakcji przeniosło mnie na stronę sklepu i pojawiła się informacja, ze zamowienie zostało przyjete. ale właśnie ten brak maila mnie martwi.
+ konskisklep.pl - miły kontakt, troche czekałam na zamówienie ale przyszło to co chciałam.  😅

czy jeszcze ktoś tam zamawiał?
nie polecam sklepu jeździeckiego Mustang - przesyłke miałam dostać w ciągu 14 dni a czekałam na nią miesiąc pozatym przysłali zamowioną  Kamizelka Pikeur GAYA damską ale w zamowieniu moim zlozylam ,ze zamawiam rozmiar 36 ,a mi przysłali 38 i do tego nie wymienili mi bo 36 komus innemu wyslali - beznadziejny sklep nie polecam!!!!! Niemila obsluga  👿 zadnych katalogow dodatkowo nie przysylają ulotek . Cale szczescie ze kolezanka z klubu kupila ode mnie tą kamizelke odtąd będe kupować zawsze w Ihaha i Equishopie.....
wieelki plus dla mksklep.pl

duży wybór, niskie ceny, świetny kontakt i terminowość.
bardzo polecam  🏇
+dla eltanu
szybka wysyłka dobry kontakt, chociaż mogliby napisać w aukcji że danego koloru jakiegoś produktu już nie ma... ale i tak +
GIGANTYCZNY + dla http://www.piaffallo.pl/ szybko,fachowo a przede wszystkim baaardzo milo! Polecam gorąco! 😉
"+" dla AMIGO - szybko i sprawnie.

Natomiast mam problem z Ihaha. Zamówiłam dwie rzeczy, wysłałąm maila, co z płatnością, bo na stronie w czasie składania zamówienia nie ma żadnej informacji. I cisza.
Jeżeli już gdzieś było, to przepraszam, ale nie mam czasu, żeby czytać cały wątek  🙁

Czy ktoś zamawiał w sklepie horseequipment.pl? Jak z czasem dostawy?
ogromny MINUS dla GNL
jedna pani pisze coś w mailu, druga dzwoni i mówi zupełnie co innego
Tego samego dnia dwa razy zmieniają zdanie czy mają towar czy nie
Totalnie niesłowni ludzie  🤔 nigdy więcej  🙄
Ja niestety tym razem minus dla okser.pl. Zawsze było ok, a teraz nie mogę doprosić się o odpowiedź na maila + nie mogę się dodzwonić🙁 Może to wina okresu przedświątecznego ale mimo wszystko...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się