kolejny PLUS dla GNL - połączyłam zakupy z \Allegro i ze sklepu, kupiłam pad Anky, owijki HKM i rękawiczki equi-theme - w między czasie pomarudziłam Pani, zadałam ze dwadzieścia pytań wysyłka sprawna, kontakt przemiły (tylko u mnie w firmie na recepcji jak mi odbierali paczkę to nieco się zdziwili wielkością kartonu hihi choć powiem szczerze że i tak pad został spakowany w cwany sposób)
Ja kupowałam w www.podkowa-sklep.pl i duży + . Towar bardzó porzadnie zapakwoany no i syzbka wysyłka . Kupiłam w zeszłym tygodniu koło wt-śr , a dzis zamóieniu juz u mnie
Czy ktoś mnie może oświecić czy gdzieś znajdę informację o promocji w InterApi? Ponoć teraz ma być jakaś akcja w okolicach Mikołajek.
Trafiłam na jakąś ich stronę, ale tam ani słowa o tym. A tu czytam że niektórzy nawet wiedzą co i ile ma kosztować
tak, tak
też mam tego maila
ale... ups jakaś malo ogarnięta jestem... skąd wiecie jakie są takie normalne ceny artykułów? U nich na stronie są dwa katalogi ale bez cennika.
Tylko to co w katalogach mają w ofercie? O cenę trzeba się dowiadywać indywidualnie, bezpośrednio - przez telefon lub maila?
mam powoli lekkiego nerwa na animalie.pl - kupowałam coś specjalnie tam, bo mieli towar na magazynie... w poniedziałek koło południa przy zamówieniu zaktualizowało się, że przelew zaksięgowany, mieli wysłać paczkę - dziś dalej nie wysłali, po kontakcie napisali, że najprawdopodobniej pójdzie jutro - jakbym mogła czekać nie wiadomo ile to kupiłabym gdzieś gdzie jest taniej....
ktoś coś wie, ile im zajmuje zazwyczaj wysyłanie zakupionych towarów?
grrrr... ogromny minus dla apollosy ( i starej i nowej) czekam na bryczesy od końca wakacji, zero kontaktu ze będzie opuźnienie, pisze pisze i nikt mi nie odpisuje, a zawsze zapominam zadzwonić, przypomina mi sie w porze, w której się nie dzwoni ;/
słowko o gnl - już drugi raz był wieeelki problem z realizacją zamówienia, musiałam poganiac, a jak już przyszło, to jeden produkt nie do końca taki, jak zamawiałam. niby z kontaktem nie ma problemów, ale z samą przesyłką - duży.
z przykrością wyrażam swoje niezadowolenie z bardzo niemiłej obsługi w sklepie siodlarnia.com, facet bardzo opryskliwy, niechętny do współpracy i odpychający już w samej rozmowie na gg nie wspominając o rozmowie telefonicznej przeprowadzonej dzień wcześniej(mysłałam że ma zły humor) Jak dla mnie wieeeeeelki minus, nie polecam.
a teraz prosze o pomoc, gdzie oprócz siodlarni mogę kupić Thermooficerki POLO Loesdau ?
Niestety musiałem odmówić Pani prośbie o rabat i darmową przesyłkę. Bardzo mi przykro, że moją grzeczną odmowę potraktowała Pani jako nieuprzejmość. Sklep Siodlarnia oferuje program lojalnościowy dla stałych Klientów i nie praktykuje wysłania towarów na własny koszt „dla zachęty”. Koszty wysyłki i związanych z wysyłką rabatów jest precyzyjnie opisany na stronach sklepu i bardzo mi przykro, że źle odebrała Pani moje intencje.
[quote author=gracja03 link=topic=81.msg21314#msg21314 date=1228306956] z przykrością wyrażam swoje niezadowolenie z bardzo niemiłej obsługi w sklepie siodlarnia.com, facet bardzo opryskliwy, niechętny do współpracy i odpychający już w samej rozmowie na gg nie wspominając o rozmowie telefonicznej przeprowadzonej dzień wcześniej(mysłałam że ma zły humor) Jak dla mnie wieeeeeelki minus, nie polecam.
a teraz prosze o pomoc, gdzie oprócz siodlarni mogę kupić Thermooficerki POLO Loesdau ?
Niestety musiałem odmówić Pani prośbie o rabat i darmową przesyłkę. Bardzo mi przykro, że moją grzeczną odmowę potraktowała Pani jako nieuprzejmość. Sklep Siodlarnia oferuje program lojalnościowy dla stałych Klientów i nie praktykuje wysłania towarów na własny koszt „dla zachęty”. Koszty wysyłki i związanych z wysyłką rabatów jest precyzyjnie opisany na stronach sklepu i bardzo mi przykro, że źle odebrała Pani moje intencje.
[/quote]w związku z zaistniałym nieporozumieniem i przyszłą lepszą współpracą anulowałam negatywną wypowiedź.
może tak jak na starej volcie w pierwszym poście zrobić spis sklepów internetowych które znamy? google nie wszystkie wypluwa od razu, zrobiło się ich bardzio wiele i ciężko je ogarnąć ...
korsik a już miałam nadzieję, że jest jakaś nowa, sprawna apollosa🙂 No cóż, trzeba czekać aż nowi właściciele zainteresują się sklepem internetowym poważniej...