Forum konie »

sklepy internetowe

duży [b]+ [/b]dla ihaha
bardzo dobry kontakt, mega szybko, sprawnie
Plus dla Kariny
Właśnie dostałam mailing z animalia .pl
http://picasaweb.google.pl/joannadianakucharska/Offtopic#5383814814551033522
bardzo mi się podoba zastosowanie padu pod siodło! 😂
czy ktoś spotkał się w jakims sklepie z ochraniaczami w kolorze czarnym z dodatkami czerwonymi ? np. czarna skorupa a czerwony neopren . w Amigo niestety takiego zestawienia kolorów nie dostanę , potrzebne do kompletu czarne oglowie z czerwonym podszyciem .
kotbury dobre 🙂 chyba kupię, żeby mój pies miał na czym odpoczywac jak go zabieram za końmi w teren 🙂
Alvika dzięki , ale myślałam raczej o takim typie http://www.amigo-konie.pl/product_info.php?cPath=13_76&products_id=2341
Czy ktoś ostatnio kupował w sklepie DlaKonia?
widziałam że są plusy i minusy, ostatnio tylko minusy
szukam długiego bata do lonżowania, ale naprawde długiego, może do woltyżerki są dłuzsze niż te zwykłe do lonżowania, jak by się komuś rzuciły w oczy to dajcie znać 😉
😲  620 cm całością
No nieźle, a ja właśnie spacjalnie szukałam krótszego i mój ma 160cm + sznurek.
mój koń na lonży to taki leń, że mam już dość... a lonżuje ją dość często bo 2 czasem 3 razy w tygodniu i po kilkunastu minutach jestem mokra... mogę za nią ganiać i jak przez chwilę przestanę to znowu się wlecze...
Wtedy minus teraz plus dla ihaha.pl
Zamówiłam w piątek dostałam w poniedziałek, dobry kontakt ze sprzedawcami. ogolnie bradzo dobrze 🙂 😅
Ja w niedzielę złożyłam zamówienie w ihaha i w kroku "sposób płataności" przy składaniu zamówienia pojawiała się informacja "Jest to jedna możliwa forma płatności" ale nie napisali jaka, więc wysłałam maila czy paczka przyjdzie za pobaniem czy mam zrobić przelew ale nie dostałam odp. Dostałam tylko info że zmieniono status mojego zamówienie na "w trackie realizacji". Wysłałam drugiego maila dzisiaj i jak na razie odp. nie dostałam.
18zł to koszt przesyłki pobraniowej w ihaha ? Bo nie wiem czy robić przelew czy nie :/
Ja zawsze robiłam przelew, ale dopiero PO dostaniu paczki...
Tak się umówiłam z P. Kostrzwą.
Hmm ja się na nic takiego nie umawiałam z nimi.
Telefon w sklepie mają nieczynny.
Jeżeli do jutra nie odstane odp. to spróbuję, na któryś z numerów komórkowych.
plus dla ihaha. Błyskawicznie i bezproblemowo.
Horsehouse.pl na plus😉
Bardzo fajnie zorganizowany sklep, zamówienie zrealizowane bezproblemowo i w terminie, kontakt bardzo sympatyczny😉
Polecam zwłaszcza jak ktoś szuka czegoś z Jacsona, mają prawie wszystko z katalogu, a jak nie mają to ściągną 😉
Pomóżcie ludkowie - jakie są (chociaż orientacyjne) koszty przesyłki z ihaha?

W regulaminie piszą tylko, że koszty wysyłki "określone są w taryfikatorze GLS i są uzależnione od wagi i wartości danej przesyłki"...

A cenniki GLS znalałam taki: http://www.gls-poland.com/pl/prod_nat/price_lists.php3

Prawie 40 zł za paczkę (nieco ponad 1 kg...) to trochę dużo 🙁

EDIT: A jeszcze Vat trzeba do tej ceny doliczyć... ;(
EKornik ja płaciłam chyba 16zł za przesyłkę i też dostałam GLSem (zamawiałam pad), ja zamówienie składałam telefonicznie i potwierdziłam mailem
O, to już lepiej wygląda...!

A na jakiego maila najlepiej pisać w sprawie zamówień?
ihaha@autograf.pl czy zamowienia@ihaha.pl ??

Pisałam na drugi adres i coś długo odpowiedzi nie ma...
EKornik ja zawsze piszę na ten pierwszy, ale wcześniej dzwonie do p. Pawła
Co do ihaha to w sumie + jednak są pewne "ale".

Paczka wysłana szybko, jednak zostałam olana w kwestji mailowej, wysłałam 2 maile i na żaden nie dostała odp. !
Równie dobrze mogłabym w takim wypadku nie odebrać tej paczki i by do nich wróciła może wtedy by się zainteresowali odpisaniem na pytania klijenta.

Bardzo duży plus dla sklepu Tundra. Pierwszy raz się skusiłam  i przyznam że odbyło się bezproblemowo, zero opóźnień a sprzęt jest odpowiedniej jakości. Nie sadziłam że dam się na nich namówić.. to była przekora a jednak bardzo trafiona.
Wie ktos cos o sklepie fenix ??
+ dla GNL
Mimo, że czekałam na przesyłkę tydzień dłużej, odzew na mój e-mail był natychmiastowy. Nie mieli na składzie płynu na owady, który zamówiłam, zaproponowali więc wysłanie innego, droższego, lecz w cenie tego, który chciałam. Po dogadaniu przesyłka doszła błyskawicznie.
duuuuuuuuuzy + dla animavetu, super kontakt, szybka przesylka, gratisy
+ dla kopytko, szybko i tak jak ma być 🙂
+ dla oksera, wszystko jak najbardziej pozytywnie
+ dla amigo, jak zwykle wszystko ok, super kontakt
+ dla sklepu horses,nigdy mnie jeszcze pani Marta nie zawiodła,nawet przy bardzo drobnicowym zamówieniu  😀

czekam po długim czasie na zamówienie z oksera - ciekawe jak tym razem będzie  😎
Okser baaardzo się poprawił, odpowiadają szybko na maile, wysyłają co trzeba, a jak na coś trzeba dłużej czeać to wysyłają wcześniej to co już mają. Także szykuje już następne zamówienie u nich i mam nadzieję, że się znowu nie popsują 😉

Poza tym niezmiennie u mnie wielgaśny + dla Animavetu - dzwonię, robię przelew i zanim się obejrzę pod moją paką w siodlarni czeka na mnie to co zamówiłam 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się