Forum konie »

sklepy internetowe

Kingslanda widzialam na jakis zawodach na malym stoisku, wiem, ze przez net mozna bylo zamowic, ale nie pamietam nazwy sklepu
co do animalii- ja tez zamawialam najwieksze opakowania, a dzis oblukalam , ze przeplacilam
co do NAfu to horses i czesciowo animavet maja najnizsze ceny🙂
jak dla mnie minus dla gnl.pl Na ochraniacze i parę innych czekałam nie max 3 tygodnie a 4 lub nawet prawie 5. W dodatku przesyłka przyszła niepełna (nie było kantara, który zamówiłam koleżance) Stwierdziłam, że nie będę robić afery o jeden kantar, szczególnie, że koleżanka zrozumiała i nie było problemu. Ale odradzam...
za to dla amigo.pl + zamawiałam ochraniacze i doszły w terminowych 48 godzinach wszystko tak jak miało być 🙂
+ dla sklepu PODKOWA. Ochraniacze dostałam w ekspresowym czasie. Co prawda wciąż czekam na reszte zamówienia, ale jest bardzo miły kontakt i z powodu tych opóźnień przyślą mi paczkę kurierem (za darmo)
+++++ dla sklepu Ihaha.pl, bardzo miła obsługa telefoniczna, i Veredusy Pro Lighty rozm. L czarne już teraz dla mnie na wagę złota - ostatnia para!!! W całej tej euforii zamówiłam jeszcze czarny pad Anky i przesyłkę kurierem dostałam gratis
mega + dla sklepu kantarsklep.pl w końcu nic nie kupiłam , ale kontakt świetny i pieniążki bezproblemowo natychmiast zwrócili 🙂
ja kupuje zawsze w amigo-konie.pl i jest super 🙂
Hahaha.
Niewytrzymam...
Nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę tu .
Oto kartka zostawiona przez pana z GLS ;P
"Dziędobry mam dla pani paczkie
byłem dwa razy i nikogo nie zastałem.
Jeśli zadzwoni pani w ciągu 20 minut to przyjdą jeszcze w dniu dzisiaj telewon [...]"

Słownik nie gryzie...
Zuziasta napisał: .
Jeśli zadzwoni pani w ciągu 20 minut to przyjdą jeszcze w dniu dzisiaj telewon [...]"

Słownik nie gryzie...

brawo dla tego pana
heh 🙂
Powiedzcie co się dzieje ze sklepem Lorens, Pan miał się odezwać jak przyjdą sztylpy (miały być w poprzednim tygodniu), nic nie dostałam, zero odpowiedzi i czekam.
Czy ktoś zamawiał w tym sklepie?
Zuziasta napisał: Hahaha.
Niewytrzymam...

Słownik nie gryzie...

Może to jakiś ruskyyyy czy łukrajniec
Duży plus dla okser.pl! Paczka wysłana na drugi dzień po wpłaceniu pieniędzy, wszystko jak należy a pad jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu 🙂😉
Mówiłam, że będziesz zadowolona
Oj jestem 🙂😉 Dzisiaj zrobię fotki na modelu 🙂
Znacie jakiś sklep jeździecki w NY(internetowy lub chętniej stacjonarny)gdzie można tanio kupić jakieś preparaty na stawy?
UWAGA!!
Wlasnie dostalam folder z INTER API!
W dniach 5-6 grudnia maja promocje 20% na niemalze calutki asortyment.
tylko przy zakupach w sklepie stacjonarnym
No, ale zawsze. 😉
Moze znajda sie mili warszawscy voltowicze, ktorzy zgodziliby sie podjechac i komus cos zakupic.
ja żałuje ze wczesniej kupiłam od nich niciaka
ale i tak chciałam jeszcze jeden czaprak z tej kolekcji wiec fajnie by było skorzystac
ooo no super promocja! ktos ma jakis katalog netowy zeby zobaczyc ich oferte?
mhm to co warsaffka? mozeby sie tak grupa wybrac?
A orientujecie się może gdzie można kupić sprzęt firmy BLACKMOORE?
Szukam po sklepach netowych i nic.
Klami napisał: UWAGA!!
Wlasnie dostalam folder z INTER API!
W dniach 5-6 grudnia maja promocje 20% na niemalze calutki asortyment.

O kurde! A dlaczego akurat w tych dniach? No przecież ja będę w Katowicach
Ja sie tak nie bawię

Ktoś prosił o ich ofertę, tzn InterApi

to jest hurtownia sprzetu jezdzieckiego tam nie ma tylko tego co wstawiłas , w sklepie jest ogrom sprzętu
ciska to co wstawiłam nie jest w sklepie?
To jest to, co mi przysłali na maila jako ofertę ze sklepu
Zdaję sobie sprawę, że tego mają o wiele więcej
Cenciakos ponoć BLACKMOORE się rozpadł już jakiś czas temu dlatego ich produktów w sprzedaży już nie ma chyba , że jakieś końcówki. Mogłabym spróbować skombinować Ci jakieś tam rzeczy , w zależności co byś chciała.
+ dla GNL. Szybko, fajnie, można było się spokojnie dogadać. Sprzęt przyszedł chyba po dwóch dniach.
jeszcze + dla sklepu El-Tan. Koleżanka robiła zakupy i wszystko przyszło bardzo szybko.
a kupował ktoś w Equiversum i Caprioli? Jak wrazenia?
Nasturcja-Renata napisałam ze NIE TYLKO to ,a tam ktos pytał o ich asortyment wiec napisałam ze to hurtownia wiec maja duzo sprzętu a nie jeden czy 2 katalogi z rzeczami
sankarita napisał:
a kupował ktoś w Equiversum i Caprioli? Jak wrazenia?
tak
nie bylo hiper szybko
ja kupowałam w Caprioli i było tak normalnie z wysyłką , nie jakos super szybko ale w normie
ciska napisał: Nasturcja-Renata napisałam ze NIE TYLKO to ,a tam ktos pytał o ich asortyment wiec napisałam ze to hurtownia wiec maja duzo sprzętu a nie jeden czy 2 katalogi z rzeczami

Ups, czytanie ze zrozumieniem się kłania
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się