Forum konie »

sklepy internetowe

WIELKI MINUS dla sklepu zebra! kupiłam wędzidło- nie bezpośrednio ze sklepu tylko przez pinesske, która tam pracuje. Chcoałam wędzidło 13.5 okazało się ze nie ma ale rozm 12.5 ma w rzeczywistości 13.4, no to wziełam. wędzidło doszło, mierze- okzauje sie ze wędzidło ma 12.6cm ! oczywiście za małe na konia  🤔 pisze- ok, moge oddać ale nie dostane pieniędzy za wysyłki  🙄 no to zgodziłam się.. co miałam zrobić- chociaż jestem zdolna do tego zeby się wykłucić- bo juz tak zrobiłam kiedyś, ale to inna historia.. podałam dane do zwrotu pieniędzy- no i czekam i czekam.. kasy nadal nie ma. pisze do pinesski, która powiedziała ze już pisze do szefa... od tego czasu mineły chyba 2,3 tyg. a kasy nadal nie ma!!! napisałam do pinesski- zobacze co będzie jak nadal nie otrzymam pieniędzy to będe dzwonić a potem sie zobaczy...  🤔

no to jeszcze 'historia' -z wykluceniem się o przesyłkę: kupiłam na allegro derkę waldhausena, teoretycznie rozmiar 155cm, teoretcznie z wyp. 30g- derka doszła- okazało się, ze owszem miała 155cm ale od klatki do zadu! a wypełnienie miała 300g. pisze do sprzedawcy- moge odesłać, ale sama muszę pokryć koszty przesyłki- wkurzyłam się i powiedziałam, ze nie będe płaciła za czyjeś błędy i niewiedze. dostałam pieniądze ale dostałam też maila ze 'obustronnie rezygnujemy z komentarzy' nie kłuciłam się już dłużej.

😉
LOVELY pisz koniecznie od kogo na allegro kupowałaś te derkę
miałam niemal ze taka sama historie
dzis powinnam dostac paczki od Lamri i Oksera.... ciekawe  😉

Jeśli z okserem będzie wszystko ok to chyba przestane sie bać tam kupować  😁
777- kurcze nie wiem jak to sprawdzić na allegro bo pokazują mi się tylko ostatnio kupione przedmoty..
Dotarła paczka z Oksera , niedość ze super szybko to jeszcze zawartosc jest taka jaka powinna byc .  SZOK  😅
ciska- wow  😤 sama będe zamawiać niedługo z oksera wieć mam nadzieje, ze paczke dostane kompletną i nie w ciągu 3 miesięcy...
powiem szczerze ze jak otwierałam paczke to nie wierzyłam i przeglądałam czy wszystko jest  i czy w dobrym rozmiarze , kolorze itp  😉
Cieszy mnie to bo mysle ze niedługo spokojnie znowu cos zamówie , mam nadzieje ze juz tak będzie zawsze
dobra to jeszcze taki mały ot; pisałaś  gdzieś chyba, ze czarak eskadrona z nowej kolekcji Ci wyblakł?
Jak jest z kontaktem ze sklepem HORSES.PL?
Otrzymujecie odpowiedzi na pytania zadane poprzez e-mail?

Jako mail kontaktowy podany jest tam: redakcja@horses.pl

Kilka razy już nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie o produkty będące w ofercie i wybrałam zakupy w innych sklepach...
Teraz mi jednak zależy na czymś, co jest chyba tylko w ich ofercie... A odpowiedzi znowu brak 🙁
Nigdy nie miałam problemu z kontaktem z nimi. Jeśli na czymś Ci zależy po prostu zadzwoń, pani M. jest bardzo miła i na pewno się dowiesz.
Wielki plus dla sklepu http://www.horsepower.pl/ !!! Zamówiłam dwa worki paszy. Nie dość, że przywiózł je przemiły Pan, zupełnie za darmo, to czekałam tylko dwa dni 💃
a kupował ktoś coś w sklepie Podkowa?
a co znowu chcesz kupować ?  😎
muszę kupić aminoral eggersmana, bo już jest na wykończeniu i najtańszy jest właśnie w sklepie Podkowa
Jak jest z kontaktem ze sklepem HORSES.PL?
Otrzymujecie odpowiedzi na pytania zadane poprzez e-mail?

Jako mail kontaktowy podany jest tam: redakcja@horses.pl

Kilka razy już nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie o produkty będące w ofercie i wybrałam zakupy w innych sklepach...
Teraz mi jednak zależy na czymś, co jest chyba tylko w ich ofercie... A odpowiedzi znowu brak 🙁

Nigdy nie miałam problemu z kontaktem z nimi. Jeśli na czymś Ci zależy po prostu zadzwoń, pani M. jest bardzo miła i na pewno się dowiesz.

Ja tak samo jak Lena nigdy nie miałam z nimi kłopotów.
Ale fakt, że zawsze dzwoniłam jak się chciałam dowiedzieć o moje zamówienie.
Pani M. bardzo miła i kompetentna.
Czekałam trochę na moje zamówienie bo były jakieś problemy z firmą kurierską z Anglii ale w końcu wszystko doszło i nawet gratis był.  😉

Z czystym sumieniem polecam horses.pl mimo tego, że czasami trochę trzeba poczekać. Z drugiej strony mają bardzo konkurencyjne ceny i mogę poczekać jak mi zależy. 😉
Minus dla Mskonik  🙄 A nie dokładnie dla nich, ale dla ich firmy kurierskiej - nie było mnie w domu więc zostawili awizo. Przyszłam i owszem do odbioru jest ale w Katowicach  👿 Tak zdecydowanie nie mam co robić tylko z Krakowa do Katowic jechać po paczkę  🤔wirek:
o dziwo paczka z oksera juz przyszła a ze strony Lamri  cisza.... ciekawe
Duze plusy dla internetowych (i nie tylko) pasi-konika i kariny. Kontakt rewelacyjny, mimo tego ze moich padow jak nie bylo tak nie ma, to nie jestem zbywana i traktowana jak intruz za kazdym razem jak sie dowiaduje (a zdaje sobie sprawde, ze moze byc to upierdliwe🙂😉.
czapraki.pl-jak nigdy nie bylo porblemow i paczka zaraz przychodzila,tak teraz paczki ni widu i slychu,a do tego problem z kontaktem 🙄
Ciska już nie raz zamawiałam z oksera i byłam bardzo zadowolona. Gdy trochę przedłużyło im się wysyłanie paczki, to dostałam w prezencie żelki w kształcie koników w prezencie 😁
haha ja te zelki czesto od gnl dostawałam :P 
kolejny mega giga plus dla animalia.pl!🙂 Czas oczekiwania taki jak w opisie, kontakt cały czas rewelacyjny🙂 napisałam że po skompletowaniu proszę o kontakt w celu ustalenia adresu wysyłki - jak tylko dostali ostatnią rzecz dzwonili 3 razy (do skutku) i zaraz puścili kurierem!🙂 jestem niezmiennie zachwycona tym sklepem🙂😉)
czy robil ktos zakupy w http://skleplugano.otwarte24.p ?
bo maja baaardzo konkurencyjne ceny (alca pady 115 zl gdzie normalnie 170..)
Wielki + dla pasi-konika. Bdb kontakt, szybka wysylka, polecam  🙂
ode mnie też kolejny plus dla animalia.pl ! Stały kontakt, jak się coś opóźniło, od razu dostałam powiadomienie, pasze przyszły..... i jeszcze dostałam gratis próbkę bayleisowej [nie wiem czy dobrze napisałam] paszy. Animalia.pl to jeden ze stałych "moich" sklepów. ^^

aaa, no i duży minus dla ihaha.pl w kwestii "siodła używane"...
od kad zamówiłam w Lamri  mineły 2 tyg , dzis zaraz wyśle im rezygnacje z zamówienia bo zero kontaktu czy czegokolwiek  ehhh  🤔
U mnie plusy jak zwykle dla moich  stałych skelpów : animalia.pl i www.konskiswiat.pl

🙂
aaa, no i duży minus dla ihaha.pl w kwestii "siodła używane"...

cos więcej zdradzisz?
Mega + dla okser.pl szybka przesyłka mimo, iż czas oczekiwania na towar miał wynosić 14 dni 🙂
Angeel, Alcapady w Lugano już są za 173 zł. Chyba się zorientowali że coś nie teges.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się