Forum konie »

sklepy internetowe

dziekuje🙂 maja interesujace mnie owijki w przystepnej cenie, wiec spadl mi kamien z serca😉
dziekuje🙂 maja interesujace mnie owijki w przystepnej cenie, wiec spadl mi kamien z serca😉

hehe, wlasnie (miedzy innymi) kupowalam u nich owijki 🙂
jesli czaisz sie na waldhauseny to juz mozesz sobie pogratulowac - rewelacyjne sa 🙂
nie, na globale frotte-elastik😉 podobno fajnie oddychaja, na lato jak znalazl🙂
Czy Ktosi ma jakies rabaty w slepie capriola?
Ma ktoś jakiś kontakt do sklepu Apollosa?
Napisałam na jednego maila, niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Zawsze bez problemu się z nimi kontaktowałam także nie wiem...Może zmienili adres..
pamietacie nasze ataki smiechu ze strony sklepu internetowego HORZE? oni nadal wielu rzeczy nie zmienili 😵 😵 😂 i tak: sa bicze do dresury, chelmy/helmy, stojaki na bicze etc. 😅 no, niesmiertelne wedzidla do galopu:

http://pl.horze.com/product_info.php?products_id=13075&n=M1

kucunio- apollose chyba ktos kupil, ja tez mam zerowy kontakt i odpuscilam.
Ostatnio zakupiłam derkę treningową na allegro..

Jak na rozmiar 155 krótka ale już nie chce mi się bawić w odsyłanie. Przesyłka szybka. Kontakt trudny i męczący..ale cena jedynie 49zł. Jeszcze muszę sprawdzić w terenie czy nieprzemakalna i oddychająca.
A propos postu Zen - jakby ktoś zapomniał jak wygląda kapelusz sklep Horze podpowie:
http://pl.horze.com/product_info.php?products_id=31037&n=M1

no i na to byście nie wpadły - co można robić z czapką z daszkiem... 🙂
http://pl.horze.com/product_info.php?products_id=31020&n=M1

Chyba będę wpadała na tę stronkę aby sobie humor poprawiać  🙂
Kurcze to szkoda. Gdzie najtaniej dostanę Euro-stara?
Chyba będę wpadała na tę stronkę aby sobie humor poprawiać  🙂

Ja też! Już dodałam do ulubionych. Kapelusz super  🤣
Kurcze to szkoda. Gdzie najtaniej dostanę Euro-stara?

Kucunio sprawdź horse-trade, chyba mają dośc przyzwoite ceny.
tez polecam horse-trade. wspolpracuja z konskim swiatem w konstancinie.
Niestety na Torwarze mieli wyzsze ceny niż w Mustangu Warszawskim, co mnie trochę zdziwiło, ale zapytam się ich, bo akutar czapraka, który chciałam kupić nie ma na tej stronie.
Normalnie Kocham TUNDRE! 😀 Paczka do mnie doszła... hmm ale nie mogę jej odebrać z poczty, bo zły numer konta podali na pobraniu 😉

Love TUNDRA!!

ale przy tym wszystko, są tak sympatyczni, tak uprzejmi, że nie sposób ich nie kochać 😉 - chyba zrobię jeszcze raz u nich jakieś zakupy :P
edit  🤦
dawno tu nie wchodzilam :P
Angeel padłam - wejdź proszę na pierwsza strone watku  😁
Normalnie Kocham TUNDRE! 😀 Paczka do mnie doszła... hmm ale nie mogę jej odebrać z poczty, bo zły numer konta podali na pobraniu 😉

Love TUNDRA!!

ale przy tym wszystko, są tak sympatyczni, tak uprzejmi, że nie sposób ich nie kochać 😉 - chyba zrobię jeszcze raz u nich jakieś zakupy :P

Co tam numer konta, do mnie przyszla paczka na inne nazwisko i kurier oczewiscie powiedzial ze nie ma prawa je wreczyc, wiec paczka pojechala z powrotem do Wraclawia. 😉 😉 😉 KTO TAM PRACUJE?!!!  😂
hej zna ktoś/korzysta z www.horseequipment.pl?
Prawdę mówiąc ze sklepu Tundra poznałam tylko Pana Sławka i Panią Jole, którzy tam sprzedają, ale czy to ich sklep to nie mam niestety pojęcia. Bardzo mili ludzie, sklepik przyjemny i bogaty w asortyment, no ale bałagan mają wielki i nie mogą zbytnio dojść do ładu. Następnym razem będę po prostu jechała tam osobiście, bo zakupy przez internetu zbyt dużo nerwów pochłaniają.
zamierzam kupic trzy suplementy NAFu. najbardziej korzystnie finansowo wyjdzie mi zamawiajac ze sklep.horses, ale po tym co pisala 777 mam lekkie obawy...
z drugiej strony mąż mi mowi, zebym nie wymyslala i pojechala do sklepu w wawie i kupila co potrzebuje. ale akurat na tych suplementach wyjdzie mi prawie 100 zl roznicy- tylko czy gra jest warta swieczki jesli mialabym na suplementy czekac tygodniami i dostac to, co dostala 777?

zamawial ktos jeszcze produkty NAFu ze sklep.horses i moze sie tutaj podzielic opinia?
zamierzam kupic trzy suplementy NAFu. najbardziej korzystnie finansowo wyjdzie mi zamawiajac ze sklep.horses, ale po tym co pisala 777 mam lekkie obawy...
z drugiej strony mąż mi mowi, zebym nie wymyslala i pojechala do sklepu w wawie i kupila co potrzebuje. ale akurat na tych suplementach wyjdzie mi prawie 100 zl roznicy- tylko czy gra jest warta swieczki jesli mialabym na suplementy czekac tygodniami i dostac to, co dostala 777?

zamawial ktos jeszcze produkty NAFu ze sklep.horses i moze sie tutaj podzielic opinia?

Ja zamawiałam NAF pro feet z MKSklep, przyszedl w 2 dni.
ja też polecam kontakt z mksklep.pl  :kwiatek: już się przekonałam  ze można liczyć na profesjonalne doradztwo w kwestii preparatów i pasz  🙂

.....pomijając stare sentymenty  😁 to idealnie dobrano mi zestaw pasz dla Ritka 🙂 no i mksklep często dojeżdża na Bródno - alona polecam 😉 bo niedługo będę coś zamawiać bo worek mi się kończy  😎
ja też polecam kontakt z mksklep.pl  :kwiatek: już się przekonałam  ze można liczyć na profesjonalne doradztwo w kwestii preparatów i pasz  🙂

.....pomijając stare sentymenty  😁 to idealnie dobrano mi zestaw pasz dla Ritka 🙂 no i mksklep często dojeżdża na Bródno - alona polecam 😉 bo niedługo będę coś zamawiać bo worek mi się kończy  😎

Dzieki! Na razie chyba nic nie planuje kupić, ale pomyśle....
zen kilkakrotnie zamawiałam ze sklep.horses NAF-a i zawsze bezproblemowo.
sorki za offtop, ale http://pl.horze.com/product_info.php?products_id=14025&n=M1

Siodło do skakania z pół głębokim miękkim siodełkiem/wgłębieniem z podszewką. Standardowe ochraniacze na kolana. Części drewniane są wspomagane metalem.   🏇

wiecie gdzie można kupic siodła podium i inne rajdowe akcesoria?
zen ja już różne sklepy "przerobiłam"  i powiem tylko tyle
co ci szkodzi zadzwonic do gostka który sie zajmuje ta dystrybucja
wcale u niego nie jest drogo - tzn cenowo powiem ci ze za NAF youngstock 1,5 kg zapłaciłam 126 zł i ani grosza więcej - w tym przesyłka kurierem
a zamawiałam wieczorem i paczka była zaraz następnego dnia - z reszta zawsze tak jest
cenowo -wydaje mi sie ze podobnie jak w sklepach internetowych i za przesyłke juz nie placisz
bo w sklepie zapłaciła bym 126 + koszt przesyłki a i tak jak spojrzysz dokładnie w sklepach internetowych podaja czas realizacji 5-7 dni - tzn ze nie maja tego na stanie
Punkt dla Animavetu - w poniedziałek po południu wysłane zamówienie, we wtorek wszystko zajechało do stajni. Sama przyjemność robienia zakupów 😉
Czy Wam też na stronie equishopu wyskakuje wirus? 😲
Niestety tak.. :/
aktualnie moim sklepem nr 1 jest IHAHA

miałam z nim styczność dwa razy:

pierwszy raz jak kupowałam pad, (jeszcze kiedy mieli starą stronę z takim arabem na czarnym tle) - przyszedł po dwóch dniach, przy czym kontakt był re-we-la-cyj-ny! na prawdę super. Na maila odpisali mi tego samego dnia po dwóch godzinach, potem jeszcze dzwoniłam i też było miło.

drugi raz, bardzo niedawno musiałam pilnie kupić olej do skór, tak na wczoraj. po dobrych doświadczeniach zdecydowałam, że zamówię tu, bo realizacja jest ekspresowa. Następnego dnia miły pan zadzwonił czy nie zamówiłabym czegoś jeszcze, bo nie opłaca mi się wydawać na przesyłkę 20zł, kiedy sam produkt kosztuje 50... niestety nie miałam możliwości na wzięcie czegoś jeszcze, więc podziękowałam. Ten telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie  😲 😀 😀 paczkę z olejem i górą ulotek i katalogów (w końcu czymś trzeba miejsce w kartonie zapełnić 🤣 ) dostałam dzień po tym telefonie.

na prawdę świetny sklep, ogromny +
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się