minus dla oksera od października czekałam na szczotkę, na początku lutego po wymianie maili i telefonach do nich dostałam maila że już są i mi wszystko wyślą, po2 tyg paczki nie bylo, napisałam jeszcze raz okazalo się że szczotek nie ma więc poprosiłam o zwrot pieniędzy do tej pory kasy nie oddali.
+ dla mlsklep.pl szybko, bezproblemowo i w koncu mam ten pierwszy numer Gallopu 💃
powoli rosnący - dla arcusa, cierliwość niedługo mi się skończy, mam nadzieję, że jednak zdecydują się w końcu wysłać tą paczkę, mimo, że połowy rzeczy w niej nie będzie (co chwilę dostaję maile, że niestety, ale nie mają już na magazynie którejś z rzeczy, które zamówiłam) 😤
Makabrycznie długo czekam na przesyłkę ze sklepu Okser.pl. Zamówienie złożone na początku stycznia, a dziś po raz kolejny dostaję informację (po moim telefonie), że to kolejne jeszcze 7-10 dni... i że zamówienie do końca marca powinno być zrealizowane... Panie ze sklepie miłe, tylko co z tego? Trzy miesiące oczekiwać na produkty, które oferowane są w ciągu 7 do 21 dni, to już jednak przesada 🙁
To samo u mnie .... zamówiłam głupie plastikowe żloby i siatki na siano i czeeeeeekaaaaam . Moze sklep Okser powinien się przebranżowic na dewocjonalia - taka klientela chyba będzie bardziej wyrozumiała , bo ja takich sklepów internetowych po prostu nienawidzę.
No ja zamówiłam w październiku podkładki i derkę,a 21 lutego zadzwonili do mnie że podkładki "już" są i że chcą je wysłać.Powiedziałam nie dziękuję,na co zdziwiona Pani stwierdziła "Ale...ale co my z nimi w takim razie zrobimy?" Powiedziałam że to nie mój problem,po 4 miesiącach czekania,śmieszni są