Forum konie »

sklepy internetowe

RatiNa, uzbierałam już 5 zł za jedno zamówienie.. Ale ciężko będzie uzbierać jeszcze te 5 zł  🤔
RatiNa, uzbierałam już 5 zł za jedno zamówienie.. Ale ciężko będzie uzbierać jeszcze te 5 zł  🤔

Z czasem sie uzbiera 🙂 punkty nie przepadają 🙂
Wielki plus dla animalii 🙂 Bylam na bieżąco informowana o moim zamówieniu, w dniu wysłania dostałam sms że paczka już idzie - super 🙂
+ dla Animalii.
To było bardzo duże zamówienie i bardzo ważne. Cieszę się, że wszystko było w porządku.
jak się sprawuje obecnie  EQUIVERSUM?
+ dla Amigo-Konie, jak zwykle szybka i fachowa obsługa  :kwiatek:
A jak sprawuje sie Okser, poprawili się ?
Edy, chyba nikt nie ma odwagi sprawdzić po ostatnich akcjach 😉
Ja +/- dla horsehouse.pl

Czekam jak sie dalje sytuacja rozwinie.... 🙄
Okser się nie poprawił, brak kontaktu z nimi, a ja od października czekam na futerka lub kasę...
robił ktos zakupy w www.zogala.com ?🙂
+ dla amigo-konie 🙂 szybka wysyłka, i jak się okazało, że nie ma jednej rzeczy którą zamówiłam, natychmiastowy kontakt tel 🙂
ogromny plus dla animalii 🙂
Czy ktoś może coś wie o sklepie sklep.horses.pl ?
Nie działa kompletnie czy pod jakimś zmienionym adresem?  😉
robił ktos zakupy w www.zogala.com ?🙂

Jeśli masz na myśli ten sklep http://sklep.zogala.com/ to tak, zamawiałam termobuty przed sezonem, dobra cena, dobry kontakt i wszystko ok.
Nie wiem gdzie zapytać więc wcisnę się tu 🙂
Czy jest ktoś na forum i robi zamówienia z firmy LOESDAU?  :kwiatek:
Klapcio89, spytaj w zamówieniach zbiorowych 😉
jak zawsze plus dla animalia.pl  💘
PLUS dla Arcus i mksklep.pl  :kwiatek: Szybko, sprawnie i w bardzo miłej atmosferze 🙂.
jak zawsze plus dla equi-point za darmową przesyłkę już od 250zł  😍, promocje i system rabatowo-punktowy i oczywiście za bardzo fajny kontakt  🏇
+ dla animalia.pl
+ dla decathlon.pl

W obydwóch przypadkach ekspresowa realizacja zamówienia!
plus dla Arcusa,

minus dla oksera od października czekałam na szczotkę, na początku lutego po wymianie maili i telefonach do nich  dostałam maila że już są i mi wszystko wyślą, po2 tyg paczki nie bylo, napisałam jeszcze raz okazalo się że szczotek nie ma więc poprosiłam o zwrot pieniędzy do tej pory kasy nie oddali. 
Duży + dla Galopady
Piłka zamówiona w poniedziałek popołudniu, była wczoraj już u mnie. Wszystko szybko i sprawnie, no i cena SUPER!  😀
Ogromny plus dla PASI-KONIK
+ dla mlsklep.pl szybko, bezproblemowo i w koncu mam ten pierwszy numer Gallopu  💃

powoli rosnący - dla arcusa, cierliwość niedługo mi się skończy, mam nadzieję, że jednak zdecydują się w końcu wysłać tą paczkę, mimo, że połowy rzeczy w niej nie będzie (co chwilę dostaję maile, że niestety, ale nie mają już na magazynie którejś z rzeczy, które zamówiłam)  😤
Makabrycznie długo czekam na przesyłkę ze sklepu Okser.pl. Zamówienie złożone na początku stycznia, a dziś po raz kolejny dostaję informację (po moim telefonie), że to kolejne jeszcze 7-10 dni... i że zamówienie do końca marca powinno być zrealizowane... Panie ze sklepie miłe, tylko co z tego? Trzy miesiące oczekiwać na produkty, które oferowane są w ciągu 7 do 21 dni, to już jednak przesada 🙁
To samo u mnie .... zamówiłam  głupie plastikowe żloby i siatki na siano i czeeeeeekaaaaam . Moze sklep Okser powinien się przebranżowic na dewocjonalia - taka klientela chyba będzie bardziej wyrozumiała , bo ja takich sklepów internetowych po prostu nienawidzę.
heh, ja już nic z oksera nie chciałabym zamawiać bo to jest masakra co oni odwalają... kiedyś czekałam na przesyłkę od maja do września :<
Ja zamówiłam z oksera czambon gumowy wszytko sprawnie i szybko. Kontakt telefoniczny jak i mejlowy super, bo zmieniałam adres wysyłki  😉
No ja zamówiłam w październiku podkładki i derkę,a 21 lutego zadzwonili do mnie że podkładki "już" są i że chcą je wysłać.Powiedziałam nie dziękuję,na co zdziwiona Pani stwierdziła "Ale...ale co my z nimi w takim razie zrobimy?" Powiedziałam że to nie mój problem,po 4 miesiącach czekania,śmieszni są
Z okserem to jakiś kosmos, miałam nadzieję, że się jakoś ogarną - ale wygląda, że to tak już na stałe... Strach tam kiedykolwiek wracać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się