-/+ dla horsehouse minus za czekanie na bryczesy 1,5 miesiąca i ponad 2 tygodnie na zwrot pieniędzy, natomiast plus za to, że odpisywali na maila i uczciwie pieniądze oddali 🙂
Dodofon, nie radzę. Ja chciałam zamówić to, co jest na stanie - najpierw dowiedziałam się, że nie ma i czy chciałabym zamienić na inne, a potem nie było odzewu. Końcem końców napisałam, że rezygnuję z zamówienia jakiegokolwiek.
MINUS dla sklepu Atos! Szczerze powiedziawszy zawiodłam się BARDZO. Pierwsze zamówienie doszło do mnie bardzo szybko, jednak rozczarowałam się przy drugim... Zamówiłam trawokulki Epony jakoś na początku Stycznia. Na stronie w/w firmy jest informacja, że przesyłka ma dojść do klienta w ciągu 14 dni, po tym czasie FIRMA KONTAKTUJE SIĘ Z KUPUJĄCYM. Ze mną nie skontaktował się nikt. Ba - to ja dzwoniłam i mydlono mi oczy (DWUKROTNIE!!!), że : " nie mamy niestety tego w magazynie, bo dostawca nam nie wysłał, wyślemy w ciągu tyg". W końcu, po 6 tyg olewania mnie poprosiłam o zwrot pieniędzy. Ułsyszałam -" tak, do 3 dni przelejemy"... Po 3 dniach( nie otrzymawszy obiecanej kwoty na konto) zadzwoniłam i DOPIERO WTEDY otrzymałam wpłatę. Nie polecam, wręcz odradzam!
Aha! I OGROMNY PLUS dla equishop-u !!!! Super kontakt! Paczkę dostałam na następny dzień i to w ogromnym pudle - co by się czapraki nie pozawijały 😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
Termobuty doszły po prawie dwóch tygodniach - rozumiem, że mogą nie mieć danego numeru na stanie, ale wypadałoby o tym poinformować. Albo odpisać chociaż na którykolwiek z moich maili, nie cierpię czegoś takiego 😵
Dodofon, kupowałam w skoczku kaloszki dla konia, kupiłam za duże, odeslalam, dostałam paczkę z czterema parami kaloszy do przymierzenia, tak po prostu. Tak więc sklep polecam, kontakt idealny i podejście do klienta super.
wielki +dla OKSER ten OKSER na którego "narzekacie" wczoraj napisałam maila w sprawie bluzy, Pani błyskawicznie odpisała, po korespondencji DZIŚ już o 10.30 bluza VERTIGO jest u mnie !!!
kolejny wielki plus dla equi-point! kontakt z przesympatyczna Pania Paulina,ktora odpowiada na maile nawet poza godzinami pracy daje ogromne poczucie komfortu kupujacemu
Kolejny plus dla cavalloshop.pl Jak zwykle szybko i bezproblemowo + super kontakt :-) POLECAM!! 😀 Zamówienie wysłane w niedzielę po południu, płatność w poniedziałek, przesyłka we wtorek u mnie i wygląda na to, że w tym sklepie to standard 😜
Bardzo polecam sklep tundra.pl. Może nie mają ogromnego wyboru, ale strasznie miła obsługa. Gdyby nie Pan, który tam pracuje to kupiłabym za małe sztylpy i musiałabym odsyłać i wymieniać. Tak samo z czaprakiem, zamiast dodać że proszę profil wszechstronny, zamówiłam ujeżdżeniowy. Zgłosiłam, Pan po odebraniu e-maila ode mnie wysłał mi prof.wszechstronny, ja miałam odesłać ujeżdżeniowy i na następny raz obniżył mi koszty wysyłki nowego zamówienia ze względu na to, że zapłaciłam za wysyłkę paczki z ujeżdżeniówką 🙂 Wysyłka max. 2-3 dni ze względu na brak jakiejś rzeczy w magazynie 🙂 Duży + 😉
animalia.pl - mój ulubiony sklep! Zawsze idealnie 🙂 ani razu nie miałam jakiejkolwiek komplikacji 🙂 Wieczorem spytałam czy jest możliwość wysłania mi sieczki a resztę zamówienia dosłać później. Od razu dostałam odpowiedz ( 22-23 w tych godzinach napisałam) rano paczka wysłana a na drugi dzień była sieczka u mnie 🙂 Nie wspominając że za wysyłkę worka za 50kilka złoty nic nie musiałam dopłacać. Uwielbiam! 🙂
A ja dodaję PLUS dla Atosa. Dobry kontakt ze sklepem (informacja o dostępności towaru, potwierdzenie zamówienia, informacja o wysyłce z podaniem numeru przesyłki), a po trzech dniach pasza była u mnie.
Ogromny minus - dla ihaha.pl, zrobiłam zamówienie dostałam potwierdzenie, mieli podać dane do przelewu i cisza, po kilkunastu telefonach dowiedziałam się, że strona nie była aktualizowana od października 🤔 i 3/4 rzeczy widocznych na stronie nie ma ,,Ale jak Pani chce to możemy zamówić tylko trzeba będzie czekać,, szkoda, czasu i nerwów. Za to duży plus + dla konik.com.pl szybko sprawnie i super kontakt 🙂
w Equi-Point jest dzień darmowej dostawy nie moge ogarnąć co pozaznaczać przy składniu zamówienia żeby nie naliczało mi kosztów 🙄 może ktoś zamawiał ? Plis help zostały tylko 2h 🙇
kliknij na baner tam jest opis, ja tak zrobiłam przynajmniej i chyba tam trzeba wybrac opcje odbior osobisty. Kupilam nowiutenkie brazowe sztyblety 😜 😜 😜 Bernadeta - dlaczego kupujesz przez internet skoro jestes z Łodzi i masz to szczescie, ze w Twoim miejscu jest GNL :D Przy okazji zaległy plus dla mksklep.pl
ja daje - GNL , w sklepie stacjonarnym jest bardzo mały wybór , jak coś jest to za 300 coś zł ... na realizacje zamówienia jednego kantara czekałam bardzo długo to samo zresztą z kasko-toczkiem ... ja wiem czy obsługa miła , raz się spotkałam z bardzo chamską panią ...
a za to wielki + dla galopada.pl , super sklep , bardzo miła obsługa ... bardzo dawno zamawiałam takie tam ,,pierdoły'' dla konia a z obsługą dotąd zdarza mi się pisać , dostaje regularnie życzenia na święta 🤣 ogółem sklep bardzo ciekawy 😉