Forum konie »

sklepy internetowe

+ dla Oksera, zamówienie wysłałam w niedzielę wieczorem, dziś rano przyszła paczka - super zapakowana i kompletna  😲

z minusem dla GNL jeszcze się wstrzymuję. W przesyłce zabrakło wędzidła, na którym najbardziej mi zależało (reszta to drobiazgi zamówione przy okazji). Szybko odpowiedzieli na moje maila  i obiecali, ze od razu wyślą. Od poniedziałku miało prawo jeszcze nie przyjść
Ja na razie grzecznie wysłałam kolejnego maila z załącznikiem, bo może przypadkiem tamtem nie doszedł (teraz to nawet włączyłam opcję "powiadom, że dostarczono"😉. Przynajmniej będę wiedziała, że wyświetlił się u nich na komputerze.

Właśnie dostałam maila, że status zamówienia zmieniono na "zrealizowane", a przesyłka została wysłana. Maile czynią cuda. 🙂 czekam na dostarczenie.
a ja czekam juz 2 miesiace na paczke z sklep.horses 👿 jeszcze 2 i przestane czekac🙂 a moze mam jakies nieaktualne dane kontaktowe sklepu?
lobuziara - ja dzisiaj na bieżąco się mailami wymieniam z tym sklepem wiec może na zły adres ślesz? (aha nie działa formularz na ich stronie- trzeba normalnie maila smarowac)
wlasnie dzisiaj ciut zaniepokojona stanem swojego zamowienia bo sie o tydzien przeciagnelo (kurier nie dowiozl im jednej rzeczy) dogadalam szczegóły, dostalam pare propozycji i jak na razie baardzo pozytywne wrażenie na mnie robi ten sklep 🙂
maila wysylalam tu: redakcja@ horses.pl
odp dostalam z malibus@ malib.us

tez na takie adresy wysylasz?
lobuziara - albo zadzwoń. Ja do tej pory nie miałam problemów z dodzwonieniem się, na gadu też często jest ktoś od nich, przynajmniej jak w pracy jestem.
Ja ostatmio z sklep horses kontaktowałam się przez gadu 😉 I to o 1 w nocy a odpowiedź była natychmiastowa xD
Jak ktoś jest dostępny to napewno odpisze.
Właśnie zajrzałam na ich stronę w poszukiwaniu jednego suplementu i ... szok, ceny podskoczyły dość poważnie. Pozostaje się cieszyć, że zdążyłam zamówić 5l Pro Feeta jak był jeszcze o 50 zł tańszy  😀
Własnie zakupoholicy jesli cos zamierzacie kupić a odkladacie to na póxniej to lepiej sie pospieszcie. Właśnie dostałam z dwoch hurtowni nowe cenniki i powiem szczerze ze się załamalam bo ceny wiekszosći produktów poszly bardzo w górę. Nie wiem czy juz moze byc gorzej 😕
Jeśli wierzyć panom analitykom z długimi tytułami to owszem, może.

Argento miło się czuć rozgrzeszonym  😅
podwyżki cen w sklepach to załuga euro, które już powyżej 4 zł stoi, nie najlepszy okres dla sklepów i dla klientów...
Nie chcę nawet myśleć jakie będą zabójcze ceny nowych kolekcji Niemieckich firm przez ten kurs euro...
Jak prognozują eksperci, to Euro dociągnie do 5 pln. Czyli teraz jest jeszcze całkiem nieźle... A już niektóre firmy podniosły ceny o 10-25%. A "powyżej 4 pln" za euro to doprawdy eufemizm 🙂 Bo kurs raczej oscyluje w granicach 4.65-4.70 i ciągle rośnie.
Nalejpsze jest to, że za tymi skokami walut stoją tylko i wyłącznie bankowe spekulacje i tzw. opcje 🙂
Euro i dolar fikają to nie ma co się dziwic ze wzrastają ceny...
podobno niektore firmy zastanawiaja sie nad wprowadzeniem 'kryzysowych' artykulow - tj tanich przez to ze z jakosci zejdą
no to ładnie... chyba się zaopatrzę w suplementy na najbliższe pół roku na wszelki wypadek... :/
Paczka z GNL wyszła wczoraj, dziś dotarła. Zamówienie kompletne. Jestem w szoku. Zrehabilitowali się w moich oczach. 🙂
Lanka a co kupiłaś? Pokażesz jutro w stajni  😉
Ujmę to tak - Showshine Absorbine mogę pokazać, ale bokserek HKM to już nie bardzo. Chyba, że stiptiz zrobię.  😁
ups  😡 a ja myślałam, że Ty jakieś czapraki albo coś w ten deseń kupiła  😁
Na razie czekam na przeceny zimowej kolekcji Eskadrona. 😉
Ogromny plus dla FireHorse. Bardzo dobry kontakt, a przesyłka błyskawiczna.
przeceny zimowej kolekcji Eskadrona.[quote author=Lanka_Cathar link=topic=81.msg168360#msg168360 date=1233992212]
Na razie czekam na przeceny zimowej kolekcji Eskadrona. 😉
[/quote]
Czekasz?? Przeciez patrzac po sklepach to juz niewiele im pozostawalo. A nawet impulsy zaczynaja chodzic ponizej 200zl.
Ale ja czekam aż rudy Niciak stanieje. 😉
a ja czekam juz 2 miesiace na paczke z sklep.horses 👿 jeszcze 2 i przestane czekac🙂 a moze mam jakies nieaktualne dane kontaktowe sklepu?

nie jestes sama
mi juz brakuje cierpliwości - szczególnie po ostatnich wybrykach
w głowie sie nie mieści  👿
to samo oferują przedstawiciele różnych firm siodlarskich, ostatnie sioda po starych cenach, wartość przykładowo passierów podskoczyła o 3 tyś i więcej...
Dostałam brakujące wędzidło z pierwszego zamówienia z GLN. W sumie nie jest tak źle, wystarczył jeden mail  😉
+ dla sklepu http://www.starymlyn.com.pl zawsze miły kontakt i ekspresowa wysyłka.
Jeśli chodzi o sklep Horses to ja też czekam na przesyłkę ponad miesiąc, ale kontakt super i wiem, że sklep czekał na wysyłkę z Anglii gdzie na magazynie (w Anglii) były braki po remanentach itd.
Z tego co wiem np witaminy już są wysłane do Polski i teraz czekać aż DHL je dostarczy do Horses.

Ja też bym chciała, żeby wszystko już było u mnie, ale wystarczy zadzwonić i sie dowiedzieć skąd są opóźnienia itd, tym bardziej, że wszystkie tu osoby zahaczyły o okres przełomu roku co raczej zawsze wiąże się z dłuższym oczekiwaniem na zamówione produkty.

Ja daję Horses.pl bardzo duży PLUS za fachową poradę, nienaganny kontakt, wysyłkę dostępnych produktów z zamówienia zawsze na koszt sklepu.
Polecam.
własnie natknęłam sie na sklep www.horsecare, mają tam sporo produktów shires dużo tańszych niż na sklep.horses  🤣
mają też euro stra  🤣 całkiem fajny sklep, troche mało produktów ale moze z czasem będzie wiecej  😉
A ja chciałam pochwalić i dać ogromny + dla sklepu www.equistore.pl

Skorzystałam z ich "walentynkowej" promocji - zresztą bardzo fajnej - na produkty Farnamu. Złożyłam zamówienie, kontakt mailowy był błyskawiczny. Sami odjęli odpowiedni rabat, korespondencja przebiegała wzorowo.

Powiem więcej, poprosiłam ich, aby - jeśli mogą - wybrany preparat wysłali mi z możliwie najdłuższym terminem przydatności, bo to zakup "na zaś", czyli, że mój koń obecnie ma jeszcze MSM więc ten zakupiony u nich chciałabym mieć "na później", dowiedziałam się, że żaden problem i zobaczą co mogą zrobić.

Na za dwa dni miałam u siebie paczkę (super szybka wysyłka!) i do tego termin przydatności mojego MSM jest na rok 2012  😲

Re-we-la-cja!

Bardzo polecam 🙂 🙂 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się