Jak ktoś jest głodny wiedzy o tym wątku, to ostatnia strona działa po wylogowaniu... heh Dlaczego po zalogowaniu się przestaje działać, będę mógł zbadać dopiero wieczorem, zatem trzeba się uzbroić w nieco cierpliwości.
Dzien dobry.,-probuje wyslac forumowiczce zdjecia z mojej galerii ale......nie moge do niej wejsc;za kazdym razem mam sie logowac i,jak to zrobie....dalej nic-znow mam sie zalogowac.Bede wdzieczna za pomoc,pozdrawiam
A ja za to mam problem z wiadomościami wysłanymi. Nie pokazują mi się odbiorcy moich wiadomości po prawej stronie. Czy ktoś jeszcze ma ten sam problem?
Problemy z wiadomościami są mi znane, ale trudne do naprawienia. Siedzą gdzieś głęboko w silniku forum i nie mogę ich zlokalizować. To forum jest już dość stare, i przestało być aktualizowane przez twórców. W zasadzie to najlepszym sposobem na poprawę różnych mniej lub bardziej uciążliwych problemów, które się pojawiają, to przejście na nowy całkiem nowy software. Niestety przy takiej operacji część opcji będzie działać inaczej lub ich nie będzie wcale. Zmieni się też w jakimś stopniu wygląd forum. Pytanie do użytkowników, czy są w stanie to znieść 😉
Mam problem z ogłoszeniami , wszystko mi zwiało na lewą stronę a po prawej mam puste pole . To problem z ogłoszeniami czy może ja coś nawciskałam . Dziękuję i proszę o pomoc .
Za kazdym razem jak otwieram zdjecie (powiekszam) z ogloszen to wchodzi mi pod to szare tlo na ktorym jest napisane (moje ogloszenia, konskie, niekonskie itd....) i nie widac djecia tylko to szare tlo.