Forum towarzyskie »

Rozmowy pogonionych przez moderację i na każdy dowolny temat - OT nie istnieje

I tak "zainteresowany, obcy wczasowicz" stał się "osobą blisko związaną z kimś atakowanym przez horse_art". Tomii, jak by ci to powiedzieć... WYPAD z tego forum. Kto tu jest manipulantem? Najpierw piszesz że znalazłeś info o stajni w necie a teraz się okazuje że masz o sprawie zadziwiająco dużo informacji i można by powiedzieć że jesteś głęboko w sprawę zaangażowany. Wpadasz tu, mącisz a później wyzywasz od baranów i świń. CHYBA COŚ CI SIĘ POMYLIŁO, trafiłeś w złe miejsce, nikt cię tu nie chce! W dodatku swoim zachowaniem wcale nie sprawiasz że tracimy do horse_art zaufanie, raczej tym sposobem budujesz mur wspierających ją i wku*wionych re-voltowiczów 👿
tomii widać że smarowanie na forum to Twoja życiowa pasja
horse art zrób sobie print screeny tego bełkotu (na wszelki wypadek) bo niebawem mod to wytnie
zgłaszam
dobra na koniec zeby juz nie karmic trolla
dla mnie tommi to taka krowa co duzo muczy a malo mleka daje.
kazdy w necie moze byc mocny w gebie gorzej jak przychodzi do spotkamia na zywo
wiec tommi baj baj maszkaro a jak masz cos do kogos to na zywo a nie przez forum
[quote author=horse_art link=topic=87639.msg1411121#msg1411121 date=1337892844]
ale co ty masz do mnie wlasciwie?
co ja ci zrobiłam?
napisalam jak jest to zycie zagrozone. i to nie chorobą (ktora wywlekac to juz naprawde ponizej krytyki) a na grozenia sa dowody, nagrania, swiadkowie.... teraz co? przetniesz mi przewodu hamulcowe?
[/quote]

Co mam do Ciebie? Jeszcze pytasz!
Zarzucasz mi z jakąś mądrą głową, że Ci grożę. Piszecie o zagrożeniu twojego życia, zatem wyjaśniam wszem i wobec, co Ci zagraża.
Na pewno nie jestem to ja. Wkurza mnie tylko to, że jesteś nieobiektywna. Zawsze trzeba wysłuchać dwóch stron nim się kogoś opluje, prawda?
Tobie jakoś to nie przyszło do głowy, tylko jedziesz od pierwszego postu z grubej rury i później piszczysz, że Ty nic nie wiesz, w nic się nie mieszasz, etc.
Komu Ty tą baledre ciśniesz? Kogut Cię tego nauczył?  Może teraz skrzyknij nową formę pomocy, Szukam Sponsora na Pana Doktora!
Rzygać mi się chce na  wasze wyimaginowane opowieści z krypty. Magda dziś też olała pewnego poważnego Pana, który się do niej dobijał. Może telefon jej padł, czy może zabrakło bajek? Repertuar się wam wyczerpał i tyle. Dużo jeszcze musicie się nauczyć, oj dużo... Kupcie brony, pługi, orczyki i w pole z tymi kobyłami i chabetami, wtedy zarobicie kasę w polach.
Najlepiej kasować przedszkolaków, którzy tłumnie do was wpadają autokarami i karmić ich kiełbaskami z ogniska do którego dorzuca się stare dechy z gwoździami i resztkami farby i innych toksycznych świństw. Tak Kogut oszczędza i truje dzieciaki hasłem; dzieci zapraszamy na kiełbaski... Zapomniał tylko dodać z niespodzianką w postaci bolącego brzuszka od toksyn zawartych w drewnie!!! Taka jest qźwa prawda, więc nie sraj mi tu jakaś Ty matrona i dziewica po przysłowiowych 7 skrobankach...

To jest prawda czy też mi pociśniesz, że może kłamię? Drę stąd bo mam dość waszych głupich opowieści. Chcieliście prawdy to ją macie i kąpcie się we własnym szambie.
niech ludzie wiedzą jak faktycznie jest w tym waszym zakichanym padole!

Może teraz skrzyknij nową formę pomocy, Szukam Sponsora na Pana Doktora!

a co Ciebie to obchodzi? nie Twój interes
Jakim strasznym trzeba być bucem, żeby takie rzeczy publicznie wyciągać  😤 Brak słów i chyba najlepiej trolla ignorować dopóki nie pojawi się mod.
ze powtórzę:
[quote author=horse_art link=topic=87639.msg1411043#msg1411043 date=1337889591]
pan (skoro sie juz ujawnil -ten ktory pisze te elaboraty) grozi podpalaniem, czuje się zagrozona jako mieszkaniec domu. a za pare dni obudzona krzykami wybiegam z tego domu ktory za 5 min by spłonął, a ja w nim. tak czuje się zagrożona.
[/quote]

a dzieci to akurat jadly kielbaski z grilla w ktorym sie pali brykietem, a nie deskami. zreszta, malowanych desek nie ma.... spopieliły sie w pożarze 2 mies temu - pewnie masz zdjecia i filmiki 🙂
uzytkownik tomii, zostal zbanowany za trolling.
i kij z nim
ale wnioskuję o rozpatrzenie kasacji jego wpisów, zawierających jakieś dzikie ilości nieudowodnionego syfu, wyzwisk i pomówień  🤔
To ja się do wniosku dołączam  🤣 Tylko może najpierw niech Horse_art je sobie skopiuje.
Jeżeli horse-art chce tego użyć przeciwko niemu na policji/w sądzie, to pod żadnym pozorem nie kasujcie! Jedno to mieć tekst skopiowany, a drugie mieć wpisy na forum. Chyba, że ewentualne screeny.
Oczywiście chodzi o screeny 🙂 Było tu wypisanych tyle paskudnych i osobistych rzeczy, że po co wszyscy mają to czytać? Może niech wypowie się Horse_art, to w końcu ona została tu obrzucona błotem.
zupelnie neiwiem czemu gosc sie wyzywa na mnie. nerwy puscily?

sama nei dam rady (fatalne łącze), poprosilam o sceenowanie (tresc juz mam), dam znac jak skonczymy. chyba zeby chcial jeszcze ktos ?
i pisalam juz wczesniej do modow o usuniecie przynajmniej tego o moim zdrowiu. to juz ponizej pasa. szczegolnie ze tego pana to chyba nawet z bliska nie widzialam, wiec czemu na mnie sie wyzywa? ;]
nie wiem czy usuwac- screeny podobno juz sa. jednak nie chce cenzurowac forum. z drugiej strony jednak- to niefajna sprawa. jak uwazacie?
katija daj mi jeszcze chwilę. Zrobiłam screeny z wątku, ale zrobię jeszcze bezpośrednio z konta tomiiego.

edit. zrobione 🙂
moze do watku off wkleic? tam i tak jest czesc dyskusji ... a tu to tak srednio pasuje i wyglada. a neibyloby ze cenzura. duzo razu przeciez sie coś przenosi.
ale tez i kasuje za mniejsze bzdury 😉
Ależ był emocjonujący  nocny "odcinek specjalny" telenoweli R-V !
Jednak dobrze, że zdjęto go z anteny. Uff....
Gaguś, strasznie mi miło, że się mojej produkcji czapraczki spodobały, nie sądziłam, że się będą podobały  😡 tylko to było na wariackich papierach, złapałam ile mi wlazło w ręce żeby zdążyć spotkać się z Twoim handlowcem  😡 troche mi było wstyd, że metek nie oderwałam  😵

Przeestań. Mi było głupio, bo wrzuciłam to wszystko do siodlarni jak stało (handlowiec był u mnie późnym wieczorem). A jak to przepakowywałyśmy do horse_art do auta, to mi szczęka opadła do samej ziemi - że tyle pięknych rzeczy, a ja to tak potraktowałam  😡
[quote author=horse_art link=topic=80308.msg1410713#msg1410713 date=1337864434]
no kurde gaga ...mogłaś chociaz gęsi wypuścić a nei się żywcem spaliły...
[/quote]
ale nie byłoby wówczas dramatyzmu, więc lipa ;-)
Katija, nie kasuj, przenieś do wątku OT. Nigdy nie wiadomo, czy się nie przyda. Przecież to niebezpieczny człowiek, nie wiadomo, co mu do łba strzeli i co będzie potrzebne. 

Edit: usunęłam zdanie dotyczące tego, co było w skasowanej przez moderatora części wypowiedzi tomii. 
Nie  no, to chamstwo! Przecież nikt nie mówił: macie dać pogorzelcom sprzęt itd. Było tylko napisane, co się stało i prośba o pomoc ,,co łaska". Nikt nikogo do niczego nie zmuszał...
Nie dolewajmy oliwy do ognia.  :kwiatek:
przenioslam wpisy z watku pomocowego.
kurcze... bylam niejako posrednio wmieszana mieszkajac tu i znajac ludzi. wiec i mnie gosc straszyl, ja przezylam cudem pozar, mnie tez neką jezdzac i sledzac ... ,
ale teraz to juz przesada, wczesniej sie nei zdarzaly osobiste wycieczki w stosunku do mnie.
i kolejna sprawa teraz do zgloszenia. nekanie i obrazanie mnie ;/

i zaraz sie dowiem ze ja tez chleje np. a nie moge 5 lat juz nie moge...a czerwony ryj mam. od dziecka jak mnie przemrozilo. zbigniew tez miesiacami nic bo nie moze, a ma ryj czerwony..no stary juz jakby nie patrzec;/
a moze to od tych kielbasek z farbami?
albo koni ktore nie sa pojone? tylko wanne z woda maja na padoku ;] w w stajni zloby... a...nei ma juz stajni...to teraz wiadra i kasty. a beda automatyczne, to dopiero bedzie szal jak nikt nie bedzie latal z wiadrami...no nie pojone jak nic...
szkoda ze nei doniósł ze staly w tych mrozach na dworze w nocy ;]
szkoda ze pan ktory takiego obronce zwierzat zgrywal, po tym jak kazia z domu wysiudal, to nie dawal karmic (nie dawal jedzenia lub cos co sie nie nadawalo i to co kilka dni) psow jakie tam zostaly... jak trafilismy byly skrajnie odwodnione i zaglodzone. od jakis 7 miesiecy codziennie tam jezdzimy je karmic... blanka tez od meisiecy tam jest co chcwila. i tez jakos sie nei poczuwa. a zaliczke na nie dala przeciez i obiecala sie zajac ;]
nie wolno czlowiekowi wlasnego domu remontowac, nie wolno stajni odbudowac, nie wolno materialow kupowac... oj boli ze sie podźwigną oj boli...
Nie przejmuj się kochana, jesteśmy z Tobą  :kwiatek:
[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;attach=107024;type=avatar[/img]
Awatar Kalaarepy idealnie podsumowuje tę część rozmowy.
Wczoraj aż się we mnie gotowało i awatar mnie rozbroił.  :kwiatek:
W sumie najlepiej olać taki bełkot i nie przejmować się, ale z drugiej strony ciężko, zwłaszcza jak się ma takiego kogoś w pobliżu.
bardzo fajna akcja i teksty bardzo fajne (w klimacie, a madre) " nie karm trolla" - tu widac na dole strony:
http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/czy-sportowcy-czytaja-internetowe-fora,1,5137561,wiadomosc.html
i ich stronka:
http://www.komentujnieobrazaj.pl/
Odgrzebałam. I tu napiszę, że odgrzewanie konfliktu wet versus posiadacz konia w wątku o krakowskich stajniach jest drogą do OT.
O!
Można sobie kontynuować tutaj. Jak ktoś już musi.
Bardzo bardzo bardzo proszę o wypełnienie króciutkiej ankiety do mojej pracy dyplomowej (8 zamkniętych pytań):

http://webankieta.pl/ankieta/wv1c2b5q

Z góry dziękuję za kilka poświęconych minut  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się