Ascaia a czasami zdarza mi się w tamte rejony pojechać 😉 nawet tam studiowałam 😁 teraz wyjazdy mam typowo służbowe.
no i powiem Wam, że do takiej stajni z czystym sumieniem mogłabym wstawić swojego konia. Jest karuzela - więc ruch koń ma zapewniony a padok może służyć na tzw. wietrzenie tyłka 😉 ważne by był i tyle.
MoniaaA nie pytałam o cenę, ale nie omieszkam tego uczynić przy najbliższym kontakcie 😉
zduśka, zapewne lubelska stajnia za istnie 'warszawskie' pieniądze. Ciekawe, nie miałam pojęcia o istnieniu takowej. Fajna, oby kiedyś było nas na takową stać.
No! To jak już zostanę znaną profesorką hipologii i zacznę zarabiać te tysiące, to sobie wstawię konia do takiej stajni 😁 Ehhh 🙂 E: Ale nie ma co się rozpływać, mój Jasny ma takie luksusy zapewnione, ja zostaję w tyle 😉 Bo nie oszukujmy się, te wszystkie złote klamki, to dla ludzi, nie koni 😉
Gdzieś mi się obiło o uszy, że 1200 zł miesięcznie, ale ręki sobie uciąć nie dam 🙂 Rozmawiałam jakiś czas temu z Doktorem Bocianem o tej stajni i bardzo pochlebnie się wypowiadał o czystości w boksach, podłożu, hali itd. Fajnie, że powstają takie miejsca, szkoda, że wybiegów mało, ale niestety coś za coś, bo lokalizacja świetna.
Ja doktora Karcza mogę polecić. Nam kilka miesięcy temu robił zęby, koleżanki klacz miała wyrywanego zęba. Robił jej prześwietlenie, z czystym sumieniem polecam go do koni problematycznych. Klacz-panikara, doktor się wykazał dużą cierpliwością, odpowiadał na każde nasze pytania. Ma profesjonalny sprzęt, a przy tym bardzo sympatyczny człowiek.
Na stronie LZJ jest już (oficjalny?) kalendarz na 2013. Fajnie, że lubię startować w skokach 😎. Bardzo mnie cieszą zawody przed Cavaliadą, mam nadzieję, że uda mi się wziąć w nich udział. Dużo fajnych zawodów, ale nie po tej stronie Lublina co trzeba 😉.
Czy ma ktoś może konia, na którym prowadzi lekcje jazdy konnej? Lub wypożycza go np. na 1h na ujeżdżalnie? (nie w teren) Proszę o kontakt, szczawik_00@wp.pl
sotniax, a wiesz może na jakim przystanku się zatrzymuje, gdzieś w okolicach głównego pks albo litewskiego? I na jakim przystanku wysiąść żeby było najbliżej do stajni? :kwiatek:
napiszę to po raz n-ty, musisz dojechać do kunickiego i z kunickiego w 27 , a wysiąść licząc od szpitala w Abramowicach jako pierwszy przystanek to wysiadasz na 4, jak tylko miniesz Stokrotkę, cofasz sie 100m i po prawej masz ujezdzalnie