tulipan, fajnie kobyła wygląda. Widziałam ją ostatnio parę razy i muszę powiedzieć, że to jak się zachowuje obecnie to przepaść w stosunku do tego jak było. Myślę, że ma obecnie jeźdźca, z którym się bardzo lubi i to procentuje. Sylwia zrobiła fajną robotę a przede wszystkim znalazła drogę do niej 🙂. Mam nadzieję, że będę je jeszcze razem widywała 🙂. I gratki za wyniki w Ostrowie.
Frania ostatnie cudo 😍 kasska babcia się dobrze trzyma jak na swoje lata i wigoru jak widać jej nie brakuje 😀 Sanndy dwa pierwsze super, nawet się kolorystycznie dobrałaś z otoczeniem 😀
ceffyl , Twój siwek mi przypomina moją siwą z czasów młodości 🙂 Mają bardzo podobne umaszczenie i tą czarną grzywę 😀 Siwa jako szczypior: Siwienie (jakieś 2 lata temu) I obecnie (jest już siwa jak koń gandalfa):
Ceffyl, nie powinien szybko 🙂 Moja zaczęła siwieć w tempie szalonym gdzieś około 8 roku życia. Teraz ma 10 i jest biała jak koń gandalfa, została tylko ciemna grzywa i ogon, ale taka mi się też bardzo podoba 🙂
FirstLight, ma nieudokumentowane pochodzenie z matki wlkp po ojcu hol. Niby się zgadza, bo spokojna jest, ale ma niezły wygar w skoku 😉
faith, dzięki w imieniu siwej 🙂 ona im bardziej siwieje tym fajniej wygląda (oczywiście, gdy jest czysta) w słoneczne dni, ma prawie świecącą poświatę 😉
avero_2 moge zostac jej dozywotnia fanka😉 strasznie lubie siwe, a u mnie tylko kare i kare 😁 (nie zebym narzekala 😉) w sumie nic nie wyglada tak ladnie na czworoboku/parkurze jak siwek 😀