Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Frania  śliczny koń , zdjęcie drugie dobre , pies czekaj za raz wrócę !!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Frania, Plac fajno wygląda.  😉
Jedziecie w ten weekend do Barlinka?
wątek zamknięty
Frania bardzo podoba mi się Twój koń 🙂😉) Po prostu WOW 😀 🙂
wątek zamknięty
monia dzięki, nawet nie zauważyłam że na tym zdjęciu jest pies 😉
olek jedziemy jedziemy 😉 a ty?
dublowaty dzięki  😀
wątek zamknięty
Frania, jadę  😉 Szkoda nie jechać, bo ode mnie to 20 km. Jak będzie tak będzie. Oszołom skakał dopiero raz po rocznej przerwie - drugi raz będzie na zawodach  😎
wątek zamknięty
moje koniki już od kilku dni w nowej stajni 🙂 teraz przez ok 2m-ce stoimy w Iwnie, zażywamy pensjonatowego życia 😁 Konie już się dogadały z towarzystwem, obyło się bez bójek, chodzimy na spacerki do parku, Iwno ma swój klimat 😉

Lala w boksie

Cykusiowaty

wątek zamknięty
Siwego miny  😍
wątek zamknięty
mbalicka - haha świetne, jakie niewiniątko 🙂🙂
wątek zamknięty
moja Negocjacja pod innym jeźdźcem

wątek zamknięty
Ela brzuch jej troszkę urósł? 😉
btw widziałam Cię na koncercie Xenny w indecksie 😉
wątek zamknięty
raczej brzuch taki sam.
hihihi, fajnie, gdzie jak gdzie ale żeby spotkać na koncercie i jeszcze rozpoznać w tłumie.  😀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
esperado, Sympatyczne ogłowie 🙂 co to?

ElaPe, Eno, fajnie wygląda ta Twoja Negocjacja. I mnie tam się wydaje, że kiedyś miewała większy brzuch. 🙂

hugolina009, Lala na trocinach stoi? 🙂 a co to za rudy koń? Macie nowego towarzysza?

monia, Hmm. Na niektórych zdjęciach wygląda jakby go trochę przybyło. 🙂 Chyba często jeździcie, nie?
wątek zamknięty
no ładne te ogłowie esperado.
Sankaritana: dzięki. też zależy od ujęcia i pozy
wątek zamknięty

i dość koniokrytycznie (samokrytycznie też, ale dystansu do siebie mi zabrakło i chowam się za zieloną zasłoną)
wątek zamknięty
Czarka jakies pare dni temu 😉
wątek zamknięty
NatLat obledna ta twoja kobylka, sliczna!
wątek zamknięty
faith dziekuje 😉
wątek zamknięty
no ładny konik ten siwek. Po czym jest?
wątek zamknięty
matka posadowska po Carewiczu I
ojciec Bajou du rouet
wątek zamknięty
Sankaritarina Lala chwilowo tylko na trocinach, ale myślę czy nie postawić ich obu, bo jakoś porządniej w boksie jest 😉 Rudy to ogier Kadet xx (Jam Hetman - Kabała po Saphir) własności SK Iwno, mam tam 2 miesiące praktyk i wzięłam koniuchy ze sobą, żeby się nie nudziły w domu... ale coś za bardzo podoba mi się to pensjonatowe życie 😁
wątek zamknięty
NatLat uwielbiam siwki w każdym wydaniu  😍 bardzo ładny koń!
wątek zamknięty
Sankaritarina hooks  😉
wątek zamknięty
moja Negocjacja pod innym jeźdźcem

ładnie to tak do córcuni się nie przyznawać? 😁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Sankaritarina chłopak się wyrabia i od ponad 3 tyg pracujemy , od poniedziałku wracamy do treningów z trenerem  😜 

Moja babcia z dziś , ma te 19 lat a dalej chodzi jak bomba zegarowa , teraz to mam wyzwanie . Na ostatnim zdjęciu Ceros z wczoraj
wątek zamknięty
Monia urodziwa babunia 😀.
NatLat uwielbiam to oko 😜.
Wklejam grubasa w wyjątkowo męskim odcieniu na stajennych zawodach 🙂.

wątek zamknięty
ChingisChan  Dzięki , to mój pierwszy koń i 11 lat razem  😉  Jak poszło na zawodach , konik fajny  😉 
wątek zamknięty
Monia, w mini LL wylosowaliśmy 2 miejsce i przejechaliśmy na czysto. W LL w pierwszym przejeździe wyłamał mi na 9a 🙁. Ale w drugim przejeździe już dobrze poszło i cudem wylosowaliśmy 1 miejsce 😁. Strasznie motywujące są takie małe stajenne imprezy. 😀
Strasznie długo masz już babunię 🙂.
wątek zamknięty
możemy się dołączyć....?  👀

nasze wiosenne 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.