Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

My mamy w stajni 24-latkę której dałam lat 8 😂 Nawet siwizna mnie nie naprowadziła😀
wątek zamknięty
skraweknieba to paint horse? bo bardzo ładny 🙂
wątek zamknięty
my tu po raz pierwszy Fiona,SP 4 lata
sesja by Iga Dudek  :kwiatek:
może nie jakoś za bardzo nas ukazujące ale te ujęcia są takie piękne że nie mogłam się powstrzymać  😜
innym razem zarzucę kolejną porcję fotek  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dyra nie to wielkopolak🙂 i ktoś nawet wcześniej wspomniał że to on, a to klacz:P
wątek zamknięty
Horuch 🙂

wątek zamknięty
agaleon cudo  😍  co to, po czym , ile lat? 🙂

skraweknieba ja też myślalam, że to paint horse  🤣

a tak nawiązując do wiekowych koni to kobylka ze zdjęcia ma lat 26 i wciąż chodzi pod siodłem 🙂
a jak bryka na pastwisku to niejeden zawstydzony źrebak może wam powiedzieć 😉

Babcia Nedzia 😀
wątek zamknięty
Maria89 Tajfun to koń wyhodowany w Janowie Podlaskim, urodzony chyba w 1994 roku, od Tajga, po Oregon. Maści ciemnogniadej, ponad 170 w kłębie. Z tego co wiem to kilka lat wstecz mieszkał pod Siedlcami u jakiegoś weterynarza. Tajfun to dość popularne imię wśród koni, ale gdyby opis Ci się zgadzał to napisz, może być na PW.
wątek zamknięty
Endurka xx 30letni w uk to nic nadzwyczajnego, bedac na stazu mialam pod opieka stajnie gdzie bylo ponad 20 mlodziakow w wieku 25+ od kucorkow przez xx i stb na shirach konczac. Isobel powiedz cos wiecej o seniorze.
wątek zamknięty
skwareknieba no coś Ty to wielkopolak, nigdy bym nie powiedziała, jest śliczna  😍
wątek zamknięty
Maria89 Tajfun to koń wyhodowany w Janowie Podlaskim, urodzony chyba w 1994 roku, od Tajga, po Oregon. Maści ciemnogniadej, ponad 170 w kłębie. Z tego co wiem to kilka lat wstecz mieszkał pod Siedlcami u jakiegoś weterynarza. Tajfun to dość popularne imię wśród koni, ale gdyby opis Ci się zgadzał to napisz, może być na PW.

hehe, zgadza się tylko maść i wzrost. Reszta niestety świadczy o tym, że to inny Tajfun 🙂
Ale dzięki za info 😉
wątek zamknięty
dziękuję bardzo🙂
skoro się spodobała to wrzucę jeszcze dwa zdjęcia🙂
portretowe i kłusikowe z końca marca🙂

ja też jeździłam jeszcze niedawno na 27 latku, wałach śląski, teraz dalej jest na chodzie a ma już równą 30-stke🙂
wątek zamknięty
skraweknieba, Twój koń jest absolutnie obłędny. 😍

Karla🙂, Hehh.... kiedy u nas będą takie standardy!
wątek zamknięty
skraweknieba, niesamowity zwierzak, pięknie malowany  😍
wątek zamknięty
To i my się pokażemy 🙂

moja Ari

Zdjęcia z kwietniowego naturalsowania  😉
wątek zamknięty
Osta  😎

wątek zamknięty
skraweknieba  Cudziak!!! 😍  Jak fajnie Was tu widzieć!!
wątek zamknięty
Endurka co ty zrobiłaś z tym koniem że tak wygląda  🤔  kurcze aż zazdroszczę  😜 

Mój osioł z dziś , ja nie wiem kiedy mój koń będzie wyglądał jak koń  😵 
wątek zamknięty
Moje wredne maleństwo 🙂
Timba ;]

Ostatnie zdjęcie jak mała miała 6 miesięcy 🙂
wątek zamknięty
ceffyl

Ma 5 lat, od niedawna pracuje pod siodłem, charakterny wałaszek, ale świetnie się rusza i uwielbiam jego galop  💘
Chociaż często wyprowadza mnie z równowagi, to bardzo go lubię 🙂

od Hiszpanki po Sofix  po Glousnis 🙂

wątek zamknięty
skraweknieba, masz jakieś zdjęcia z jazd?
Djarumm, super zdjęcie z pianą! Piękne!
corralline, Endurka, piękne konie 🙂
wątek zamknięty
Monia czego ty chcesz od tego swojego konia, fajny przytulas i całkiem nieźle się rusza. Nie ma w nim niczego z osła  🤔 przesadzasz  😉 Lubie takie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Endurka piękna jest  💘
No to może ja pokarzę swoją Modelkę 🙂
wątek zamknięty
Monia czego ty chcesz od tego swojego konia, fajny przytulas i całkiem nieźle się rusza. Nie ma w nim niczego z osła  🤔 przesadzasz  😉 Lubie takie  :kwiatek:

Czego ja chce , zadu  😜  którego nie ma i chce żeby ten bęben znikł  😉  Ostatnio nie trenowaliśmy ( 3 miesiące ) więc teraz mamy problemy z tuszą , pomału pracujemy ( jak można to nazwać pracą 1 fota  😁  )
wątek zamknięty
monia,  ale grubo przesadzasz, konio do zjedzenia jest  😜 (choć w pierwszej kolejnosci rzuca się w oczy piękny biust jezdzca, a potem maszyna pod nim  :pije🙂
wątek zamknięty
monia,  ale grubo przesadzasz, konio do zjedzenia jest  😜 (choć w pierwszej kolejnosci rzuca się w oczy piękny biust jezdzca, a potem maszyna pod nim  :pije🙂

Wiem , ten biust i brzuch został mi po ciąży ( dopiero miesiąc po ) dla tego pisałam że mamy problemy z tuszą  😉 

Dodam ładniejszego jeźdźca i ze skoków i już was nie męczę  :kwiatek:  
wątek zamknięty
monia,  mnie tam się jezdziec z fot wcześniejszych podoba bardziej 😉 a koń jest super!  zawsze podziwiam takie równiutkie irokezy, nam to zawsze jakaś komedia sterczy zamiast irokeza 🙁
wątek zamknięty
Isabelle Dzięki , irokez to lata praktyki  😉 
wątek zamknięty
Luna z ostatniego weekendu:
wątek zamknięty
Agaleon czy mi się wydaje, czy on ma uwiąz pod nogą?
ale ogólnie fenomenalny, wygląda bosko.
i jaki rozluźniony.... 😀
Thymos na pierwszym zdjęciu świetnie wygląda
wątek zamknięty
Najświeższe zdjęcia Placka  🙂
Chyba mu się trochę urosło  😀

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.