Burza :kwiatek: Rudy juz poltorej roku (z malymi przerwami) nie robi nic. u mnie sie wiele w zyciu pozmienialo, ale sytuacja sie ustabilizowala, jestem w jednym miejscu i tu pozostane przez najblizszy czas. zatem jak moja praca okaze sie na stale to zabieram ja do siebie do Danii 😅 jak tam Piorek? widzialam wasze zdjecia robione przez Strzyge! i te z kwiatkmi! swietnie wygladacie 🙂
No to super skoro nareszcie osiadłaś! 🙂 takie leżakowanie tylko na dobrze robi na głowę.. nadrobisz spokojnie 🙂 U nas cisza, spokój i lekkie przyjemne rekreacyjne robotanie 🙂
Moonlight jasne ,a więc jest to wałach ur.2004 m.Ctyryna WLKP ,a ojciec Matis HOLSZYN . Rudika kupiłam ok.2misięcy temu . I mamy nadzieję ,że pojedziemy P w tym roku 😉
madzixx Bardzo dziękuję i gratuluję. Nasze ogierki łeb w łeb szły 😉 Nie udało mi się już Ciebie znaleźć, a przy zgłaszaniu nie chciałam przeszkadzać. Pozdrawiam i pewnie do zobaczenia 😉
monisiaxp dzięki , mam jeszcze inne kolorki oponek , muszę odbudować i poznosić resztę przeszkód .
Być teraz skaczemy 75 cm . ( 3 miesiące nie mieliśmy treningu , więc zaczynamy od zera ) ale pomału idziemy do góry . Ostatnio skończyłam na 130 cm parkur