Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Nuna jakie cudeńko  😍
wątek zamknięty
Starsza Pani

Pierwszy prawdziwy trening po przestoju zimowym

Pierwszy prawdziwy trening po przestoju zimowym
wątek zamknięty
margaritka dawaj młodego!
wątek zamknięty
nie chce powtarzac sie ze zdjeciami. mlody jest w mlodych koniach. milo, ze ktos go pamieta :kwiatek:
wątek zamknięty
No, no monia Bajdar wygląda czarująco. Jak tam przygotowania ?

Przygotowania idą bardzo ciężko  😵  kupiłam jakiś spraj do pokazów ,po nim nie mogłam zapleść koreczków ( wszystko się rozwalało ) nie mam kondycji do biegania z koniem ( on ma ) ,nie podoba mi się jego zapleciona grzywka ,wygląda jak by miał koka a nie koreczek . A najgorszy problem że jemu się lepiej biegnie za mną niż ja przy łopatce .

Lizzy  Dziękuję  :kwiatek:  jak na ogiera to bardzo sympatyczny
wątek zamknięty
No to Mac Gaywerek też się pokażę 🙂

wątek zamknięty
AtlantykowaPanna piękny siwuch  😜 chowaj go bo pęknę z zazdrości  😉
wątek zamknięty
margaritka- bardzo fajna ta starsza pani🙂 a ile ma? 🙂

a my padoczek po dość krótkim lonżowanku, bo mistrzunio zerwał ogłowie..
1. pt. "haha pańcia i tak mnie nie złapiesz"

2.pt. "no chodź się pobawić"
wątek zamknięty
drobna - 17latka🙂
wątek zamknięty
oho to rzeczywiście starsza 🙂
wątek zamknięty
Pan Ronin !

Dzisiejsze

wątek zamknięty
Lizzy ciacho? 😁 Bardzo miło mi to czytać, jutro przekażę Huxowi, że "jest ciachem". Ciekawe jaką minę zrobi! 😜
Blysku grzywa to moja chluba i duma 😀. Szkoda, że już zacznie się okres kiedy trawa za barierką padoku wygląda tak fajnie i nic z grzywy nie będzie 😵.
Jeśli znowu mam się dopraszać przez 5 miesięcy żeby ładnie odrosła to chyba będzie łysy 😂.
wątek zamknięty
Edy Nie oddam ! Hahah dziękuję. Później wrzucę zdjęcia z naszych szaleństw na łące 🙂
wątek zamknięty
Atrakcja 🙂

Tarantino

Furora

wątek zamknięty
uła! ale mnie dawno nie było na "Koniach"!! najwyższy czas wrócić😉 zacznę od ZNK😉

Lorrie:

i Luzy🙂

wątek zamknięty
Breva ale czadowy lonżownik!  😜
wątek zamknięty
Breva, no w końcu!  🤬
Lonżownik pierwsza klasa, gratuluję!
wątek zamknięty
galopada_, Cobrinha, dzięki🙂 mój tata się zlitował i zafundował nam cudowny, duży round pen, z piaskiem w środku!😀 kapitalna sprawa, wreszcie sobie możemy pracować bez względu na warunki pogodowe🙂
wątek zamknięty
No to i my się dorzucimy.
Z poprzedniego weekendu.
Wprawdzie ja na nim nie jeżdżę ale pokazać się można. 😉
wątek zamknięty
Breva, pfff... łaciaka chcę!
wątek zamknięty
Mój syn szykujący konia na jazdę

i cała trójka
wątek zamknięty
Koniczyna widzę że luzak 'profesjonalnie' podchodzi do sprawy 😉 a niezawodna metoda treningowa to tryb kija i marchewki 😉

mój przez tydzień mojego urlopu był 'sierotą'- ja tęskniłam przeokrutnie- on chyba mniej

wątek zamknięty
mam nadzieję że mogę, bo rzadko pojawiam się w tym wątku 😉
moje koniska z dziś

wątek zamknięty
Solina ten łaciak jest boski  😀
wątek zamknięty

latający grubas z dziś : D
Hm ogólnie padok chyba jej jednak nie podpasił , latała jak głupia , chcąc zwiać do stajni ; /
wątek zamknięty
Nigna
Jaki grubas  👀  🤬 Dawaj więcej zdjęć. Siwa jak zwykle piękna 🙂
wątek zamknięty
armara : no błagam toż to teraz beczka zataczająca się jest ; P Ma ogromny brzuchol od braku pracy i wpierdzielania słomy : D Na zdjęciach w ruchu może tego nie widać tak bardzo bo sie nakręcała okropnie i "wciągała brzuch" ale uwierz mi "sportowe" ciałko to już nie jest 😀  Nawet jej sie chodzić nie chce - jak pospolitemu grubaskowi ; ) Ale spokojnie nie odchudzam jej : D Na razie staramy sie zwalczyć brzuchol powrotem do pracy ; )
wątek zamknięty
Solina Już zapomniałam, że masz takiego ładnego srokacza. 🙂 Na pierwszym zdjęciu to ujeżdżalnia?

bjooork Tęsknił, tęsknił, tylko się nie przyzna. 😉

Koniczyna, a to syn już jeździ? 😉 Czy się oprowadza? Zdjęcie Twoich koni jest robione z jakiegoś "podwyższenia", okna...?

Lekko podekscytowany młody z dziś:

I z towarzyszem:
wątek zamknięty
Ronin., dzięki 🙂 też mi się strasznie podoba :P

Sankaritarina, tak na pierwszym zdjęciu jest na ujeżdżalni wymiary 25x60

ktoś parę stron wcześniej napisał ze 17 letni koń to już babcia, łaciaty w sierpniu kończy 16 i wcale na dziadka i starego konia się nie zachowuję ani nie wygląda
wątek zamknięty
Sankaritarina dla mojego syna przydałby się taki kucyk jak u Ciebie na zdjęciu. Matador ma ponad 170cm w kłębie i mały przejedzie najwyżej małe kółko. A zdjęcia nie są robione z żadnego wzniesienia, kiedyś jakiś lodowiec tak popsuł Mazury

Solina fajny srokacz, ale chyba go już kąpałaś, co? U mnie koniska będą prane w weekend 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.