siwy ostatnio bardzo spokojny na padoku, serio! po niedzielnych zawodach chodzil stepem, napil sie wody, pojadl trawy, zaklusowal dwa razy, zrobil 4 foule galopu i patrzyl jak inne konie brykaja 🤔 dzisiaj bryknal 2 razy, zaklusowal, zagalopowal i... patrzyl! chyba przyzwyczail sie do mieszkania glownie w stajni (przez zime), i stracil troche energi przez mróz...
na dokladke siwy z niedzielnych zawodow swiatecznych, dlatego robilismy wioche w takim stroju 😁 😉
ceffyl co porabiamy? 😉 Padokujemy się, obżeramy czym popadnie i rozpieszczamy maluszka 😉 to mój młodziak - 28. czerwca skonczy 3 latka 😉 Ogierasek rasy American Quarter Horse jak wszystkie pozostałe w galerii 😉
mtl siwy przepięknie się prezentuje, zarówno na galowo jak i w wersji codziennej 😀 Śliczny koń! shy też taki przytulak, jak wszystkie Quartery, które o tej pory miałam przyjemność poznać? Wspaniałe konie, przyjazne i łagodne...Mój tata jeździł na nich w Niemczech przez dłuższy czas i był nimi zachwycony. Twój młodzieniec bardzo mi się podoba 🙂 blucha słodkie maluchy...
jovi klacze z jego stada nie są takie towarzyskie. Ale Lenas poprostu uwielbia przytulanki, czyszczenia, kąpiele i wszystko kiedy jest mu naprawde przyjemnie ! 😀 taka chodząca poduszka 😀
Djarumm, miło mi 🙂 mtl, jaka tam wiocha, czadowo wyglądaliście 🙂 a konia masz świetnego! blucha, biedactwa, pewnie je głodzisz i musiały sobie jakoś poradzić 😁 mój za to dzisiaj namiętnie wsysał śnieg 😉
mtl jak zobaczyłam to drugie zdjęcie na padoku, to gdybyś nie napisała, że tam śniegu nie ma, to ja bym uparcie wierzyła, że to zimowe, śnieżne zdjęcie, takie daje wrażenie 😉 Swoją drogą, siwusek piękny, jeden z niewielu, które mi się podobają, bo ogólnie siwych nie lubię 😉 Ja się przypominam z Pamirkiem, z dzisiejszego, mroźnego spaceru. Widoki były piękne dzisiaj 😍
mtl siwy przepięknie się prezentuje, zarówno na galowo jak i w wersji codziennej 😀 Śliczny koń!
dziekujemy :kwiatek:
mtl, jaka tam wiocha, czadowo wyglądaliście 🙂 a konia masz świetnego!
🙂 :kwiatek:
mtl jak zobaczyłam to drugie zdjęcie na padoku, to gdybyś nie napisała, że tam śniegu nie ma, to ja bym uparcie wierzyła, że to zimowe, śnieżne zdjęcie, takie daje wrażenie 😉 Swoją drogą, siwusek piękny, jeden z niewielu, które mi się podobają, bo ogólnie siwych nie lubię 😉
owszem, jest bialo, ale to mróz... aczkolwiek moze niedlugo spadnie troche sniegu 💘 dzieki za mile slowa :kwiatek: PS. tez chce w zimowy teren! (sniezny oczywiscie) 😜
Wczoraj myślałam ,że konia utłukę tak sobie próbował i odwalała mu palma ,za to dziś chyba znów wrócił do ciała dobrego kochanego Paśka. Pierwszy raz nałożyłam derkę koń popatrzył na sobie oglądał ,wąchał ,ale wychodzi z założenia ,że coby pańcia nie założyła jest ok 😉.
RioBrawo Fajna Siwulka ! 💘 cavalo Hehehe konik lubi Cie zaskakiwać 😁 Mój wychodzi z założenia, że jak zakładam mu coś nowego albo wchodzimy do nowego miejsca to pańcia na pewno ma coś dobrego w nagrodę 😂
cavalo, z młodziakami tak jest. raz grzeczny konik, raz pokaże ci rogi 😉 ale ogólnie z tego co piszesz trafił ci się fajny egzemplarz. no i ładny zwierz sam w sobie 🙂 super, że już śmiga na lonży.
Burza, piorek piękny jak zawsze, a i sceneria mu dorównuje 🙂
u nas też była ładna zima. szkoda, że roztopy przyszły...
Burza, jak miło Was widzieć. Swoją drogą mogłabyś zaglądać częściej do wątku o zimnokrwistych, bo już dawno Piorka tam nie widziałam 🙂 sei, ciesz się, że w ogóle mieliście śnieg, u nas napadało może z 2 cm, które i tak właśnie się roztapiają mtl, siwy jest przepiękny 😜 RioBrawo, ale fajna, wesoła siwka
dzięki dziewczyny :kwiatek: Chodzi niestety nie regulrnie ,ale 2-3 razy w tygodniu ,bo brak czasu i warunków ,a mój koń za chiny nie potrafi galopować 😂