Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

mtl, ciesz się,że chociaż jak ściągniesz derkę to można wsiadać.Mój koń 24h na wybiegu cały rok więc nie dość,że opanierkowany co chwila to jeszcze jeden wielki kurz 😵 nie wspomnę już o tym,że Malta ma na wszystkich 4 nogach wysokie białe skarpetki..

pod derka tez brudny (tyle ile da rade) 😁 do tego caaaalaaaa glowa, szyja, grzywa, brzuch ogon, nogi 10x gorzej... + on lezy 2 razy dziennie w boksie wiec do tego wszystkiego jeszcze zolty jest... ale kon mieszkajacy na wybiegu 24h to juz w ogole musi byc masakra, w lecie jest ok, ale potem ja osobiscie ograniczam padok bo nie dalabym rady  🤣
wątek zamknięty
U mnie przyszła faza pogodzenia się z takim stanem rzeczy i mam ciągle brudnego konia po prostu 😁 Latem nie ma problemu,bo sierść krótka,wykąpać można no i aż tak się nie brudzi.A zimą niedźwiedzie futro i trudno,jesteśmy brudasy 😀
Będziesz miała eldorado jak siwek zrobi się bardziej..biały 😀iabeł:
wątek zamknięty
Lacuna moja podobnie malowana. 😀

Zdięcie takie sobie, ale coś...
wątek zamknięty
Zuzu. Ale ładna! Faktycznie podobne 😀
Chociaż Malta bezczelnie podszywa się pod malowanego kasztana a tu psikus!
  🏇

Swoją drogą Twoja ma ładniejszy odcień brązu,taka złocista bardziej 🙂
wątek zamknięty
To ja nieśmiało przedstawię Wam futrzaka Lakiego..  :przytul:
najaktualniejsze co mamy, kiepskie jakościowo, ale ważne, że są! 🙂
I w końcu pierwszy raz możemy się tu pokazać!

zdjęć z jazd nie wrzucam, bo mi wstyd za siebie  😡
wątek zamknięty
Pialotta Śliczny siwusek !  💘
wątek zamknięty
Pampera dziękuje w jego imieniu  :kwiatek:
A tak naprawdę to brzydka gruba kulka  😀 serio!
wątek zamknięty
Pialotta Chcesz zobaczyć grubą kulkę ? Wejdź na poprzednią stronę... takie małe srokate  😂
wątek zamknięty
Pialotta, piękny jest 🙂
wątek zamknięty
wooooooooodne fotki  😁
wątek zamknięty
Takie jedno.. Gniade z chrapką 🙂

mtl, ładnie wam teren podlało 😉 strasznie lubię takie zdjęcia za "efekt lustra"  💘
wątek zamknięty
A ja pochwale się swoją śląska klaczką 😀 Zdjęcie robione w niedziele 🙂
wątek zamknięty
mtl, ładnie wam teren podlało 😉 strasznie lubię takie zdjęcia za "efekt lustra"  💘

dzisiaj wyschlo (znaczy manez...), ale znowu pada...
PS. czemu nie widze twojego zdjecia?!  🙁 musze ogarnac to wszystko bo mi sie zdjecia czasami nie wyswietlaja...
wątek zamknięty
mtl, mojego czy zdjęć dudus0952? U mnie wszystko się wyświetla.. może image coś znowu kombinuje  🤬
U nas jak już napada to woda potrafi długo stać w niektórych miejscach, a w innych idzie się zaryć po kostki w błocie 😵
wątek zamknięty
chyba wszystkich z image  🤬
wątek zamknięty
mtl, pięknie się prezentuje Twój siwy  😀
wątek zamknięty
Maria89  :kwiatek:

jeszcze jedno ostatnie które uwielbiam i obiecuje ze przymkne sie na kilka dni  😁
wątek zamknięty
mtl, pozazdrościłam Ci padokowych zdjęć i poprosiłam koleżankę o parę zdjęć mojego Kluska

wątek zamknięty
kare_szczescie Klusek tez daje czadu  🏇
wątek zamknięty
Esme po Lake Bid od Effi/Coronado hol
3 latka i 4 miesiące ;-)
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] jedna z rekordowo wielkich fot
wątek zamknięty
Ewuś dopadła dzisiaj mnie i Starego Dziada 🙂

wątek zamknięty
Ten Stary Dziad wygląda z roku na rok co raz lepiej.  😎
wątek zamknięty
Koniczka a ileż to Wam wiosenek stuknęło? Ja tam uważam, że konie jak dobre wino- im starsze tym lepsze 😉
wątek zamknięty
bjooork, właśnie miałam pisać, że on jak wino zdaje się być 🙂 Stary Dziad 1 kwietnia skończy 16. A w maju nam stuknie 10 rocznica 🙂
wątek zamknięty
Koniczka świetnie wygląda ! 🙂 a i rocznica zacna !
wątek zamknięty
Koniczka, kiedy on naprawdę wygląda coraz fajniej. Podnosi plecki, zmienia równowagę - ja mam wrażenie, że ma też mniej brzuszka. Nijak nie chce się wpasować w stereotyp nastoletniego konia 🙂 Fajnie!
wątek zamknięty
Koniczka, super się na Was patrzy. Pamiętam starą Voltę 10 lat temu 🙂 i waszą historię od samego początku.

P.S. "Starego Dziada" Bandos sobie wyprasza. On od lipca jest już poważnym, dostojnym 17-letnim Panem Bandosem.
wątek zamknięty
ad vocem nastoletnich konia - jak ostatnio forumowa -Agi- powiedziała do swej nastoletniej kobyły per 'stara babo' oburzyłam się i zapytałam jak w takim razie mam mówić do mojego 20+  - z nóg zwaliła mnie cięta riposta - usłyszałam że to 'obiekt muzealny' 😉
wątek zamknięty
quantanamera, Bandos, bardzo miło mi to słyszeć  :kwiatek: Chyba w końcu udało nam się dopasować odpowiedniego trenera, paszę i sprzęt. Uf!

bjooork, Twój "obiekt muzealny" utrzymuje w mnie nadzieję, że jeszcze dociągnę Groma do GP 🏇
wątek zamknięty
mtl - ohhh, zazdroszczę tych zdjęć! Chciałabym by u nas tak napadało by zamiast błota były tak piękne kałuże. I do tego Twój siwy, w którym się zakochałam  😍
Koniczka - śledzą Was od dłuższego czasu i strasznie Wam zazdroszczę Waszego poziomu jazdy!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.