mtl, ciesz się,że chociaż jak ściągniesz derkę to można wsiadać.Mój koń 24h na wybiegu cały rok więc nie dość,że opanierkowany co chwila to jeszcze jeden wielki kurz 😵 nie wspomnę już o tym,że Malta ma na wszystkich 4 nogach wysokie białe skarpetki..
pod derka tez brudny (tyle ile da rade) 😁 do tego caaaalaaaa glowa, szyja, grzywa, brzuch ogon, nogi 10x gorzej... + on lezy 2 razy dziennie w boksie wiec do tego wszystkiego jeszcze zolty jest... ale kon mieszkajacy na wybiegu 24h to juz w ogole musi byc masakra, w lecie jest ok, ale potem ja osobiscie ograniczam padok bo nie dalabym rady 🤣
U mnie przyszła faza pogodzenia się z takim stanem rzeczy i mam ciągle brudnego konia po prostu 😁 Latem nie ma problemu,bo sierść krótka,wykąpać można no i aż tak się nie brudzi.A zimą niedźwiedzie futro i trudno,jesteśmy brudasy 😀 Będziesz miała eldorado jak siwek zrobi się bardziej..biały 😀iabeł:
To ja nieśmiało przedstawię Wam futrzaka Lakiego.. :przytul: najaktualniejsze co mamy, kiepskie jakościowo, ale ważne, że są! 🙂 I w końcu pierwszy raz możemy się tu pokazać!
mtl, ładnie wam teren podlało 😉 strasznie lubię takie zdjęcia za "efekt lustra" 💘
dzisiaj wyschlo (znaczy manez...), ale znowu pada... PS. czemu nie widze twojego zdjecia?! 🙁 musze ogarnac to wszystko bo mi sie zdjecia czasami nie wyswietlaja...
mtl, mojego czy zdjęć dudus0952? U mnie wszystko się wyświetla.. może image coś znowu kombinuje 🤬 U nas jak już napada to woda potrafi długo stać w niektórych miejscach, a w innych idzie się zaryć po kostki w błocie 😵
Koniczka, kiedy on naprawdę wygląda coraz fajniej. Podnosi plecki, zmienia równowagę - ja mam wrażenie, że ma też mniej brzuszka. Nijak nie chce się wpasować w stereotyp nastoletniego konia 🙂 Fajnie!
ad vocem nastoletnich konia - jak ostatnio forumowa -Agi- powiedziała do swej nastoletniej kobyły per 'stara babo' oburzyłam się i zapytałam jak w takim razie mam mówić do mojego 20+ - z nóg zwaliła mnie cięta riposta - usłyszałam że to 'obiekt muzealny' 😉
mtl - ohhh, zazdroszczę tych zdjęć! Chciałabym by u nas tak napadało by zamiast błota były tak piękne kałuże. I do tego Twój siwy, w którym się zakochałam 😍 Koniczka - śledzą Was od dłuższego czasu i strasznie Wam zazdroszczę Waszego poziomu jazdy!