Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

chocochip z chocochip-pink i cooper z black-silver-cooper to rarytasy sa? bo yellow z royal to chyba nie?
wątek zamknięty
wilczyk  ja dyletant, co to za kolekcja?
wątek zamknięty
Dziewczyny, może któraś chętna na wymianę? Przepraszam, że pytam poza ogloszeniami, ale chyba o takiej sprawie mogę?  :kwiatek:
Ja już wyleczona zupełnie ze szmat, stwierdziłam, że zaszaleję i kupiłam ten komplet nie patrząc, że to VS... a VS nie jest mi do niczego potrzebny  :emot4: w sklepie nie mają DL, żeby wymienić.

wątek zamknięty
Alice a z ktorego to sklepu? Nie zgodza sie na odeslanie samego czapraka?
wątek zamknięty
konskiswiat.pl

O odsyłanie nie pytałam, ale szczerze mowiąc wątpię - który sklep by sie zgodził... Tym bardziej, że to była moja wina, że nie spojrzałam do końca na opis.
wątek zamknięty
Epikea niciakowa z 2011 🙂
wątek zamknięty
katija, o ile mi wiadomo, to na coppera kiedyś był szał, teraz mniej 🙂 Nie wiem, jak z chocochip, ale pewnie podobnie, teraz nie słyszałam żeby ktoś się na to czaił 😉
wątek zamknięty
konskiswiat.pl

O odsyłanie nie pytałam, ale szczerze mowiąc wątpię - który sklep by sie zgodził... Tym bardziej, że to była moja wina, że nie spojrzałam do końca na opis.

Jeśli umowa zawarta jest na odległość to można odstąpić od warunków w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny ( oczywiście towar nie może nosić śladów użytkowania).

Najpościej napisac do sklepu,że chcesz z tej opcji skorzystać
wątek zamknięty
marta_sz, mnie ubiegła 🙂 jeśli kupowałaś przez internet masz 10 dni na zwrot towaru bez podania przyczyn.
Po prostu czaprak może Ci sie nie podobać 😉
wątek zamknięty
Faktycznie, tez teraz doczytałam regulamin. Spróbuję tak zrobić 😉 dzięki😉
wątek zamknięty
No własnie, masz nawet w regulaminie tego sklepu:
"Zgodnie z ustawą z 2 marca 2000 roku "O ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny" klient może zwrócić kupiony towar bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odbioru przesyłki. Jest to możliwe tylko wówczas, gdy towar nie był używany, ani nie został w żaden sposób zniszczony i musi być zwrócony w oryginalnym fabrycznym opakowaniu".
wątek zamknięty
Livia, o dzieki za odpowiedz. wyczailam w sklepie jezdzieckim te dwa czapraki. cos mi sie zdawalo, ze wlasnie byl szal na nie. ale skoro nie ma, to i ch nie kupuje. to nie moje kolory.
wątek zamknięty
katija, na nówke coppera mógłby być szał? Gdzie widziałaś?
wątek zamknięty
w danii w sklepie jezdzieckim. w ogole cudenka tu maja. jak wroce to wstawie foty jakies. sa takie czapraki, ktorych u nas nie ma, bardzo ladne. i widzialam plastikowa kolekcje equiline- brzydasna. eskadron to przynajmniej jakos tak... po swojemu zrobil.
jest szal na naczolki, jest ogromny wybor i w sumie nie sa drogie. troche eskadrona jest, ale najnowszej kolekcji jeszcze nie maja.
wątek zamknięty
Mam fotkę podglądową Nici Cobalt, na moim bezmięśniowym sierściuchu:
wątek zamknięty
Witam wszystich ! :kwiatek:
Czy ma ktoś cytrynowy pad jarpola ? Jak się sprawuje ?
wątek zamknięty
Dziewczyny eskadronowy carbon to taka prawdziwa czerń? Ma ktoś może fotkę?  :kwiatek:
wątek zamknięty
huzarova super wygląda, coraz bardziej mnie kusi ten niciak.  😎
wątek zamknięty
na coopera myślę, że być chętnych znalazła 😉
wątek zamknięty
corralline carbon to nie czerń. Kolor zależy od światła raz jest czarny ze stalową nutką raz brunatny wpadający w czarny.
Daleko mu do czarnego, w obu przypadkach jest pzełamany innym odcieniem.
wątek zamknięty
Podglądowo kantar z Next Generation wiosna/lato 2012, mi się podoba 😉
wątek zamknięty
corralline, carbona najlepiej to chyba samemu life zobaczyć, bo bardzo trudno opisać jego kolor ;-)
Jak dla mnie już bardziej 'czarny' był deepblue z kolekcji nugatowej.
wątek zamknięty
Dziewczyny, myślicie że będą jakieś nowe kolekcje na Cavaliadę warszawską? Jeżeli nie to chyba będę polowała na eskadrona berry i ankę khaki albo thyme 😀. Co Wy na to?
wątek zamknięty
quantanamera, obiecane zdjęcie dżinsowej piżamy 😉
wątek zamknięty
fajna, inna  😉 jaki to rozmiar ?

ja się skusiłam na granatową  🤔wirek:
wątek zamknięty
szerek, quantanamera, tulipan   znalazłam te derki w promocji za 350 zł , ale tylko w rozmiarze 155

brązowa i granatowa
wątek zamknięty
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej. Z tym, że dostałam zniżkę na drugą derkę i czaprak, więc aż tak bardzo nie przepłaciłam  😉
wątek zamknięty
Wcześniej też nie widziałam. Rzuciły mi się w oczy jak szukałam dziś czaprak w internecie, więc wstawiłam linki. Może ktoś inny skorzysta.  :kwiatek:
wątek zamknięty
tulipan, ta na zdjęciu jest w rozmiarze 155, na koniu, który ma 160cm w kapeluszu i na codzień nosi derki 145 😉
wątek zamknięty
szerek świetnie  😎 czyli na mojego 170 będzie dobra
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.