Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Impuls Bordeaux + owijki Anky Graphit

mam jeszcze tak : 

Czaprak EURO-STAR Design Navy + owijki  😜 +bluza

i nowe nabytki ( oprócz kiwi)

od lewej:

Caffe ( i tu pytanie do posiadaczy, czy to Caffe? Miałam kiedyś ale nie do końca pamiętam czy to na 100% ten kolor)
więc Caffe (?) Brillant Mint, Jade, Kiwi, Off White, White ( i pytanie do posiadaczy Whit'aa w nowym pikowaniu, on się "świeci"?  )

wątek zamknięty
Tak jak nie znoszę granatu ( nie mam ani jednej granatowej rzeczy) tak fotka numer 2 mnie powala.  😍 Wszystko tak pięknie idealnie pasujące.
wątek zamknięty
juliadna, ES jest powalający!!!!! bomba  😜  😜
a Czek ma wiele lepszych kompletów, ten nie wywołuje wow, na Lolku wyglądał lepiej
ja chce Czeka w caffe zobaczyć, będzie pięknie  😍
wątek zamknięty
juliadna ukradnę ci tego Impulsa ! 😜 Jak tam poszukiwania konia ? 🙂
wątek zamknięty
ktoś wie jakie owijki pasują do Eskadrona Moon oprócz Eskadronowych?
wątek zamknięty
juliadna ja granat kocham od zawsze, a druga fotka mnie w tym upewniła  😍
wątek zamknięty
A ja ponawiam pytanie dot. dopasowania owijek do Eskadrona Exclusie raspberry.

juliadna, uwielbiam tę babkę! Zawsze idealnie. A czy ta Pani nie miała dużego rudego kasztana?
wątek zamknięty
tunrida Basia, zawsze ma idealnie wszystko dobrane. Zaczynając od koszulki,bluzy po przez rękawiczki jak i bat🙂  😍
Fantazja miał przyjść Chocolate przyszedł Caffe- klasyczne holenderki -,- tak samo miałam dostać starego whita dostałam nowego -,-
Demonowa schowam go w głebi szafy to go nie znajdziesz 😀😀  A koń? szukamy.
emptyline Czejen jest, ma się dobrze. Ale niestety Basia musiała go odstawić od mocniejszych treningów i teraz ma Czejena i Contessę, która teraz będzie modelką 😀
wątek zamknięty
juliadna normalnie obłęd i ten impuls i komplet ES. Zwłaszcza bluza. Ale pani ze zdjęcia to ma chyba z 5 numerów za długą tybinkę...
wątek zamknięty
xxagaxx tybinka była skracana dwukrotnie, więcej się chyba już nie da 🙁
wątek zamknięty
skoczkom łatwiej niby dopasować siodło do siebie, ale kurde co 2 dresiarz ma siodło absolutnie do siebie nie dobrane...
wątek zamknięty
Znam takich co pomimo nogi w połowie siodła niesamowite rzeczy z koniem wyczyniają. Np. mój trener niższy ode mnie sporo jak wsiada w moje siodło na Rudego to go kompaktuje w minutę, co mi (długonożnej) zajmuje 20 minut z efektem o połowę mniejszym. Dodam, że robi to bez strzemion bo moje są sporo za długie, a nie da się ich skrócić. Mogę się rozwodzić nad tym długo, ale wyjdzie wielki off, a i sama nie mam idealnej długości tybinki  😉
wątek zamknięty
juliadna szukałaś owijek mint --->klik
wątek zamknięty
Dlaczego te Anky takie pogniecione są? Jak patrzę w ogłoszeniach to też takie są. Ja moją piorę i wygląda jak nówka. 🤔
wątek zamknięty
Juliadna - obłęd po prostu  😜

Ja mam stripe ina wieczorową porą na folblucicy 🙂
wątek zamknięty
juliadna, fajnie Czekowi, choć ten Impuls to szał na Lolku 🙂

Cierp1enie, bardzo ładnie na kasztance 🙂

Wojenka, ten materiał w środku się tak chyba "uklepuje" - moje stare Anki też są takie.

A ja mam pytanie co do jakości Eskadronowych bicolorów - jak się trzymają? Chciałabym sobie taki sprawić, ale... nie wiem, czy nie zainwestować lepiej w Ankę 😉
wątek zamknięty
O matko. Doszedł pomarańczowy eskadron ceratowy pikowany w duże kwadraty. Właśnie wzięłam w ręce karton od kuriera i zaniosłam do pokoju męża.
Nie wiecie nawet jak cierpię. Masochistka jakaś ze mnie. Do świąt jeszcze cały miesiąc.  🙄 Jak ja wytrzymam?
wątek zamknięty
tunrida to zamknij oczy, rozpakuj, zrób dla nas zdjęcie i zamknij z powrotem 😁
wątek zamknięty
Nie.  😀iabeł: Mogę wam zrobić zdjęcie 2 kartonów jeśli chcecie.  😀iabeł: Wy też będziecie musiały poczekać do świąt, żeby zobaczyć ceratowe szmatki.
wątek zamknięty
Jeszcze Mikołajki są po drodze.  😁
wątek zamknięty
O właśnie, na pewno tunrida zapomniała o nich 🤬 😀iabeł:
wątek zamknięty
Dziewczęta potrzebuję porady bo się w życiu nie zdecyduje...lewy czy prawy?  😀

za duza fota! 🤬
wątek zamknięty
tunrida to czekamy do świąt!
krysiex213 moim zdaniem lewy  😉

a do mnie właśnie zawitał kurier z aqua i burgundy, powiem Wam że burgundy obłęd a aqua taka niemrawa ale przypuszczam że na koniowatym będzie ok 😀 Zdjęcia cykne chyba na koniu dopiero bo każdy już widział burgundy i aqua 😀
wątek zamknięty
Lewy.
wątek zamknięty
krysiex213, lewy 🙂 co to za kolekcja?
wątek zamknięty
juliadna, super Czekowi, ale jednak tego impulsa na Lolku nie pobije 🙂 A ten ES jest mega fajny, sama coraz bardziej rozważam kupienie takiego, zamiast Niciaka 😉
Livia, co do bicolorów to moje trzymają się bardzo dobrze, jedynie z navy-burgudny z tego napisu mi się taka folijka miejscami odkleiła, ale tak to nie mam do nich zarzutu 😉
krysiex213, co to za brillanty? Bo nie kojarzę.
wątek zamknięty
gabb huzarowa to kolekcja krysiex213 & photoshop  pt. siedzę z przepikowaną szmatką i nie wiem czym ją obszyć 😉

wątek zamknięty
krysiex213 lewy  😍
wątek zamknięty
krysiex213 prawy 🙂
wątek zamknięty
krysiex213, moim zdaniem lewy, w prawym ta czarna lamówka przytłacza cały czaprak - po prostu nie pasuje🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.