Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Co do Horze - nasze forumowe dziewczyny robią moim zdaniem ładniejsze rzeczy 🙂

Dokładnie to samo sobie pomyślałam - i tyczy się to nie tylko Horze.  🙂 Oglądając nowe kolekcje firm typu Fair Play, York etc. trudno mi znaleźć cokolwiek, na czym warto oko zawiesić. Ku rozpaczy portfela najładniejsze czapraki to ESy, Schockemohle, Anky...
wątek zamknięty
Pewnie, że na forum mamy zdolniejsze krawcowe 😀 Mnie też odrzucają czapraki z dziobem 😁 Ale kolor świetny, głębokie czerwienie są super, chociaż mnie i tak niespecjalnie do koni w czerwonych ciągnie.
Moon, a ten pad co wstawiłaś jest właśnie w 100% tego jak paskudne mają katalogowe fotki. Cały jest w zmarszczkach :/
wątek zamknięty
Czy w którymś ze sklepów internetowych jest już dostępna nowa kolekcja Jaropola?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ale Jarpol chyba nie prowadzi sprzedaży przez inne sklepy, jedynie na swojej. Mylę się?  🤔  Kiedyś widziałam jakieś pady w animalii, ale to jeszcze te ze starych kolekcji, dość dawno, więc w sumie nie wiem.
wątek zamknięty
widzialam w GNL te starsze pady
wątek zamknięty
Właśnie też czasami widywałam w innych sklepach, ale nie pamiętam w jakich. W każdym razie dziękuję za informacje  :kwiatek:.
wątek zamknięty
Nowe Jarpole powinny być na Animalii w najbliższych dniach 😉
wątek zamknięty
quanta, ha, no właśnie - a na żywo wcale nie wygląda tak źle ;-)
Kwestia wytrzymałości, to już inna para kaloszy...  😉
wątek zamknięty
Kto mówił że czarny na gniadego nie pasuje  🤬

sorry za jakość komórkową  😡
wątek zamknięty
Dramka świetnie kobyłce  😍
wątek zamknięty
Dramka - super!!
wątek zamknięty
Zakochałam się  😍 to chyba będzie mój nr 1  😀

Tylko oddam do skrócenia  😵  🤔wirek:
wątek zamknięty
Orientuje się może któraś z was jaki rozmiar w cm ma derka Pony Eskadrona ? Chodzi dokładnie o tą http://equishop.pl/zobacz,1083,kat,209,derka-polarowa-nici-bicolor-
wątek zamknięty
Pacia zapewne 115 cm.
wątek zamknięty
😜

zdjęcie z facebooka Pikeura.

za duze zdjecie
wątek zamknięty
Puma szał  😜 oj, żeby taka kolekcje mieć to trzeba by było ze 2 banki obrabować, pieknie to wygląda wszytsko razem
wątek zamknięty
Eskadron Brilliant Burgundy, Double fleece i owijki burgund z kolekcji Navy/Burgundy/Bronze

Zdjęcia zrobiła nam Burza 🙂

wszystkie zdjecia za duze
wątek zamknięty
gabb.  :kwiatek:
Dramka ladnie bardzo, tak klasycznie, ale nie podoba mi sie ze tak przy klebie odstaje  🤔
Puma kolekcja boska, ale weź tu coś wybierz na jazde, jak taki wybór  😂
MMVG o ja, szaaaaaaaaaał  😍
wątek zamknięty
Dramka, fajnie, tak elegancko i klasycznie 😀
Pacia, Pony to 115 cm 🙂
Puma, jaka piękna kolekcja 😍 Ale żeby wszystko kupić to naprawdę trzeba bank obrabować.
MMVG, szał 😜 Te owijki są bardziej soczyste od czapraka czy tylko tak na zdjęciu wyszły? 😉
wątek zamknięty
Dramka Super! Przecież czarny, brązowy i szary na gniadych to jest obłęd w ciapki  😜
MMVG pięknie  😍
wątek zamknięty
Ktoś wie, czy dostanę gdzieś jeszcze owijki i nauszniki Eskadrona Nici Kiwi?  👀
wątek zamknięty
gabb. owijki są bardzo burgund, są jak cotton burgundy dokładnie, a brilliant jest od nich ewidentnie jaśniejszy i właśnie mniej nasycony, foto całkiem solidnie oddaje rzeczywiste ich kolory 🙂

może poproszę Burzę niech weźmie swojego cottona burgundy i zrobi foto obok brillianta na płocie 😉
wątek zamknięty
MMVG szał, dla ciemnego gniadocha kolor idealny  😍
wątek zamknięty
missk, z tego co wiem w okserze są owijki kiwi, a nauszniki tylko pony.
MMVG klasyczna Francja-Elegancja!  😍
wątek zamknięty
MMVG szaaaaał 😜 Leć do szmato z tymi pięknymi fotami 🙂
wątek zamknięty
MMVG, pal sześć komplet, koń.  😍

Chyba w wolnej chwili policzę ile kasy mniej więcej wisi na tym zdjęciu wstawionym przez Pumę. Obłędna kolekcja, ale chyba bym takiej nie chciała, bo godzinę przez każdą jazdą bym się zastanawiała, jaki czaprak ubrać.  🤔wirek:
wątek zamknięty
MMVG PRZEPIĘKNIE! zatkało mnie... 😜

Burza Ty takie piękne foty cykasz  👀 i tak mało jest ich przez Ciebie wstawianych  🤦
wątek zamknięty
Burza się wkopała, bo teraz będzie musiała do nas regularnie wpadać 😀 to nasz debiut w KR, jeszcze parę sztuk mamy do obfocenia. Nie jest to kolekcja zbyt zaawansowana, jak niektórych forumowiczów, ale coś jeszcze jest 🙂
wątek zamknięty
Jak masz takie cuda jak ten komplet to ja chcę jeszcze !
wątek zamknięty
Jeśli ktoś byłby tak dobry i ubrał mi rudą w czapraki z nowej kolekcji eskadrona (konkretnie- mint, teak,yellow) to byłabym wdzięczna 🙂 Ja próbowałam ale coś mi to słabo idzie...

2 zdjęcia do wyboru
(oczywiście mistrzowsko zawinięte owijki  😂  )

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.