Co do Horze - nasze forumowe dziewczyny robią moim zdaniem ładniejsze rzeczy 🙂
Dokładnie to samo sobie pomyślałam - i tyczy się to nie tylko Horze. 🙂 Oglądając nowe kolekcje firm typu Fair Play, York etc. trudno mi znaleźć cokolwiek, na czym warto oko zawiesić. Ku rozpaczy portfela najładniejsze czapraki to ESy, Schockemohle, Anky...
Pewnie, że na forum mamy zdolniejsze krawcowe 😀 Mnie też odrzucają czapraki z dziobem 😁 Ale kolor świetny, głębokie czerwienie są super, chociaż mnie i tak niespecjalnie do koni w czerwonych ciągnie. Moon, a ten pad co wstawiłaś jest właśnie w 100% tego jak paskudne mają katalogowe fotki. Cały jest w zmarszczkach :/
Ale Jarpol chyba nie prowadzi sprzedaży przez inne sklepy, jedynie na swojej. Mylę się? 🤔 Kiedyś widziałam jakieś pady w animalii, ale to jeszcze te ze starych kolekcji, dość dawno, więc w sumie nie wiem.
gabb. :kwiatek: Dramka ladnie bardzo, tak klasycznie, ale nie podoba mi sie ze tak przy klebie odstaje 🤔 Puma kolekcja boska, ale weź tu coś wybierz na jazde, jak taki wybór 😂 MMVG o ja, szaaaaaaaaaał 😍
Dramka, fajnie, tak elegancko i klasycznie 😀 Pacia, Pony to 115 cm 🙂 Puma, jaka piękna kolekcja 😍 Ale żeby wszystko kupić to naprawdę trzeba bank obrabować. MMVG, szał 😜 Te owijki są bardziej soczyste od czapraka czy tylko tak na zdjęciu wyszły? 😉
gabb. owijki są bardzo burgund, są jak cotton burgundy dokładnie, a brilliant jest od nich ewidentnie jaśniejszy i właśnie mniej nasycony, foto całkiem solidnie oddaje rzeczywiste ich kolory 🙂
może poproszę Burzę niech weźmie swojego cottona burgundy i zrobi foto obok brillianta na płocie 😉
Chyba w wolnej chwili policzę ile kasy mniej więcej wisi na tym zdjęciu wstawionym przez Pumę. Obłędna kolekcja, ale chyba bym takiej nie chciała, bo godzinę przez każdą jazdą bym się zastanawiała, jaki czaprak ubrać. 🤔wirek:
Burza się wkopała, bo teraz będzie musiała do nas regularnie wpadać 😀 to nasz debiut w KR, jeszcze parę sztuk mamy do obfocenia. Nie jest to kolekcja zbyt zaawansowana, jak niektórych forumowiczów, ale coś jeszcze jest 🙂
Jeśli ktoś byłby tak dobry i ubrał mi rudą w czapraki z nowej kolekcji eskadrona (konkretnie- mint, teak,yellow) to byłabym wdzięczna 🙂 Ja próbowałam ale coś mi to słabo idzie...
2 zdjęcia do wyboru (oczywiście mistrzowsko zawinięte owijki 😂 )