Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

To racja.Oby tak dalej.
wątek zamknięty
zalcia97 kupiłaś smurfa od gabb. ?  👀 pytam bo sama się czaję na niego i jak jest wystawiony, to nie mam kasy, a jak mam kasę to go nie ma...
wątek zamknięty
gryglodor  tak,była na HPP,więc ją chwilę pomęczyłam i go zgarnęłam ;D
wątek zamknięty
zalcia97 a ja tak naiwnie liczyłam, że się jeszcze ostanie! jakby Ci się znudził to wiesz! 😉
wątek zamknięty
a ja znowu dochodzę do wniosku, że chyba wyprzedam wszystkie eskadrony i kupować będę anky  🤔wirek:
wątek zamknięty
Chyba jestem jedyna na tym forum, co mi się ANKY nie podobają  😀
wątek zamknięty
mi tez sie nie podobaja 😀iabeł:
wątek zamknięty
mi też się nie podobały oprócz moich 4 kolorów, a tu nagle zaczynają mi się podobać i zaczynam kupować  😵
wątek zamknięty
Cierpienie 1 to zależy czemu chcesz sprzedać czapraki eskadrona.Ja ma kilka sztuk i nie zamierzam się ich pozbyć.Wyprzedałam tylko te które mi się nie podobały .
Ja uważam ,że każda ilość sprzętu ma znaczenie.
wątek zamknięty
ja też nie lubię Anky
chociaż Amber i Jasper  u innych mi się podoba.... 😉

Esy też mi sie średnio podobały ale kupiłam jednego, potem drugiego, trzeciego i polubiłam xD
wątek zamknięty
Ja też nie przepadałam za ANKY - zawsze Eskadrony były na pierwszym miejscu i stanowiłay największą część mojej "kolekcji"
Anke mam jedną a wczoraj popełniłam WHEAT z nowej kolekcji bo szukałam czegoś eleganckiego i mam nadzieje ze sie nie rozczaruje ( chociaż pikowanie denerwuje mnie niemiłosiernie)

ES mam jednego- nic szczególnego- pewnie wiecej nie kupie- zwykła bawełna za 250 zł...
wątek zamknięty
Nie było mnie 4 dni, tu tyle stron, więc nadrabiam.
Livia, pięknie w Ruby 💘
konwalia, fajnie Divie w sand 😉
bruntatna, Volcano ładnie wygląda, ale bardziej bordo przypomina na tym zdjęciu.
Nigna, twojej Siwej super będzie w madeirze. Ja kupiłam "madeirę" i mi przyszedł dusty lilac 🙁
missk, ślicznie w kiwi, nie wiedziałam, że na takiej maści będzie aż tak ładnie 🙂
sacrametia, bardzo fajnie w yellow siwe wygląda.
ChingisChan, pięknie w berry 💘
zalcia97, oj, męczyłaś mnie niesamowicie o tego smurfa, więc wkońcu musiałam ulec. Teraz ja cię będę tak męczyć o madeirę 😁
I jeszcze kucyk w Maxie czarnym.
[img]http://desmond.imageshack.us/Himg401/scaled.php?server=401&filename=max2dp.jpg&res=landing[/img]
wątek zamknięty
Ofociłam się w końcu w moim wymarzonym brilliancie creme - vsd🙂

wątek zamknięty
Anaa Juliadna zawartość mojej szafy niech pozostanie tajemnicą  😉 chyba że pozbęde się połowy, wtedy się przyznam
a kolekcja Etoshy przepiękna 🙂
wątek zamknięty
Otrzymałam dzisiaj czaprak veredusa  😍 kroj wypada jak vsd tylko  🙁
wątek zamknięty
Cierpienie 1 to zależy czemu chcesz sprzedać czapraki eskadrona.Ja ma kilka sztuk i nie zamierzam się ich pozbyć.Wyprzedałam tylko te które mi się nie podobały .
Ja uważam ,że każda ilość sprzętu ma znaczenie.

ja po prostu zmieniam często zdanie, a tu jednego dnia uważam, że anki są super i będę kolekcjonować tylko anki, potem za 3-4 miesiące uważam, że są beznadziejne i będę kolekcjonować tylko eskadrony -  i zrozum tu taką  🤔wirek:

Thymos - bardzo ładnie
wątek zamknięty
Thymos ładnie w creme, elegancko

a do mnie właśnie przyszły 3 Eskadrony :citrus, purple cottony i brilliant sand od użytkowniczki tirsa25 🙂🙂
wątek zamknięty
Thymos pięknie w tym brilliancie - tylko czemu one tak się szmacą? Ja po każdym kupnie mówię ostatni raz brilliantom i potem znowu daję się nabrać  🤦
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny!
Ja go jeszcze nie prałam, ale już się boję... Najwyżej zostanie, jako czaprak niedzielny 😁
wątek zamknięty
Specjalistki podpowiedzcie!
Który z dotychczasowych brązów był najciemniejszy, wręcz wpadający w czarny? Turf, choco?
wątek zamknięty
turf
wątek zamknięty
Tak się wbiję z czerwonym, bo chyba tu sporo fanów czerwieni 😉 W moje ręce wpadł czaprak Horze - w sumie duża zaskoczka, bo w katalogu te czapraki wyglądają fatalnie, jakoś tak krzywo i sztywnie :/ W praktyce czaprak jest miękki i gruby, podobny do Fair Play. Ale czaprak pół biedy, za to kolor 😜 przepiękny. Niby z nazwy to jest papryka, ale to mocny, głęboki czerwony - coś jak Anky Red dla mnie. Kolor na zdjęciu pewnie się różnie pokaże w zależności od monitora, ale u mnie oddaje go idealnie:

wątek zamknięty
Nikitaa nie jesteś jedyna. 😉 ja też Anek nie lubię, mam jedną, próbuję ją od dawna sprzedać i nie da rady... ani się to to pod siodłem nie układa, ani nie wygląda...
gabb. bardzo ładnie, klasycznie. 😉
Thymos ale szałowo! elegancja! ja bym na zawody trzymała takie cudo. 😉
wątek zamknięty
quanta  kolor rzeczywiście fajny,ale ten krój i w ogóle,cały czaprak jest dla mnie dziwny  😁
wątek zamknięty
Precelek ja myślę ,że masz chyba największą kolekcje sprzętu jeździeckiego.Poza tym dziękuję za opinie .
wątek zamknięty
Dla mnie ten czaprak wstawiony przez quantę wygląda jak szyty na szkolnych zajęciach technicznych.  😁
wątek zamknięty
Mnie nie powala.
wątek zamknięty
No właśnie, przy całej mej miłości do Horze, czapraki mają, delikatnie mówiąc... dziwne.
Widziałam live typów kilka i ni chusteczki mnie one nie przekonują.
Pady z Royal Equus, są chyba jedynymi, które bym z tej firmy nabyła...
wątek zamknięty
A ja z kolei lubię Anki, za to Eskadron musi mnie czymś przekonac, żebym daną rzecz kupiła - najczęściej gra kolor 🙂

Co do Horze - nasze forumowe dziewczyny robią moim zdaniem ładniejsze rzeczy 🙂
wątek zamknięty
Moon, moja koleżanka ma od marca, już siepią się te białe tasiemki 😁.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.