Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Cierp1enie, wiecej takich sliczności w jarpolowej galerii. 😉

idę oglądać  :kwiatek:
wątek zamknięty
gryglodor, jakies z Hooksa, ale nie powiem Ci teraz modelu niestety.
wątek zamknięty
Ja nigdy Jarpola kupować nie zamierzałam, ale zajrzałam z ciekawości na facebooka i 😍 Myśle że tak conajmiej z 2 pady z tej kolekcji bedą moje. Szałowa kolorystyka.
wątek zamknięty
Klami a jest jakaś szansa żebyś się mogła podpytać? chodzi mi o naczółek! od dawna szukam czegoś takiego na moją Siwą główkę i to jest idealne, bo inne błyszczące giną na jej głowie, a to:  😍 😍 😍 😍
wątek zamknięty
Cierp1enie, miłego oglądania.

gryglodor, o ile ktokolwiek jeszcze bedzie pamietał co to za model, to Ci napisze.
wątek zamknięty
Klami wielkie dzięki!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten jest świetny  💘!

Odnośnie tych ,,dziubków" to strasznie psują cały kształt i nie mam pojęcia czemu mają służyć  🤔wirek:.
wątek zamknięty
Deb  🤬 🤬 Normalnie HECIU!! Musze mieć 2!! I to nawet z owijkami ;/;/
wątek zamknięty
aga, które ??
wątek zamknięty
xxagaxx,  żałuj że Cię nie było 😉
wątek zamknięty
deb, a ja juz niemal jednogłosne usłyszałam, że mam zmienic "barwy" z brazu na te czerwienie z granatem .😉
wątek zamknięty
Klami ehh śliwka z owijkami i teraz albo granat perłowy albo morski błęki  🤔 🤔 i nie wiem.
A po co mi?? Żeby leżały w domu!! Bo nawet nie mam na co ubrać  😁 😁

Deb no ja się za późno o waszej sesji dowiedziałam!! Zresztą z mojego konia aktualnie żaden model. Chyba że byłaby to jakaś ciążowa sesja  😁 😁 Bo od dziś wiem że wałachy też w ciąży mogą być. Nawet bliźniaczej.
wątek zamknięty
Cierp1enie, miłego oglądania.

o ja biedna 🙁( tyle mi się podoba, że już dostałam oczopląsu
chcę mieć wszystkie  😍
wątek zamknięty
mały w ES'ie

omajgoodnes, chyba przerzucam się na polskie firmy, derki są CU DO WNE!  😜, a te pady...  😍
wątek zamknięty
aga, i granat i ten błekit były cudne w rzeczywistosci. Trudny wybór.
Jak to dopiero sie dowiedziałaś, że wałachy moga byc w ciąży ?? To juz nie pamietasz mojego Pączka ??

Cierp1enie, haha.. Nie ty jedna.
wątek zamknięty
Klami twój Pączek to był najwyżej w ciąży. Mój będzie miał bliźniaki.  To czemu nie ma zdjęć w granacie??
wątek zamknięty
Cierp1enie, prześpij się z tym jutro może być lepiej 😉

xxagaxx, trzeba było choć towarzysko przyjechać 🙂
Klami pad co prawda wyhaftowany już, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby drugi zestaw był w tej kolorystyce  😍
wątek zamknięty
xxagaxx, haha.. bo nie było owijek granatowych do kompletu. No, ale mysle, że zostanie to nadrobione.

deb, i ten pad niech bedzie. Mam do niego nauszniki tez i ta dere. Drugi zestaw zrobi sie w nowych barwach. Bedzie na zmiane. 😉
wątek zamknięty
Cierp1enie, prześpij się z tym jutro może być lepiej 😉

wątpię, do tego dochodzą 2 derki, w których zakochałam się od pierwszego wejrzenia i już nie odkocham!
wątek zamknięty
dwie to 100% derkowej części kolekcji...
wątek zamknięty
missk, gdzie Wy macie takie ładne tereny?  😍 Drugie zdecydowanie.
ententa, bardzo lubię kasztany w takich kolorach 🙂

A ja już mam jeden MUST HAVE z nowej kolekcji Jarpola, a jestem dopiero na 3 stronie galerii ...  😵
wątek zamknięty
dwie to 100% derkowej części kolekcji...

dokładnie chodzi mi o:

Derka polarowa Wiosna 20112 czekolada

Derka polarowa Wiosna 2012 żelazo

obie przecudowne
wątek zamknięty
Anaconda  💃
wątek zamknięty
No nie, a byłam już taka dzielna i w tym roku popełniłam tylko dwie szmaty 😤 Ehhh czemu ta sliwka jest taka piekna? I czemu tak dobrze wygląda na siwkach? Żelazo też fane. I te derki 😜
wątek zamknięty
wichrowelove - ale że co  🙄
wątek zamknięty
eh...sorki...pomyliłam wątki  🙄
już znikam    😁
wątek zamknięty
Oh nie, nie, nie... miałam odkładać kasę na zgrupowanie. I tak już upatrzyłam wczoraj czerwonego ESa stanowczo za drogiego + jakieś pierdoły do psikania i smarowania, czym już niemal w 100% zamordowałam konto. A tutaj dwa pady do mnie wrzeszczą.  😵
No trudno, zamiast treningów będę miała ładne szmatki do lansowania się między dzieciakami na obozach w trakcie pracy.  😁
wątek zamknięty
Rudy w bright red  😉 :
[img]http://i.imgur.com/V0AQV.jpg?1[/img]
przepraszam coś mi się dzieje z jakością na tym kompie -_-
Nada się do szmato ?  🙄
wątek zamknięty
mnie się nie podoba dziubek i to że te pady są tak strasznie zaokrąglone. Ale wykonanie,pierwsza klasa 🙂

Bingo Juliadna, chyba mamy ten sam gust. Jeśli mamy kanciasty wzór jak u stripe-ina, to okrągły róg robi mocną niekonsekwencję.
Dziób brzydki, ale bym się nim nie przejmowała, na pewno można uszyć mniejszy lub bez.

Do mnie taki bardzo gada:

Tak na szybko - dałby radę na karym?  😜

wątek zamknięty
dałby, dałby 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.