Z tak wysokorozwinietym poziomem choroby zwanej szmatocholizmem na tym forum to na pewno bedzie wiecej. Ja nie moge sie doczekac nowej kolekcji bo w poprzednich nic a nic mnie nie zachwycalo na tyle by to kupic.
Czy w jakimś sklepie ostały się eskadronowe cottony ze starych kolekcji? Te, które jeszcze nie kosztowały zawrotnych 109 zł ? 😉 Zwłaszcza, że te nowe w ogóle mi się nie podobają i nie wiem, czy na jakieś starsze mogę liczyć jedynie używane. No i kiedy będą wyprzedaże? 😉
To ja pierwsza dodam jakąś fotkę w nowym wątku. Choć moja liczba czapraków sięga aż 4 😂 (w tym właśnie jeden wyjazdowy eskadron coriander) to uwielbiam patrzeć na wasze kolekcje 😉 tutaj na gniadym nada się któreś do szmato?
Cierp1enie, dziękuję 🙂 Wiadomo, typowe fiolety to numer 1 i tu zdania nie zmieniam 🙂
Być, a wczoraj jeszcze pisałaś tak: "w tym purple twojemu rumakowi najlepiej. Uważam, że powinnaś w takich tonacjach ubierać konia." Nie czepiam się ani nie piszę złośliwie, po prostu mnie to rozbawiło 🙂 (też uważam, że w fioletach mu najlepiej) 😉
Cierp1enie, dziękuję 🙂 Wiadomo, typowe fiolety to numer 1 i tu zdania nie zmieniam 🙂
Być, a wczoraj jeszcze pisałaś tak: "w tym purple twojemu rumakowi najlepiej. Uważam, że powinnaś w takich tonacjach ubierać konia." Nie czepiam się ani nie piszę złośliwie, po prostu mnie to rozbawiło 🙂 (też uważam, że w fioletach mu najlepiej) 😉
Kobieta zmienną jest? 🤣 Tamto zdjęcie wydawało mi się ciemniejsze i fakt, było mu najlepiej z innych, które widziałam, ale to ukazało, że to dość jasny odcień, a wg mnie w ciemniejszym robiłby szał. Co nie oznacza wcale, że mu nieładnie. 😉 I tak wygląda rewelacyjnie.
juliadna ślicznie Czekusiowi. 😉 a co to za owijki są? 👀 jak nie lubiłam pomarańczowego tak tu mi się podoba i to bardzo, bardzo! 😜
Livia ładnie, ale jak dla mnie to za jasne i za delikatne, fryzy mi się najbardziej podobają w mocnych barwach i fiolety to numer jeden i dla karych i dla siwych. 😉
W 2011 obijałam się ze szmatoholizmem, teraz przestanę! Moje nowe postanowienie 🙂 Również nie mogę się doczekać nowych kolekcji, bo zeszłoroczne to był jakiś niewypał chyba... Przynajmniej jak dla mnie, ale zależy od osoby 🙂 Więc pozdrawiam, i życzę spełnienia marzeń i co najmniej po jednym czapraczku/padzie/itp. z każdej kolekcji! :kwiatek: juliadna milusio w cognac'u , pasuje mu 🙂 Livia mi tam się podoba, przynajmniej kontrast jest 🙂
juliadna, niestety nie mam Rosy exclusive, żeby porównać 🙂 Ale po zdjęciach Purple jest zdecydowanie bardziej fioletowy i chłodny, to bardzo podobny kolor do Violeta.
gryglodor, miałam nadzieję, że ten kolor będzie nieco ciemniejszy - generalnie podzielam twoją opinię 🙂
Wstałam dzisiaj rano z zamiarem porobienia fot, ale chyba niestety sylwester mnie dobił, bo jak tylko zerknęłam w lustro to doszłam do wniosku, ze nie powinno sie tak pokazywać publicznie 😵 Musicie w takim razie poczekać do weekendu, a szkoda bo namnożyło sie trochę nowych szmat do obfocenia.
Ponawiam pytanie, bo w poprzednim KR zanikło. Widzieliście gdzieś jakieś nie ankowe owijki pasujace do Jaspera?