Forum towarzyskie »

Butelka Bobble, water bobble.

Guza mózgu to Ty na bank nie masz 🙂 lekarz niech się buja.

A z tą wodą... u mnie prawda jest taka, że ja się zmuszam do picia. Naprawdę teraz to mi się pić nie chce. Piję z musu. Duzo płynów przechodzi z kawą, ale sama woda... kiepsko tu wypadam.
no to zaszalałam ...
Dla mnie ma jeden zasadniczy minus. Pijam tylko mineralna gazowaną. A tu tylko zwykła wchodzi w grę. Poczekam aż wynajdą taką ale żeby jeszcze bąbelki dodawała 😉 Różowa jest super! 😍
a juz cos takiego jest, kiedys w niemczech widzialam.
Zalewasz zwykla wode, naciskasz cos i masz gazowana.
Tylko to takie dla kuchni, a nie ze soba 🙂
Dla mnie ma jeden zasadniczy minus. Pijam tylko mineralna gazowaną. A tu tylko zwykła wchodzi w grę. Poczekam aż wynajdą taką ale żeby jeszcze bąbelki dodawała 😉 Różowa jest super! 😍

U mnie dokładnie ten sam aspekt sprawy, bo poza tym bajer na tyle fajny, że pewnie bym się skusiła.
trusia, jakie kupiłaś?
Arimona, cos ala saturator? 🙂 Gdzie te czasy co sie po naboje biegało 😉
armaquesse
Oo cos takiego, ale nie widzialam nigdy jak to sie nazywa w zadnym jezyku 🙂
To domowe sie tak ładnie nazywało- syfon 😉
syfon, syfon. a niedawno moja mama dostala w prezencie cos takiego wlasnie do robienia gazowanej wody. nie wyglada jak syfon niestety, ale dzialanie identyczne.
katija, a jak sie nazywa?
sznurka, zabij mnie... to jest taki gadzecik, ze masz butelke, do ktorej wlewasz wode, nakrecasz ja do reszty maszynki i wciskasz przycisk zeby nagazowac wode. naboj w tym jest nie taki jak w syfonach byly, jest duzo wiekszy.
edit: cos bardzo podobnego do tego:
http://allegro.pl/soda-stream-jet-silver-do-wody-sodowej-promocja-i1974682537.html
a jak cenowo? bo koncepcja fajna
cenowo podejzewam, ze podobnie jak to z allegro. w tamym w zestawie byly jeszcze syropy dwa do robienia napojow. i dwie butelki z zakretkami.
przed chwilą zamówiłam różową - za 30 zł 🙂
Sznurka, dla siebie żółtą, zieloną i czerwoną (z czwartej dla siebie zrezygnowałam, bo doszlam do wniosku, że do samochodu i do stajni wystarczy jedna, skoro jężdżę tam samochodem) i dla męża w prezencie czarną.

Jolaa, dlaczego za 30 zł? Gdzie taka cena? 
trusia no to faktycznie szalona jestes!
Daj znać jak dotrze!
W Niemczech od lat jest Soda-Club. czyli nabijasz sobie gaz do butelki, masz dziesiatki syropow i robisz sobie fante czy cole w domu.

http://www.sodastream.de/deretail/Default.aspx
Dzisiaj zniżki na water bobble na Grouponie, przy czym ponieważ sama nie jestem zainteresowana, nie porównywałam z cenami od dystrybutora.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się